De ba Radmilo, pusti tu pricu

I pustite idiote da se bave sa Amarom, Ivicom, Željom, jedino to i znaju, pišaju se tako sami po sebi.
Kad ne budu pisali o tome, onda znaj da smo pali qrcu za uši.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Garant nisu mogli dohavizati ostale pa jedini Lendric pristao iz kreveta da se digne
Ne kažem ja za forum, vec ako sve ode u medije i mediji o tome pocnu razglabati, tada ce to postati javna stvar o kojoj ce brujiti bh sportska javnost, o tome govorim, **** forum i ko sta na forumu napiše, pa mene je jedan bolesnik tužio na poslu kao pacijent jer je slagao da sam ga odbio primiti, a ja mu rekao da se strpi, gužva bila a on u drugu ustanovu otišao, kasnije me interno prijavio mom poslodavcu, komori i još privatno tužio, bolesnik mi ugrozio životnu egzistenciju i posao na konto jedne obicne laži, na svu sreću imao sam svjedoke što pacijente što kolege i na kraju mu pala tužba, pa je platio sudske troškove i uz sve sam ga mogao tužiti ali ko će sa budalama i idiotima, od svega odustao na kraju, zato znam o čemu pričam i pišem, a svi idu logikom **** to, nemaš ništa od toga, ko ce se oko toga zajebavati, ovo je Bosna i slicnolet3 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 23:21Jest vala, Amar Osim ce se spuštati na nivo nekakvih foruma i anonimusa koji piskaraju tamo, čitati šta debili danonoćno seru o njemu i ganjati da ih tužiima logike.
De ba Radmilo, pusti tu pricu![]()
I pustite idiote da se bave sa Amarom, Ivicom, Željom, jedino to i znaju, pišaju se tako sami po sebi.
Kad ne budu pisali o tome, onda znaj da smo pali qrcu za uši.
svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:58mohikanac12 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 22:56Molba.
Ne pišite na prepucavanjima, ne dajite im materijala da skreću pažnju sa svojih problema. Sve ovo prebacivanje loptice je pokušaj da zabave raju, kako bi kupili mir koji je narušen tjeranjem Musemića.
Drhte!![]()
![]()
Ja moram bit na prepucavanjima tamo sam se izgradio u forumasa
Ni ja nisam vidio al valjda je neki pitar sa foruma objavio razgovor izmedju Amara i Fanima,kako ga Amar moli da dodje u Zelju.Isto su radili i sa onim sampionskim majcama sto smo navodnom odstampali za titulu.Sto je najsmjesnije,dosta njih i dan danas vjeruje u to.kolezeljovac je napisao/la: ↑18 jan 2020, 01:15Moze li mi neko ispricati sta se desava, nisam u toku??? Natenane
kolezeljovac je napisao/la: ↑18 jan 2020, 01:15Moze li mi neko ispricati sta se desava, nisam u toku??? Natenane
TAKO JE SEFEmohikanac12 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 06:51kolezeljovac je napisao/la: ↑18 jan 2020, 01:15Moze li mi neko ispricati sta se desava, nisam u toku??? Natenane
Dešava se Željo.
I Amar na klupi.
I bod iza prvog a aktuelne prvake rastavili na proste faktore. Dva puta.
I krov na istoku.
I najavili Jug.
I strašna euforija.
I vjerovatno prepuna Grbavica.
I sto godina kluba.
Glavobolja yebena mnogima, kako zaustaviti Želju da ne izdominira na svim frontovima?!
Ustani plava armijo. Sada je vrijeme da naša djela govore ko smo, šta smo, koliko možemo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, manijakba, seha77, tiagofaria25 i 40 gostiju.