@Mig Tvrdoglavost njegova i sindrom navike da je tako nazovem.Kroz cijelu karijeru je nagradjivao igrace za njihov rad, zrtvovanje za ekipu i sl.,ma kako oni talentovani bili ili imali mana.I to nije nikakav problem bio dok smo pobjedjivali.Niko nije lud da spori najuspjesniju fransizu i najuspjesnijeg trenera.Ne bi bio toliki problem ni sada, da pobjedjujemo. Prvom mi se ne bi svidjale neke stvari, ali bi branio formulu koja donosi pobjede.
Medjutim, ove godine su stvari drugacije, jer je evo pola sezone, a mi i izvan POa i sa negativnim rekordom.
Zasto onda isti nacin rada i dalje?? Zasto nema Murray -White kombinacije, iako ju je sam najavio u intervjuu prije mjesec dana? Zasto je i dalje Walker na "kratkoj uzici"? Sta je sa Carrollom?? Niko od novinarcica koji prate fransizu ne smije ni da ga pita to.
Nadalje, vidi on mnoge ove stvari, ali je bezobrazno tvrdoglav. Primjera radi, bencira on Forbesa zbog njegovih gluposti, ali mu je rjesenje Mills, ma kako igrao datu noc.
E ne moze takoo!!! Hocu Murraya i Whitea u zavrsnici sa DDRom , koliko god grijesili i koliko god los spacing bio.Iz toga ce nauciti i imaju vremena za to.Makar ce se protivnik muciti na drugoj strani da zabije kos.Sta ce to dodatno nauciti Mills , Forbes i Belinelli?? Apsolutno nista, a i dalje gubimo tekme.
Nikad vise nelogicnosti nego ove sezone.Vrhunac svega ce biti to da nista necemo uraditi za trade deadline, da ce DDR na ljeto otici za dz, jer ce neko od ovih slabijih ekipa sigurno istresti novce nakon ovakve sezone i da cemo na ljeto produziti ugovor Forbesu.Daj Boze da samo Poeltla idiote ne puste.
P.S.Nemam uopste dileme da ce nas NOP uzeti 22-og.