Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pa ja, a moj rodjak uzeo kod njih iPhone 7 prije par godina i bila mu Madjarska mreza hahaha, nisu se potrudili ni vratiti sve na tvornicke, iako je uredno zapakovan bio.
27.10.2020
Joj šta jaran ispisa hahah
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad mu uđe ovakva intelektualna elita u radnju treba da prostre crveni tepih i da mu se pokloni.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja sam do sad 5-6 mobitela narucio tamo i nijedan nije imao problema. Od Galaxya S3 koji i dan danas radi do S10e.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa vrijedi tel ovih para, nov. Polovan samo iz CH od rodjaka, kao sto sam 2011. godine dobio iphone 4 (star dve godine) i sluzio sve dok nisu update zaustavili..onda predjem na microsoft (i oni izdali sa updateom) i zezno se pravo 
A sad mi se ne da raspitati imal ko osmicu gore...a da ce mijenjati uskoro.

A sad mi se ne da raspitati imal ko osmicu gore...a da ce mijenjati uskoro.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja sam naveo svoje licno (neugodno) iskustvo s ovim piljarama. Naravno da su nekima dobri i da je bilo okej jer da nije tako ne bi ni postojali jel.
To su ukradeni mobiteli vecinom ( preprodavani i zapakivani kao novi), vecina kupuje jer je skoro pa duplo jeftinije i ja to razumijem.
Jer kako razumijeti covjeka na ferhadiji kojem kazem- zelim 128 GB verziju, a on mi odgovara a hajde mogao sam ti dati i 64 GB pa te zayebat ( bukvalno je ovako bilo) na sto smo ja i jaran ostali bez teksta.
Moja noga vise nece krociti u to smetljiste od radnje 2x2
27.10.2020
Ma kakvi, nego kao u svakoj normalnog radnji koja musteriji zeli prodati nesto vrijedno, ocekujem normalno i ljubazno ponasanje. Kao svugdje u svijetu. Ali eto nije isto, recimo U AT storu kad kupujes i prelazis s Androida, pitaju te da li zelis da ti sve podatke oni sami prebace, to je samo jedan od primjera, ljubaznosti. Banalan primjer.
Onaj skembo nek prodaje materi madjarske mobitele.
27.10.2020
Ne kupuješ Golfa 5 od Nebojše s Pala, uozbilji se, čuj ukradeni.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne govorim da su svi ukradeni, veci imaju dobavljaca koji te mobitele nabavlja na sumnjiv nacin. Ovo ne tvrdim samo ja, procackaj malo ostale forume pa procitaj iskustva s Univerzalnim.
27.10.2020
E cuj ukradeni, de druze ne provaljuj se. Sumnjivog porijekla jesu al ga pretjera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne kazem da je covjek dosao, obio radnju, prevrno kamion i ukrao mobitele pa da ga policija trazi, vec da nabavljaju od sumnjivih likova koji to rade na veliko, vecina nije ispravna, pa garancija i Univerzalno nikako ne idu u istu recenicu hahaha
Cesto zaborave i prebaciti mrezu, cak su ljudi nalazili slike i melodiju od prije, ali eto likovi koji uzimaju apple su zasticeni internacionalnom garancijom godinu dana, pa je to kao neka utjeha
Ziva istina, ne trolam sekunde
Cesto zaborave i prebaciti mrezu, cak su ljudi nalazili slike i melodiju od prije, ali eto likovi koji uzimaju apple su zasticeni internacionalnom garancijom godinu dana, pa je to kao neka utjeha
Ziva istina, ne trolam sekunde
27.10.2020
ma smećari druže sve si u pravu
koga god znam imao je loše iskustvo(bar jedno) s njima
koga god znam imao je loše iskustvo(bar jedno) s njima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kod mene kolega glupan uzeo Xiaomi Note 8 u Univerzalno 400 platio bez garancije, u Genelecu/Bingu 419 s dvije godine garancije.
Nullius in verba
Klasicni sverc mobitelima i opremom samo na veliko, gdje direktno izbjegavaju placanje poreza i PDV i to na ogromne iznose.
Da li ce biti problema uvijek? Pa vjerovatno ne, ali postoji velika mogucnost, kupujete na svoju odgovornost.
I naravno, sve ce biti okej dok ne odnesete telefon na popravku pa ga cekate po 3 mjeseca, molite Boga da se ne pokvari. Kazem oni i garancija ne idu u istu recenicu. Gubis garanciju vadjenjem yebene baterije ( iz kojih se moze izvadit) lol
Da li ce biti problema uvijek? Pa vjerovatno ne, ali postoji velika mogucnost, kupujete na svoju odgovornost.
I naravno, sve ce biti okej dok ne odnesete telefon na popravku pa ga cekate po 3 mjeseca, molite Boga da se ne pokvari. Kazem oni i garancija ne idu u istu recenicu. Gubis garanciju vadjenjem yebene baterije ( iz kojih se moze izvadit) lol
27.10.2020
mogo je za 230 KM ko ja
al neka treba nekog i oderat

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Poredjenje njih i AT stora recimo- AT store nudi 100 KM jeftinije ako placate maestrom puni iznos, ( imaju ugovore s bankom) dok kod debila je skuplje za 500 KM ( zasto)? Pa zato sto onda mora sve biti regularno, placaju porez i PDV ali opet sebe moraju isto toliko namiriti.
Cinjenica.
Cinjenica.
27.10.2020
Pa kupi u AT storeu, svi imaju izbor.
Nabavio sam ja davno, ja govorim opcenito uslugu koju nude. Pa radije dodat 100-200 KM skuplje ali da znas sta kupujes i da si zasticen nekako.
U BH Telecomu je ista stvar, cekas na telefon po 3 mj, i to ti uvale neku kantu gdje potpises ugovor da ako ga slucajno razyebes onda placas trostruku vrijednost te kanturine

Ali BH Telecom je masinerija, ljudi javno i NELEGALNO prodaju Apple proizvode

Na Univerzalnom je najbolja stranica, rek'o bi covjek profesionalci samo tak'i

27.10.2020
Telecom mobitele kupuje isključivo od ovlaštenih distributera koji moraju imati i servis. Zato se čekalo dugo na Xiaomije u Telecomu
Evo ti i za apple
https://www.bhtelecom.ba/7225+M5d32859ada2.html
Evo ti i za apple
https://www.bhtelecom.ba/7225+M5d32859ada2.html
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.