Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kaljari prop'o. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gledaju 5 min s snimak i opet poništiše gol zbog nepostojećeg ofsajda. U ovoj ligi izgleda svi dobili posao na štelu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ajd nebitan Inter, ionako nije ni važno jer ih ubijamo i bez toga ali ovako sportski gledano zar ne bi bilo najbolje da se samo gleda položaj noge pri procjeni ofsajda kao što je uvijek prije uvođenja VAR-a? Ove geometrije (koje su upitne tačnosti) samo pridonose kontroverzama umjesto da ih eliminišu a i da se ne poništaju golovi (koji su valjda smisao ove igre) ako je nekome ku*ac u ofsajdu. Jel vama ovo ligično i da li se barem oko ovoga svi slažemo?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Fantasista
- Kontakt:
Pa i prije su sudije dosuđivale ofsajd pa se ispostavi nakon snimke da je bilo milimetarski ili da je igrač sasvim malo naget i tako se našao u ofsajdu. Ruka se ne računa jer njome ne možeš dati gol. Sve sa čime možeš dati gol, bio to qrac ili rame, ako je u ofsajdu onda nema dileme. Var je sran.je, ovo vijećanje od 5 min je sramotno kao i danas na tekmi Napolia.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eriksen na korak od Inter. To bi mogao biti ključni potez u borbi za Scudetto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma da, jedino ako tu nema neko ko se malo vise pita od Eriksena i Intera, mislim na borbu za Serie A.Romagnoli13 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:35Eriksen na korak od Inter. To bi mogao biti ključni potez u borbi za Scudetto.

U svakom slucaju dovodjenjem Girouda i Eriksena Inter bi napravio sjajan posao, pa cak i dovodjenjem Spinazzole kao back up beka u ovoj formaciji. Marotta pokazuje da se ne sali, covjek je majstor svog posla.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Eriksen ce na kraju otici u P$g...BuffonGigi je napisao/la: ↑15 jan 2020, 09:31Ma da, jedino ako tu nema neko ko se malo vise pita od Eriksena i Intera, mislim na borbu za Serie A.Romagnoli13 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:35Eriksen na korak od Inter. To bi mogao biti ključni potez u borbi za Scudetto.![]()
U svakom slucaju dovodjenjem Girouda i Eriksena Inter bi napravio sjajan posao, pa cak i dovodjenjem Spinazzole kao back up beka u ovoj formaciji. Marotta pokazuje da se ne sali, covjek je majstor svog posla.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Romagnoli se je pogresno izrazio, mislim da bi dovodenjem Eriksena ostali sigurno u borbi za Scudetto!BuffonGigi je napisao/la: ↑15 jan 2020, 09:31Ma da, jedino ako tu nema neko ko se malo vise pita od Eriksena i Intera, mislim na borbu za Serie A.Romagnoli13 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:35Eriksen na korak od Inter. To bi mogao biti ključni potez u borbi za Scudetto.![]()
- BuffonGigi
- Kontakt:
Slazem se, mada ostat ce oni tu svakako. Mozes Contea voljeti ili ne, ali covjek je trenerski velikan. U isto vrijeme ima jasne ideje i cvrste zamisli koje uvijek pale na duge staze, a isto tako vjerujem da nema veceg radnika medju trenerima. Inter je povukao strasne poteze dovodeci njega i Marottu.Vrebac je napisao/la: ↑15 jan 2020, 13:21Romagnoli se je pogresno izrazio, mislim da bi dovodenjem Eriksena ostali sigurno u borbi za Scudetto!BuffonGigi je napisao/la: ↑15 jan 2020, 09:31Ma da, jedino ako tu nema neko ko se malo vise pita od Eriksena i Intera, mislim na borbu za Serie A.Romagnoli13 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:35Eriksen na korak od Inter. To bi mogao biti ključni potez u borbi za Scudetto.![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
daje lazio
idemo po 11 uzastopnu pobjedu :kafa:
idemo po 11 uzastopnu pobjedu :kafa:
Kako je samo inteligentan ovaj stoper sampe, lik gradi zrak i gleda kako Caicedo dotrcava na odbijenu i daje gol 
Ehh da Lazio hoce izdrzati ovako pa da osvoji titulu

Ehh da Lazio hoce izdrzati ovako pa da osvoji titulu

Lukaku za sirotinju u dobroj formi, mada je ovo ćiringol :tokraljevi
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
ciro rigobile :kafa:
sta radi covjek jebote
kakav terminator :tokralju:
kakav terminator :tokralju:
Ciro je lud ove sezone, ubi brat, ubi Lazio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.