FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I petak prođe....
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne moze se fino uslikat igrac za predstavljanje po ovoj magli

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba jos vidjeti da li bas moraju biti 2 stuba za krov na sredini..dok nije kasno, pokusati sa jednim stubom... realno, strsi puno... bolje sjesti 2-3 dana, razmisliti dobro, dok jos nije kasno. Mislim da je dovoljan 1 stub...gdje su ovo vidjeli samo da mi je znati!? ima li igdje u svijetu slican primjer ??? ako ima onda ok, a cisto sumnjam..
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mora brate, tako rekla nadležna opcinska služba. Inače ne bi smo dobili dozvolu za gradnjubosnas_ je napisao/la: ↑17 jan 2020, 18:31Treba jos vidjeti da li bas moraju biti 2 stuba za krov na sredini..dok nije kasno, pokusati sa jednim stubom... realno, strsi puno... bolje sjesti 2-3 dana, razmisliti dobro, dok jos nije kasno. Mislim da je dovoljan 1 stub...gdje su ovo vidjeli samo da mi je znati!? ima li igdje u svijetu slican primjer ??? ako ima onda ok, a cisto sumnjam..
moSa ljoŽe
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da se jos vodi polemika oko stubova.
Imali smo toliko odobrenih sredstava i uradilo se najbolje sto se moglo - da stadion ostane autentican, da se povezu 2 tribine i da to bude lijepo.
Bujrum ako imate sredstva i poznanstva, donirajte skupite pare, skinite krov i postavite moderni bez stubova. Pa nije to razlika u 5 hiljada vec u milion. Nemojte zezati ljudi.
Dace Bog sa se stadion fino “zaokruzi” sa kopom na jugu i aBd lijepom, centralnom zapadnom tribinom. Odlicno za nase uslove gdje nam je prosjek 6.000.
Imali smo toliko odobrenih sredstava i uradilo se najbolje sto se moglo - da stadion ostane autentican, da se povezu 2 tribine i da to bude lijepo.
Bujrum ako imate sredstva i poznanstva, donirajte skupite pare, skinite krov i postavite moderni bez stubova. Pa nije to razlika u 5 hiljada vec u milion. Nemojte zezati ljudi.
Dace Bog sa se stadion fino “zaokruzi” sa kopom na jugu i aBd lijepom, centralnom zapadnom tribinom. Odlicno za nase uslove gdje nam je prosjek 6.000.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Ma **** stubove ba, bitno je da imamo krov nad glavom, sta ima veze sto su dva stupa na sredini ili sta vec..malo se pomjeris i mjerica..
Yeboga stub više, dabogda se napunila tribina na svakoj utakmici pa vam smetalo
Ne znam, nisam u BiH. Irfo je preuzeo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- lijevapolutka
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la: ↑17 jan 2020, 18:31Treba jos vidjeti da li bas moraju biti 2 stuba za krov na sredini..dok nije kasno, pokusati sa jednim stubom... realno, strsi puno... bolje sjesti 2-3 dana, razmisliti dobro, dok jos nije kasno. Mislim da je dovoljan 1 stub...gdje su ovo vidjeli samo da mi je znati!? ima li igdje u svijetu slican primjer ??? ako ima onda ok, a cisto sumnjam..
"Imate" Butmir, Zenicu, Travnik, pustite Grbavicu jer vi nista sa njom nemate.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dok ga sredimo u photoshopu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma sutra će šarnuti i biti predstavljanje garant, jucer je došao tek u Sarajevo, mislim da je danas regulisao papire a sutra ce ljekarski i ostalo
Zamoliću vas usput da prijavite ovu stranicu koja nelagalno koristi grb i logo kluba, slicni satovi se prodaju i u fan shopu, a ovdje neki privatnik zarađuje na konto imena i grba kluba, ni prvi ni zadnji ali eto mali doprinos sa naše strane
https://www.facebook.com/Vinyl-Satovi-282735945762535/
Zamoliću vas usput da prijavite ovu stranicu koja nelagalno koristi grb i logo kluba, slicni satovi se prodaju i u fan shopu, a ovdje neki privatnik zarađuje na konto imena i grba kluba, ni prvi ni zadnji ali eto mali doprinos sa naše strane
https://www.facebook.com/Vinyl-Satovi-282735945762535/
MIHAJLOVIĆ !
Ovim sto kukaju prodavat karte za istok iza stuba duplog 5 maraka karta a ako hoces virit 7 .
8272737 puta je naglaseno sad zbog cega stubove i sve vezano za to i svaki dan neko cudjenje. Da je moglo drugacije bilo bi. Nije niko stavio duple stubove jer mu je klincu cejf ili bilo sta slicno.
Vidim i po zvanicnoj u komenatarima zakijametili vodite ih iz Sarajeva, a isto je 8272737 puta objavljiveno da se ide u nedjelju rano i da se trenira u Hills-u zbog zagadenja. Nece umrijeti tbjrbi za ova 2-3 dana. Po milion puta se nesto mora ponavljati, nevjerovatno.
Vidim i po zvanicnoj u komenatarima zakijametili vodite ih iz Sarajeva, a isto je 8272737 puta objavljiveno da se ide u nedjelju rano i da se trenira u Hills-u zbog zagadenja. Nece umrijeti tbjrbi za ova 2-3 dana. Po milion puta se nesto mora ponavljati, nevjerovatno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, knoa, Levin, MoSaZeLjo1921, voltron30 i 30 gostiju.