Trenerka je iz prvog mandata, kako se ne sjecatekerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 11:36@irfo Kakva mu je ono ratna trenerka, ko da je izbjeglica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Trenerka je iz prvog mandata, kako se ne sjecatekerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jan 2020, 11:36@irfo Kakva mu je ono ratna trenerka, ko da je izbjeglica
- Blažević je igrač pod ugovorom i s njim smo postigli dogovor. Dvojica igrača, mislim da se radi o Dilaveru i Dediću, nakon tri-četiri dana javili su se klupskom ljekaru i s nalazom opravdali izostanak, ali su i oni bili obavezni doći na prozivku - kaže Prljača.
Od neki dan:
"Prije nekoliko dana klub je dobio novo rukovodstvo. Obavio sam razgovor sa ljudima iz kluba i dolaskom novog trenera trenutno nisam u prvom planu, ne samo ja, već ukupno sedam nogometaša. Međutim, moj ugovor sa Interom je važeći, te ću se potruditi da tako i ostane. Trenutno nismo blizu dogovora oko raskida ugovora", kazao je Galić za SportSport.ba.
Znam to, ali ne treba ni njega preopteretiti.
Nema veze, može on izdržati taj tempo, a imamo i Sergia Stanu da ga odmori svaku petu utakmicu
Ne moze toliko izdrzati najboljidesnibeklige zbog svoje ljubavi prema kartonima zute boje. Svaku trecu ce morati uskakati zamjena, ali pregurat cemo te tekme.