Bukvalno suprotno od lidera frajer.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Suta 6-21 i onda kaze kako fali igrac dva da pomognu njemu.. i sad najjaci dio, navodi svoje jarane, DeAndrea i Templea. Bas me zanima sta li je u glavi Allena dok cita kako ovaj govori da je potrebna ispomoc DeAndreu koji je trenutno losiji igrac od njega. Ili Harrisu dok cita da je potrebna ispomoc Templeu.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 jan 2020, 11:43Tek sad vidim ovo za Kyriea što je bilo. Zar je moguće, ne samo opet, već da je tako rano krenulo![]()
![]()
Da nije normalan je svima jasno a jedva cekam kada Bude plakao sa Kevinomdscile je napisao/la: ↑17 jan 2020, 11:49Suta 6-21 i onda kaze kako fali igrac dva da pomognu njemu.. i sad najjaci dio, navodi svoje jarane, DeAndrea i Templea. Bas me zanima sta li je u glavi Allena dok cita kako ovaj govori da je potrebna ispomoc DeAndreu koji je trenutno losiji igrac od njega. Ili Harrisu dok cita da je potrebna ispomoc Templeu.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 jan 2020, 11:43Tek sad vidim ovo za Kyriea što je bilo. Zar je moguće, ne samo opet, već da je tako rano krenulo![]()
![]()
Sreca sto je sifra u glavi pa nije ispostovao ono kad je rekao da ce ostati u Bostonu. Kakav bi to bio pucanj u koljeno za fransizu.
Ma zna se sta je elita, ali ocigledno time se razbacuje kako ko stigne
ne mislim na ovaj pdf, mislim na SAD
Pogledas koju utakmicu i sve ce biti ok.
Kancer za ekipu.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 jan 2020, 11:43Tek sad vidim ovo za Kyriea što je bilo. Zar je moguće, ne samo opet, već da je tako rano krenulo![]()
![]()
Dogodine 1.opcija
Momak bi trebao biti ROTY buduci da uopste nije pravi rookie. Simmons je to puno bolje odradio.
Cuj zajeb Lakersa a ljudi dobili Davisa za njega.
Mislim da bi bila borba s Morantom da ga Malone nije polako ukljucivao, ovako Morant bi trebao dobiti sve glasove realno. Al nek on ostane zdrav pa nek ganja MVP i ono bitnije od ROY titule
Upravo to.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jan 2020, 10:13Sinoc odigrao mozda i najbolju svoju tekmu u zadnje 2 god.
Zamisli James se povredi u PO i AD digne sidro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.