FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Strasno koliko pasivnu upravu imamo, ne bih bio iznenađen da nitko ne dodje
Vala i Neuer ko.zadnja ckapi cim je dobio bilo kakav vid konkurencije odmah cmizdri.SWOT je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:47Pa mogli su i Robbena vratiti, ionako imamo problema sa krilnim igracima.![]()
I pojedini mediji prenose da bi Neuer mogao odbiti produzenje ugovora i da bi na ljeto mogao napustiti Bayern. To ako urade onda su stvarno najveci idioti na svijetu. Neuer ce bit jos najmanje 3-4 sezone jedan od najboljih golmana na svijetu i da dopuste sebi da im ode kapiten zbog jednog nedokazanog golmana, nevjerovatno debilna uprava. Stvarno ako otjeraju Neuera zbog Nübela, to ce bit najveca glupost kluba ikad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al je ovaj Falk postao dosadan, samo true/ not true govori, nije frajer nista pogodio u zadnje vrijeme. Ovako mogu i ja na srecu ubosti nesto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

-
- Kontakt:
Di marzio je 5 klasa ispred falka
Da, i Fabrizio Romano, al oni bas rijetko sta pisu za Bundesligu i Bayern.
Cou umjesto da dadne igracu loptu u prostor on uzima bespotreban dribling na CENTRU
kakav iq Boze
kakav iq Boze
-
- Kontakt:
Negledljivo... Drugi komentar nemam, zirkzee će opet morat ulazit i spašavati
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fino prema nazad ali isuvise lose prema naprijed.
Nema ko da preuzme odgovornost, nema igraca koji ce sa jednim potezom napraviti visak, odnosno, ima ali trenutno nedovoljno kvalitetno.
Mozda su Gnabry i Zirkzee rjesenje?
Nema ko da preuzme odgovornost, nema igraca koji ce sa jednim potezom napraviti visak, odnosno, ima ali trenutno nedovoljno kvalitetno.
Mozda su Gnabry i Zirkzee rjesenje?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lose ofanzivno skroz, daj samo centarsut... nema krila ybg. Ne znam koliko je Gnarby spreman
Sta je Goretzka? Sta taj lik igra? Koju poziciju? Katastrofa jedna od igraca? Nigdje ga nema a igra šatro veznjaka, imam osjecaj kao da se sakriva cijelu utakmicu i da moli boga da ne mora preuzet loptu... pasivnijeg veznog igraca u zivotu nisam vidio... fuj, nema muda ni grama, vezni red nam je nepostojec, fale nam muda u sredini i igrac koji ce preuzet dgovornost i pvezat malo igru...
To je kad uzimas sve veznjake istog profila. Ne daj boze da je prava sestica dosla, treba dovesti Goretzku jer je dzabe.
KAKAV DRIBLING PERIŠIĆA 

Davies i Coutinho ogroman broj prilika na lijevoj strani stvaraju, ali Perišić jednostavno nepotentan. Očekujem Bayern dusel pobjedu 0-1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je.
Igraj sada i ne popustaj.
Igraj sada i ne popustaj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Muller opet liči na fudbalera, niko se ne žali na njega otkako je došao Flick, znači da samo worldclass treneri znaju iskoristiti Mullera: Guardiola, Heynckess, Van Gaal i Flick.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel ono fakat prekrsaj bio nad golmanom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.