Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako neces nista prakticno raditi onda nr trosi vrijeme na jezike. Istrazuj i uci nauku oko ITa, sigurnost, data sciences, algoritme, strukture podataka, racunarske arhitekture, kripto nauke
- ASD
- Kontakt:
Pa iskreno, ne bi mi bilo problem platiti kurs i ići. Međutim, kao totalni početnik ne bih volio. Volio bih malo sam krenuti, da vidim jel ima makar 0,1% talenta u meni kada su te stvari u pitanju.JHam je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:21Udemy, ako ti nije mrsko mozes i odatle nauciti sve sto uce na kursevima, ako ti je mrsko neces nauciti ni na placenom kursu, realnoASD je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:00Pa volim uvijek nešto novo naučiti, pogotovo ako je korisno, ne moram nikad upotrebljavati.
Da uplaćujem neke kurseve, iskreno ne isplati mi se. Ne znam hoće li mi se svidjeti i jesam li ja za toga, pa mogu bezveze bacati vrijeme i novac.
Dobro bi mi došli ti neki jednostavni programi za početnike, pa onako se malo "zezati" preko računara ili mobitela u slobodno vrijeme.
Bude cesto i dobrih popusta na kurseve, pa ako vidis da ti ide i da te zanima, bude jeftino kurseva, a uvijek imas i nekih free
Moglo bi se i tako nešto.

Zadnja izmjena: ASD, dana/u 16 jan 2020, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
ne znam brate ja bi vas izbo obojicu jer trošite vrijeme ovim finim forumašima što su se razletili da vam pomognu a vi trollate....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Komentari na Surrealovu pjesmu "Seks Zdravlje Pravoslavlje" su čudo.
Let's talk about SIX baby!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ne znam zasto, ali ovako zamisljam @Heller
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Onaj Baka Prase zaradi mjesecno 100k KM.AA23 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:17Imaš Nunija koji živi od tog, mislim možda radi nešto osim onoga, ali na strimu drma itekakvu lovu
generalno strim možda ovako kad gledaš na prvu zvuči kao ono zašto ljudi to gledaju, šta je content, na kraju se svede da ti to dođe kao daily show nekog voditelja (strimera) koji gledaš zbog tog što igra i eto
a da se može zaraditi, može (lično iskustvo)
A Nuni isto sigurno uzme 3-4 milje KM.
A inace ovako 90% jutubera debili koji nisu podigli kasike. A manipulisu malom djecom.
- Fantasista
- Kontakt:
Ubo si ga pravo

Mjesecno 100k KM? Daj druze ili popravi tu cifru il se dozovituzlak1987 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:34Onaj Baka Prase zaradi mjesecno 100k KM.AA23 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:17Imaš Nunija koji živi od tog, mislim možda radi nešto osim onoga, ali na strimu drma itekakvu lovu
generalno strim možda ovako kad gledaš na prvu zvuči kao ono zašto ljudi to gledaju, šta je content, na kraju se svede da ti to dođe kao daily show nekog voditelja (strimera) koji gledaš zbog tog što igra i eto
A inace ovako 90% jutubera debili koji nisu podigli kasike. A manipulisu malom djecom.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pocni sa C#/ C++, kad to dobro naucis, pogotov OOP onda predji na Javu ili nesto sto ti se svidi sto ces imati u malom prstu. Znanje se itekako plaća, ali je bolje znati jedan jezik jako dobro neko 5 jezika onako pomalo.
Moras znati sta bi ti htio tacno da radis. Na ytu imas freeCodeCamp koji ima more dobrih tutorijala za razne jezike.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 16 jan 2020, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U onaj Parlament treba ući sa motkama, od svih parazita na državnim budžetima ono su najveći paraziti.
ps
Izmišljotinu "dom naroda" ne brojim uopšte. To je tek priča za sebe.
ps
Izmišljotinu "dom naroda" ne brojim uopšte. To je tek priča za sebe.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lik izbacio da je platio poreza za mjesec dana 10 hiljada maraka.harden je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:38Mjesecno 100k KM? Daj druze ili popravi tu cifru il se dozovituzlak1987 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:34Onaj Baka Prase zaradi mjesecno 100k KM.AA23 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 15:17
Imaš Nunija koji živi od tog, mislim možda radi nešto osim onoga, ali na strimu drma itekakvu lovu
A inace ovako 90% jutubera debili koji nisu podigli kasike. A manipulisu malom djecom.![]()

Ima neke ugovore i sponzorstva masna.
Nisam u prilici sad da gledam, glumim da radim.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
I ti se slomi od poslaHeller je napisao/la: ↑16 jan 2020, 19:45Nisam u prilici sad da gledam, glumim da radim.

Samo Matlab i LabVIEW.
Samo web development. Ništa drugo. Tu ne treba puno. Još ako si dobar dizajner, da zaokružiš sve to, nebo je granica. Znači, jedan programski jezik za bekend, javascript i jedan js framework za frontend i baza podataka. .net ili python ili ruby - javascript, angular ili reactjs - i mssql ili mysql ili postgresql. Doduše, ako ovo svladaš ideš ko halva ovdje u nekoj firmi za 2 milje, bez da se petljaš sa frilensingom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.