Mtl =RTS=RTRS
TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Ne bi trebala imati jer ima terestrijalnu frekvenciju.
Živim za dan kad će to biti totalno modularno. Izbaciš šta nećeš i gotovo.
Ali niko ne plaća RTRS. RTS vjerovatno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Niko RTRS ali telekom Srbije pravi monopol preko RTS.a i dize cijenu na 1.20KM
Max Allegri
Pa evo oglasio se RAK i kazu mogu traziti naplatu ako hoce.
Zato i jeste ovakva situacija kad ove majmune zaboli khurac.
Slicno je recimo i za ovo izbacivanje kanala. U Srbiji hladno mogu raskinut ugovor bez penala kod degradacije usluge, kod nas jedino kad cijene povecaju.

Slicno je recimo i za ovo izbacivanje kanala. U Srbiji hladno mogu raskinut ugovor bez penala kod degradacije usluge, kod nas jedino kad cijene povecaju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
E jesu nas uskratili za top sadžaj
Ne gledam je nikad, šteta samo za repku, al' kontam da ce Telekom otkupiti prava i emitovati utakmice repke na Moja TV Sport kanalu, da ga šuknu Telemachu 

Raja uzmite sebi IPTV i zaboli vas sto se oni prepucavaju, imate sve niko vam nista ne zatamni 

Telemach ti ne da sam Net a u Telecomu cijene za sam net kriminalne, tako da si j3ban kako god okrenes
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Fantasista
- Kontakt:
Kada su najavili Nova sport odmah sam napisao da će se upravo ovo desiti. Ne može to proći bez zaćera. Meni je bitno da imam arene i sk a ostalo manje više.
Al bukvalno ne mozes dobiti jeftin net nikako pa da sklipis sebi uz to iptv, ovako uzeo samo net ili net i tv haman te isto ispadne jer malo skupkibti paketi od samog neta

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
cinjenica je da Telemach nije usao na trziste BiH da bi i u tom segmentu zaostajali par godina za regionom i Evropom, tako da neka ih
Don't believe the hype.
Nemaju šta otkupiti. SK tj. Nova BH uzeli sve do SP u Kataru.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Fantasista
- Kontakt:
Prenosit će rtv cazin
Ja ne znam šta ko ima protiv Telemacha, ljudi jednostavno koriste rupe u ovom našem nakaradnom sistemu i gaze ostatak konkurenicje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Otkud TxTv da zadrži Novu, zar oni nisu Mtel-ovi od nedavno??
Izbrisati zarez kod n1http://ba.n1,info.com/Vijesti/a404391/Korisnici-Telecoma-m-tela-i-Eroneta-nezadovoljni-odlukom-o-iskljucenju-Nove-BH.html

Ovi Avazovim stopama krenuli
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ceka se udarac bh telecoma u vidu Moje tv sport i prijenosa rukometne, odbojkaske,kosarkaske bh lige

Max Allegri
Tacno su zesce seljacine i na dobrom su putu da nadmase Fahru i Avaz. Ne bih sad njih uveo, taman se vratio na riblju kost.
Trenutno korisnika/ca: lol89, MaroonBjelave i 68 gostiju.