FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 16 jan 2020, 11:40

saltcrew je napisao/la:
16 jan 2020, 11:07
Kobiljar bez ugovora dobro bi nam dos'o
Kako ne kontate da neće niko da igra za pastete?I onda očekujete pojačanja jača?
DRŽAVA TUZLA!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 jan 2020, 11:48

NjonjoVam je napisao/la:
16 jan 2020, 11:40
saltcrew je napisao/la:
Kako ne kontate da neće niko da igra za pastete?I onda očekujete pojačanja jača?
Koje **** paštete. Neke ponude koje ja znam su sasvim pristojne, nemojte zajebavat
Niko, niko, samo Sloboda

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jan 2020, 11:50

katarakta je napisao/la:
16 jan 2020, 11:48
NjonjoVam je napisao/la:
saltcrew je napisao/la:
Koje **** paštete. Neke ponude koje ja znam su sasvim pristojne, nemojte zajebavat
:thumbup:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 jan 2020, 11:51

Sve te pristojne ponude su trenutno utuzene...dovojlno je pogledati spisak onih koji su tuzili klub zbog neisplaćenih plata/ponuda pristojnih.Samo treba govoriti realno i onako kako je trenutno stanje!Svi se nadamo da će biti bolje,jer ovo je dno!
DRŽAVA TUZLA!!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jan 2020, 12:01

Ma vala spram uslova u BiH su i vise nego pristojne.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 16 jan 2020, 12:48

Pa jesu kada ih dobijes :D A to sto se ne isplacuje ili jednu das,pa nema tri nikom nista :)
I nemojte mi braniti nikoga,tako se radi vec 25 god,pa milione duga imamo svaku upravu smo branili ,pa isto nam uradili ja ovima yebem mater unaprijed da se ne nerviram poslije :rol:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 jan 2020, 13:16

Sviuodbranu je napisao/la:
16 jan 2020, 12:48
Pa jesu kada ih dobijes :D A to sto se ne isplacuje ili jednu das,pa nema tri nikom nista :)
I nemojte mi braniti nikoga,tako se radi vec 25 god,pa milione duga imamo svaku upravu smo branili ,pa isto nam uradili ja ovima yebem mater unaprijed da se ne nerviram poslije :rol:
Tako je!!
+1
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2020, 13:45

Sviuodbranu je napisao/la:
16 jan 2020, 12:48
Bas to, pun qurac podrske svakom narednom i unapred. Vrijeme je da se zasluzi podrska.

A i uslovima i ponudama je posebna prica. Ko god je imap doticaja sa nasom ligom zna kako je u Slobodi ili Celiku npr. Obecaju oni tebi dobre uslove, ali nakon par mjeseci ti vec duguju pozamasnu svotu, a ti trebas od neceg ziviti, pa ih moljakas i sramotis se. Na kraju (polu)sezone odes i slijedi rovovska borba, tuzba i ceka je kad ces dobiti pare. Ili si primoran da im oprostis dug da bi dobio slododne papire, a to znaci da si besplatno igrao.
Samo budala dolazi u ovakve klubove, trenutno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jan 2020, 13:58

Plate koje klub nudi u ovom prelaznom roku su sasvim pristojne tako da ne serite
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2020, 14:01

Ocu kod kuce govori da ne sere. A sad hajde opet moderatorima prijavljuj postove, ko picic jedan. Sreca pa ih mahom znam pa mi sami prenesu, forumska tuzibabo 🤓🤓

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jan 2020, 14:03

:urnebes:
-Beogradski sindikat

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2020, 14:10

katarakta je napisao/la:
16 jan 2020, 11:48
NjonjoVam je napisao/la:
saltcrew je napisao/la:
Malo bolji dobiju narezak Menprom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 16 jan 2020, 14:23

Sve se kod nas zna jbt, i ko je nudio, i kome i koliko,u ime cega i odakle.
Ma hajte molim vas. U jednom danu se hvali uprava kako nam ne cure info ko prije, a onda drugi dan znamo mi koliko nudi uprava :rol: .
Neki dan neko napisa Prses oprostio tri plate, i jos platio Slobodi da ide...Eto meni muka nesto . :puke: :urnebes:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jan 2020, 14:47

Pa radiš onoliko koliko ti situacija dozvoljava. Prses je igrač pod ugovorom, i da nije pristao na to ostao bi u Slobodi do kraja sezone, naravno isplatio bi mu se cijeli ugovor. Nije to želio i pristao je na oprost duga uz sicu da kupi ugovor. Dobro i njemu jer svakako nijedan klub ne bi kupio njegov ugovor, dobro i Slobodi.
Zašto bi mu davali pare ako možeš ispregovarati da oprosti dug.

Naravno ako je istina to sve, posto nisam upućen u to. Svakako mi je zao sto je otišao i sretno mu u nastavku karijere.
-Beogradski sindikat

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 16 jan 2020, 15:14

Madal je napisao/la:
16 jan 2020, 14:47
Pa radiš onoliko koliko ti situacija dozvoljava. Prses je igrač pod ugovorom, i da nije pristao na to ostao bi u Slobodi do kraja sezone, naravno isplatio bi mu se cijeli ugovor. Nije to želio i pristao je na oprost duga uz sicu da kupi ugovor. Dobro i njemu jer svakako nijedan klub ne bi kupio njegov ugovor, dobro i Slobodi.
Zašto bi mu davali pare ako možeš ispregovarati da oprosti dug.

Naravno ako je istina to sve, posto nisam upućen u to. Svakako mi je zao sto je otišao i sretno mu u nastavku karijere.
On za tri plate duga moze dobit papire kako hoce, kada sam cuo oprostio dug jos platio Slobodi ostatak ugovora htio sam povratiti...
Ne znam zasto imamo ikoga potrebu dizati kada niko ne zasluzuje....Vidicete sta je i koliko oprostio. Vrijeme ce ba pokazati pa cemo se praviti gluhi ovdje opet.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2020, 15:27

Ma niko ne zna koliko se igracima dugovalo ili duguje dok ne dodje tuzba na naplatu. Neko tepi i trenira, nada se isplati duga, neko odmah zakonski uzme ciste papire zbog suga i podnese tuzbu, narocito sad kad imaju onog smrada Đidica kojem se mogu zaliti, opet zakonski.

Prsu gotivi i raja i clanovi Uprave kluba i ljudi oko kluba. Vjerovatno su lahko dogovorili raskid ugovora na obostranu korist, mozda mu i izasli u susret ako je dobio bolju ponudu u Velezu, koji ce se boriti i za izlazak u Evropu, sto je prilika vise za Prsu da se dokaze. Hoce li u tome uspjeti, hoce li mu goditi formacija i suigraci u Velezu, to cemo vidjeti. Nek mu je sretno, od ljubavi se ne zivi.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 16 jan 2020, 15:48

Pokušaj naplaćivanja 650.000 KM od FK Sloboda

Govoreći o krivičnom djelu zloupotrebe službenog položaja ili ovlasti u pokušaju, Alidžanović je za Klix.ba istakao da se Suljiću na teret stavlja da je kao advokat za privredno društvo Bosnafarm d.o.o. izvršio preregistraciju osnivača, direktora i adrese sjedišta na osobu Sabalahajrudin Suljagić koji je beskućnik bez bilo kakvih primanja.

"U vrijeme dok je direktor i osnivač bio Davud Zahirović Bosnafarm je davao pozajmice Fudbalskom klubu Sloboda, koje su poslije utužene, jer nisu vraćene. Advokat Suljić je izdejstvovao pravsonažnu presudu na iznos od ukupno 650.000 KM, a onda je društvo preregistrovano na Sabalahajrudina Suljagića. Kada je završena preregistracija, zaključena je cesija tog potraživanja između Bosnafarma, tada već u vlasništvu Sabalahajrudina Suljagića, na advokatsko društvo Suada Suljića. To potraživanje od 650.000 KM je preneseno i njime su se prebijale navodne usluge koje je Suljić pružao za spor u Londonu vezano za licencu za lijek, što je navedeno u ugovoru. Međutim, on nije imao nikakve usluge u velikoj Britaniji za tu licencu", precizirao je Alidžanović.

Prema Alidžanovićevim riječima, nakon što je prenio potraživanje na svoje advokatsko društvo, Suljić je pokrenuo izvršni postupak protiv Fudbalskog kluba Sloboda, s kojim je zaključio vansudsku nagodbu da mu se dug isplaćuje. S obzirom na to da su računi kluba bili blokirani, do realizacije isplate nije došlo.

"Ali, dug bi bio isplaćen sada kada je došla nova uprava kluba, a računi su deblokirani i zbog toga je djelo ostalo u pokušaju", kaže Alidžanović.
Eto otkud "dugovanje" advokatu Suljicu :puke:
Jedan grad, jedna ljubav!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jan 2020, 16:23

Cuj ubica vlasnik hahahahha

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 jan 2020, 16:25

MMA075 je napisao/la:
16 jan 2020, 16:23
Jel mislimo na istog :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 jan 2020, 16:28

harry_90 je napisao/la:
16 jan 2020, 16:25
MMA075 je napisao/la:
16 jan 2020, 16:23
Jel mislimo na istog :urnebes:
Pa jedan je Sabalahajrudin hahahah

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.