FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fin je pogled sa zapada na teren 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- mohikanac12
- Kontakt:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Vala mi je drago sto ode bogi. Pokakio se po svom imenu zadnjih godina. Trebao je kao dingospo otici u vakat. ****..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- prisonbreak
- Kontakt:
Jedini igrac od 10 koji su tuzili da valja je Blazevic, inace igra krilo, mi ga isforsirali na beku, i daleko najbolji bek lige, ne moze mu Stevanovic kopacke cistiti, ak dodje super po vas, al ja mislim da on jos ima ugovor sa Celikom, i jos to nije regulisano.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
A njemu znaci nije istekao ugovor regularno?prisonbreak je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:14Jedini igrac od 10 koji su tuzili da valja je Blazevic, inace igra krilo, mi ga isforsirali na beku, i daleko najbolji bek lige, ne moze mu Stevanovic kopacke cistiti, ak dodje super po vas, al ja mislim da on jos ima ugovor sa Celikom, i jos to nije regulisano.
Ako je tuzio za pare pa da preko suda ide na raskid moze to potrajati tako da sumnjam da bi mogao u ovom roku potpisati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- prisonbreak
- Kontakt:
Na TM je pisalo da istice sada, al kad je potpisivao ugovor potpisali su vise ja mislim na godinu ili pola.LjoZee je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:23A njemu znaci nije istekao ugovor regularno?prisonbreak je napisao/la: ↑15 jan 2020, 23:14Jedini igrac od 10 koji su tuzili da valja je Blazevic, inace igra krilo, mi ga isforsirali na beku, i daleko najbolji bek lige, ne moze mu Stevanovic kopacke cistiti, ak dodje super po vas, al ja mislim da on jos ima ugovor sa Celikom, i jos to nije regulisano.
Ako je tuzio za pare pa da preko suda ide na raskid moze to potrajati tako da sumnjam da bi mogao u ovom roku potpisati.
Dalje, oni nece nijedan dobiti raskid preko suda, jer nije kod nas problem u platama,nego ugovornim obavezama, sigurno se jijednom ne duguje vise od 3 plate, sad je sve na klubu vjeruj, dal' ih placati bezveze, ili pustiti uz neki sporazum, uglavnom Blazevic je jedini igrac sa spiska koji valja, vidi se da Brko ima njuha

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Blažević ima ugovor do februara 2021 sa Čelikom, ako se ne varam ti raskidi sada idu mnogo brže nego prije, nakon ovih novih pravila ukoliko klub neispunjavanja uvjete iz ugovora prema igracu najmanje dva mjeseca, mislim da kantonalni savez tu raskida ugovor a igrac naknadno tuži klub zbog neizmerinih dugovanja, ako je sve istina da smo zainteresovani za momka, do odlaska u Tursku da se priključi ekipi biće okej
MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Ma jeste brate al sta cemo mi sa desetogodisnjim koji smo odmah iza ovog duplog stuba

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Slucaj Burekovic nam se ne smije ponovit.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Baš je kiks ovaj dupli stub, zaklanja najbolja mjesta na istoku.
ko amalgamska plomba u petici i šestici
- kerimatomic1921
- Kontakt:
adis_macak je napisao/la: ↑16 jan 2020, 00:21Ma jeste brate al sta cemo mi sa desetogodisnjim koji smo odmah iza ovog duplog stuba![]()
Probaj zamijeniti buraz, vjerujem da ce ti izaci u susret. Ima
jos slobodnih mjesta.
Ako je dogovor da stadion lici na nesto, onda se ovakav krov morao uraditi. Treba da sve bude isto izuzev recimo juga malo da odstupa, ili eventualno zapad aBd kao glavna tribina. Mislim, nije da je sad nesto katastrofalno. 5,6 stubova - nek dvjema osobama smeta - to je 10 navijaca. Sreca pa je svaku pun stadion ko sibica...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Naložićemo veznjacima da se preskače sredina terena dugim loptama, da se ništa ne propušta 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
Dobro jutro.
Svi zajedno do cilja!

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- mohikanac12
- Kontakt:
Izbjegavajte prepucavanja koju sedmicu. Kod komšinica je simpatična atmosfera, nemojte da im skrećemo pažnju. Pustimo neka se skoncentrišu na civilizovani dijalog između frakcija.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pet stubova Islama al nijedan nije dupli!
Uprava napolje sunce vam je.bem u pi.čku!
Uprava napolje sunce vam je.bem u pi.čku!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
-
- Kontakt:
Probat cemo nesto,malo je nezgodno jer nas je 5,6 sto smo tu stalno,al na kraju je najvaznije da to bude kako treba i da ne kisne tribina,snaci cemo se nekakokerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 08:39adis_macak je napisao/la: ↑16 jan 2020, 00:21Ma jeste brate al sta cemo mi sa desetogodisnjim koji smo odmah iza ovog duplog stuba![]()
Probaj zamijeniti buraz, vjerujem da ce ti izaci u susret. Ima
jos slobodnih mjesta.
Ako je dogovor da stadion lici na nesto, onda se ovakav krov morao uraditi. Treba da sve bude isto izuzev recimo juga malo da odstupa, ili eventualno zapad aBd kao glavna tribina. Mislim, nije da je sad nesto katastrofalno. 5,6 stubova - nek dvjema osobama smeta - to je 10 navijaca. Sreca pa je svaku pun stadion ko sibica...![]()

- lijevapolutka
- Kontakt:
Ovi stubovi su postavljeni iz razloga što su opcinari tj opcinske službe to tražili, poserem im se u usta. Na drugi način nikad ne bi dobili dozvolu
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Cwirek, Hrammm1921, Levin, ristagrad i 49 gostiju.