Sipak,Ozren ima historiju jaku.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
skoluje Melo ove luzere 
Brada se mora probudit jer ovih 8 poena iz 6 suteva + 5 slobodnih je malo lose.Nece valjda dozivjet i da ga Melo isprska po faci

Brada se mora probudit jer ovih 8 poena iz 6 suteva + 5 slobodnih je malo lose.Nece valjda dozivjet i da ga Melo isprska po faci

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koliko si izlitan od 1 do Brada? 

- camparinho
- Kontakt:
Postovani gospodine Morey,
da li biste bili ljubazni da rezervisete tri karte za Minesotu. Ukoliko ne znate o cemu se radi pozovite svoje prijatelje Hardena i D’Antonia oni su upuceni i tercajte se sva trojica u mrtvi Minesotu, Mineapolis na -20 . Vlasnici Minesote ce itekako biti zadovoljni paketom koji smo im poslali za samo jednog Townsa i Covigtona. Naravno dok ste tu Capeli slobodno isto rezervisite za neki Boston ili kome vec treba centar, Hayward je ok razmjena rado ce biti prihvacen.
S postovanjem,
camparinho
Kad su mi od Westbrooka napravili najdrazeg igraca u ovoj ekipi, stvarno hvala Houston na nezaboravnim utakmicama. Hartenstein ce sl godine ukoliko nabaci koju kilu biti Chamberlain za ovog mamlaza laznog viseg Schrodera. Mentolcina nije htjela tradeat Capelu negdje, a da potpise Butlera fuj.
da li biste bili ljubazni da rezervisete tri karte za Minesotu. Ukoliko ne znate o cemu se radi pozovite svoje prijatelje Hardena i D’Antonia oni su upuceni i tercajte se sva trojica u mrtvi Minesotu, Mineapolis na -20 . Vlasnici Minesote ce itekako biti zadovoljni paketom koji smo im poslali za samo jednog Townsa i Covigtona. Naravno dok ste tu Capeli slobodno isto rezervisite za neki Boston ili kome vec treba centar, Hayward je ok razmjena rado ce biti prihvacen.
S postovanjem,
camparinho
Kad su mi od Westbrooka napravili najdrazeg igraca u ovoj ekipi, stvarno hvala Houston na nezaboravnim utakmicama. Hartenstein ce sl godine ukoliko nabaci koju kilu biti Chamberlain za ovog mamlaza laznog viseg Schrodera. Mentolcina nije htjela tradeat Capelu negdje, a da potpise Butlera fuj.
Clutch city be safe rage hard!
Još jedan TD velikana ovog sporta 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Cini mi se da Luka malo manje ide na silu. Poceo je kontati da te brada stil ne cini velikim, vec pobjede i dizanje citave ekipe na visi nivo. Nakon nekoliko poraza, gdje je bilo malo i njegovo krivice (ne mozes sve sam)poceo je igrati vise za ekipu. Naravno da ekipa treba paradnog konja koji ce povuci kad zatreba, ali za nesto vise ti treba doprinos svakog igraca petorke.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nadaj se, nada umire zadnja, Nada je benzinska kraj Dervente

Ne bih ni ja produzio sad da sam na njegovom mjestu, kad znam do kroz FA od iste ekipe mogu dobiti 30 miliona vise. Tako da ne brini ti nista, LA su jaki kao beton.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mogao bi neko ozbiljno razmisliti o trejdu za DeRozana. Igra covjek strasno dobro.
Sad, pitanje je da li postoji ekipa gdje bi se njega moglo lijepo integrirati, s obzirom da je specifican fit i igrac koji je minimalno 1B opcija, a da ta ekipa bude contender?
Denver?
Od ostalih ekipa, Orlandu bi bas dobro dosao.
Sad, pitanje je da li postoji ekipa gdje bi se njega moglo lijepo integrirati, s obzirom da je specifican fit i igrac koji je minimalno 1B opcija, a da ta ekipa bude contender?
Denver?

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jedino ako ce zamijeniti Bartona, jer igrati njih dvojicu u petorci bi bila smrt defanzivno, ali Harris i on bi mozda mogli uspjeti, ali mislim da bi SASi previse traziliClutch je napisao/la: ↑16 jan 2020, 09:20Mogao bi neko ozbiljno razmisliti o trejdu za DeRozana. Igra covjek strasno dobro.
Denver?
svo kurcenje ovog svijeta i onda masis slobodno
walking L
walking L
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Lillard je sahranio Westbrooka i opet ima mu*a da se kurci prema covjeku. Stvarno naucna fantastika.
Walking L

Walking L

@igrajlopte 🐦
Fakat jbt, popiso ga prosle godine u PO ko najveceg debila i ovaj divljak opet pametuje 

kyrie never change
brat sutira 6-21 i prozove pola tima :tokralju:
brat sutira 6-21 i prozove pola tima :tokralju:
- BuffonGigi
- Kontakt:
On i IT su jedina dva saigraca koji su pobjegli od Lebrona u 17 godina njegove karijere.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.