Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
dobro jutro narode. bem ti crni ponedjeljak... 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- senad_flamin
- Kontakt:
i ja ga mrzim_dreamer_ je napisao/la:dobro jutro narode. bem ti crni ponedjeljak...

najdrazi dan petak navecer!

-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
-Ubi ovo nevrijeme
,,, nikakav sam...spava mi se ....umoran sam... Jos moram u skolu.... 

-RIVALDO-
Tuzna je to sudbina. Ja danas imam osam casova.senad_flamin je napisao/la:-Ubi ovo nevrijeme,,, nikakav sam...spava mi se ....umoran sam... Jos moram u skolu....

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A ja neću na predavanja. Poznato je da se šećer topi na kiši(
), tako da ću gledati da se danas dobro naspavam i poslije odem do kladare. Jbt, kako lijepo isplaniran najmrži dan u sedmici. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- senad_flamin
- Kontakt:
lejla je napisao/la:Tuzna je to sudbina. Ja danas imam osam casova.senad_flamin je napisao/la:-Ubi ovo nevrijeme,,, nikakav sam...spava mi se ....umoran sam... Jos moram u skolu....

ja 7 .. glava me zaboli i od te skole... krenem od kuce u 11:30 dodjem kuci u 20:05

Mila majko ispisi me dosta mi je i skole...
-RIVALDO-
- Nail for Real
- Kontakt:
@Monolog, haj vrati Carrola.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Al Pacino je bog ! Mani se ovih.Monolog je napisao/la:Šta fali gospodinu Penn-u?Nail for Real je napisao/la:@Monolog, haj vrati Carrola.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Svakoj legendi se mora odati počast, @Bosco. Btw, ovako se jedva snađem, ne znam šta ni šta sam napis'o na određenoj temi. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
drzite mi fige sad cu staru molit da ne idem u skolu mada tesko da ce mi dati imam oko 100 izostanaka
Toplomjer u ruke i samo naprijed !!Samo F.K.S !! je napisao/la:drzite mi fige sad cu staru molit da ne idem u skolu mada tesko da ce mi dati imam oko 100 izostanaka

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Megamon
- Kontakt:
Ma yebote Osnovna,sta je imas moliti?Samo ne dodjes u skolu i kazes razrednici bio bolestan.Nakupis raje i u obliznju kladaru i citav dan u vrucem sa guza na guzSamo F.K.S !! je napisao/la:drzite mi fige sad cu staru molit da ne idem u skolu mada tesko da ce mi dati imam oko 100 izostanaka

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
e i ja cu isto da uradimMonolog je napisao/la:A ja neću na predavanja. Poznato je da se šećer topi na kiši(), tako da ću gledati da se danas dobro naspavam i poslije odem do kladare. Jbt, kako lijepo isplaniran najmrži dan u sedmici.

btw dobar avatar

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Ma yebote Osnovna,sta je imas moliti?Samo ne dodjes u skolu i kazes razrednici bio bolestan.Nakupis raje i u obliznju kladaru i citav dan u vrucem sa guza na guzSamo F.K.S !! je napisao/la:drzite mi fige sad cu staru molit da ne idem u skolu mada tesko da ce mi dati imam oko 100 izostanaka
MA danas kontrolni kod najzajebanijeg nastavnika pa svi se boje da izostanu a mene racku boli
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Fakat si kralj. Ja odem samo da se nafuram(ne mogu učiti ako nisam barem bio barem jednom na predavanjima u 7 dana); vidim ima li kakvih novina(ne mislim na štivofera je napisao/la:e i ja cu isto da uradimMonolog je napisao/la:A ja neću na predavanja. Poznato je da se šećer topi na kiši(), tako da ću gledati da se danas dobro naspavam i poslije odem do kladare. Jbt, kako lijepo isplaniran najmrži dan u sedmici.
mislim nisam otisao u zadnje 3 godine skoro nikad na predavanja pa zasto bih i danas
moze biti da odem na kafu ako prestane kisa a ako ne onda...
btw dobar avatarnije kao al ali moze proci

Hairlija jesi li tu na forumu?
Ako te ima javi se, nemoj da se plasis ili stidis.....
Ako te ima javi se, nemoj da se plasis ili stidis.....
- moustapha
- Kontakt:
Ovi dani su mi najmrzi. Pogledam kroz prozor, a ono jos nije svanulo. Cijeli dan mrak.
#divovi