Ti i ja u zivot da nas nijedan ne moze bez dozvole kluba?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ljudi iz kluba su počeli da me izbjegavaju, ignorišu... Bio sam tada relativno mlad i nije mi bilo lako psihički prolaziti kroz sve to.
U jednom trenutku Sarajevo je insistiralo na tome da njegov ugovor bude smanjen.
"Da, tražili su da smanjim ugovor za 50 posto. Meni nije bio problem ni pristati na to, ali tražio sam da imam garanciju da ću igrati barem 15 minuta. U toj situaciji bih imao priliku da igram i da se s vremenom izborim za veću minutažu, što njima nije odgovaralo, pravdajući se kako tadašnji trener Husref Musemić nije baš za to. Što je najgore, kada bih razgovarao s njim, on je sve prebacivao na ljude iz kluba i na kraju smo se praktički igrali mačke i miša.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- samoposteno
- Kontakt:
plata mu je bila u zadnjoj godini 8 milja, da ne pomisli neko da nije za hljeba imo, odbio sve posudbe....Goodman je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:07Ljudi iz kluba su počeli da me izbjegavaju, ignorišu... Bio sam tada relativno mlad i nije mi bilo lako psihički prolaziti kroz sve to.
U jednom trenutku Sarajevo je insistiralo na tome da njegov ugovor bude smanjen.
"Da, tražili su da smanjim ugovor za 50 posto. Meni nije bio problem ni pristati na to, ali tražio sam da imam garanciju da ću igrati barem 15 minuta. U toj situaciji bih imao priliku da igram i da se s vremenom izborim za veću minutažu, što njima nije odgovaralo, pravdajući se kako tadašnji trener Husref Musemić nije baš za to. Što je najgore, kada bih razgovarao s njim, on je sve prebacivao na ljude iz kluba i na kraju smo se praktički igrali mačke i miša.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- mohikanac12
- Kontakt:
Svima kasne plate, sasvim slucajno je citav tim tužio Ćelik. Ne mogu preći nigdje ako klub ne dozvoli.
Prosječni radioaktivni mozak.
Prosječni radioaktivni mozak.

Jesu li svi u Zenici plačljive piqkice?Plakao je Huskić moleći da se utakmica odigra.
"Sramotim ja sebe, plakao sam pred ljudima tamo. Suspenzija je na strani, mora se platiti. Nadam se da će predsjednik sutra doći, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje".
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pitao si za dres crni. Ima u Fan shopu, 99 KM, za clanove 80 ja mislim. Ako zelis kupim ti ja sa clanskom, da ti druga dodke jeftinije. Nije mi problem, javi se u PP ako si zainteresovan. Pozz
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Zar nismo pobacali ove kante 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Kamata kasniti ne smije!
- samoposteno
- Kontakt:
Jos te nisu locirali iz ludare.... hajde izdrzat nam je jos koji sat dok ti kosuljicu ne obuku kanturinomohikanac12 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:19Svima kasne plate, sasvim slucajno je citav tim tužio Ćelik. Ne mogu preći nigdje ako klub ne dozvoli.
Prosječni radioaktivni mozak.![]()
Jesu li svi u Zenici plačljive piqkice?Plakao je Huskić moleći da se utakmica odigra.
"Sramotim ja sebe, plakao sam pred ljudima tamo. Suspenzija je na strani, mora se platiti. Nadam se da će predsjednik sutra doći, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje".
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Lociran je qurcoglavi celavac. Hladi amaru jajasamoposteno je napisao/la: ↑15 jan 2020, 19:00Jos te nisu locirali iz ludare.... hajde izdrzat nam je jos koji sat dok ti kosuljicu ne obuku kanturinomohikanac12 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:19Svima kasne plate, sasvim slucajno je citav tim tužio Ćelik. Ne mogu preći nigdje ako klub ne dozvoli.

Da nastavimo karakteristike celavog kolovodje @mohikanac12
1.Ukinuo mu Amar petobu
2.Sam sebe preko laznog stavlja za moderatora,samim tim degradira irfu
3.Idol mu lik iz basne koji je obavio Tour de France tokom rata
4.Celav
5.Retardiran...
6.Kanta Godine
7.Pepeljara
8.Peksin
1.Ukinuo mu Amar petobu
2.Sam sebe preko laznog stavlja za moderatora,samim tim degradira irfu
3.Idol mu lik iz basne koji je obavio Tour de France tokom rata
4.Celav
5.Retardiran...
6.Kanta Godine
7.Pepeljara
8.Peksin
lezVe do bagro
E čuj hoće da jebu i biju jedni drugima djecu, horde viši level, kakva ciganija

MIHAJLOVIĆ !
- RUMENIge1946
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Neuspjeli celavi abortus je potajno yebao lutvinu kuju,amar ih uhvatio pa mu ukinio dnevnicu
RUMENIge1946 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 19:18Lociran je qurcoglavi celavac. Hladi amaru jajasamoposteno je napisao/la: ↑15 jan 2020, 19:00Jos te nisu locirali iz ludare.... hajde izdrzat nam je jos koji sat dok ti kosuljicu ne obuku kanturinomohikanac12 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:19Svima kasne plate, sasvim slucajno je citav tim tužio Ćelik. Ne mogu preći nigdje ako klub ne dozvoli.
Jesu li svi u Zenici plačljive piqkice?![]()

lezVe do bagro
- mohikanac12
- Kontakt:
Velež iz vrapćića-Tour De Druga Liga.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
joj jesi mu odgovorio 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.