NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Ja se ne sjecam da je Curry otisao iz GSW po titulu, tako da taj Hardenov odlazak u LAC bi samo pokazale da nije taj nivo igraca da odvede ekipu do titule
Isto tako, i LBJ je prosle godine odmarao kad je vidio da ne moze nista te sezone, pa ga niste ovde napadali, al zato je Curry problem. Krivo alemu sto ne moze pisati kako brada pisa currya kako ovaj ne igra, i onda dodje utakmica i GSW ih odere bez 2 glavna igraca...

Lik koji prica o "nebulozama" a zavrsi iskaz sa "imao je russa i kd", isto da sad kazes Gordon ima Hardena i Russa

@dscile
Ja kazem sto mislim, nijad me nije interesovalo kako ce to prihvatit masa. Nema prilogadjavanja misljenja ako ne mislis tako, to su ljudi bez stava i labilnog karaktera
Ne znam zasto iko uopste polemise sa tobom kad si ogranicen samo na Hardena, ziv bio.
Fale @nez i @sia, da jos malo zakuhamo
Stvarno postalo smijesno, 3 stranice jedno i isto i tako vec ja mislim da 150 stranica od ovih 350

Stvarno postalo smijesno, 3 stranice jedno i isto i tako vec ja mislim da 150 stranica od ovih 350

Poduprano argumentima, zato i polemisu
Pusti rijeci, gledaj dijela, ako se 15 ljudi javi mene da prozove nakon poraza od Okc onda ta osoba x ima dosta vise uticaja od slucajnog nick-a

- Nail for Real
- Kontakt:
Morant cijepa vec neko vrijeme a ESPN pravi pricu kako je Zion zaspio na utakmici
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
po meni nakon pola sezone ne bi trebalo biti dileme,giannis
neko fakat ima **** komplekse od dellovog sinaJHam je napisao/la: ↑15 jan 2020, 13:07Al je zato kad je igrao postigao koliko Harden ne bi da se ovaj sutra penzionise![]()
Donnie Darko je napisao/la: ↑15 jan 2020, 13:24ebiga kad si trostruki šampion ambicije porastu, nije lud gubit vrijeme na nabijanje statistike kad već ima 50 puta veće uspjehe od toga

ali hej,curry je osvojio titule na nacin slican kevinu mchaleu,bio drugi ili treci igrač ekipe,to inače obično budu igrači koji su izabrani za MVP lige
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mchale je jednom bio 4.u MVP glasanju iza Birda,Jordana i Magica te ispred Barkleya,Hakeema,Malonea,Thomasa ali naravno to ovaj drot nece uociti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Bradu i njegovu košarku ne podnosim , ali kad Žvalju počnu uzdizati , pa lik igrao sa Durantom i Thompson u petorci grob ti yebem , i njih dvojica su ga kad je god trebalo vadili iz govana....
Evo nek mi napiše neko koga da imaju šansu prije doveli u svoju ekipu , Thompsona ili Žvalju? Duranta nema potrebe spominjati ...
Evo nek mi napiše neko koga da imaju šansu prije doveli u svoju ekipu , Thompsona ili Žvalju? Duranta nema potrebe spominjati ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
curry je dva puta bio MVP lige,to je baš uporedivo sa igracem koji je jednom bio čak 4. u poretku za mvp lige
Osim što je stručnjak za svaki sport na svijetu i motorijade, danas smo saznali da je naš Alem i stručnjak za medicinu 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Lagano je postao najveci cirkusant i maskota ovog pdf-a.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Sve zna brat, Harden je najbolji igrac svih vremena nema mu ravnog.
Nego niko nije spomenuo sinocnju maestralnu partiju Khwai, brat prekucao sinoc 43 poena za 28 minuta uz sut 14/22 sta bi Harden dao za to

bombaysaphire je napisao/la: ↑15 jan 2020, 15:28Bradu i njegovu košarku ne podnosim , ali kad Žvalju počnu uzdizati , pa lik igrao sa Durantom i Thompson u petorci grob ti yebem , i njih dvojica su ga kad je god trebalo vadili iz govana....
Hahahahaha

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.