NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Otkad je 41 poen na 37 šuteva impresivno?
Giannis sa druge strane 4 poena manje na 20 šuteva manje. Bukvalno 20.
Giannis sa druge strane 4 poena manje na 20 šuteva manje. Bukvalno 20.
Spominjati Stepha nakon onakvog karindzanja zadnji playoff. 
Uostalom, nikakve veze sa temom. Bernarde
Uostalom, nikakve veze sa temom. Bernarde

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AshburtonG
- Kontakt:
De nek Harden prvo osvoji bilo kakvu titulu, pa onda mozemo osporavat titule drugih NBA sampiona: 

Pa nek Sreph odrsdi sezonu sa ispod proskecnim ili proshecnim rosterom pa mozemo pricat o procentima, lik bukvalno nece da igra zbog tog. Eto koliko voli kosarku
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 15 jan 2020, 13:24, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ebiga kad si trostruki šampion ambicije porastu, nije lud gubit vrijeme na nabijanje statistike kad već ima 50 puta veće uspjehe od toga
Ja Morant izlitao Hardena, lita, bukake, svrš
Ma spomenut je Steph cisto zbog perspektive, ne morate odma biti osjetljivi 
@donnie
Trebo bi volit igru i igrat kad god mozes, jer neces igrat vjecno, svatas, love for the game

@donnie
Trebo bi volit igru i igrat kad god mozes, jer neces igrat vjecno, svatas, love for the game

- BosniaBoston
- Kontakt:
Argumentacija koja obuhvata stepha kao nenadjebivog sampiona sa Kevin McHale prstenovima ne jenjava
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakava nemoc

Kad litaju hardena onda ide perspektiva

Yebote zivot istu nov giannis uzme 20 suteva manje i zabije haman isto poena

A ovaj i dalje viri iz guzva americkih

Kad litaju hardena onda ide perspektiva

Yebote zivot istu nov giannis uzme 20 suteva manje i zabije haman isto poena

A ovaj i dalje viri iz guzva americkih

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
2 igraca koja se u americkim medijama bas smatraju kao pandan,na ovom forumu se stvara slika da je jedan Jordan a drugi Baron Davis
Jos kad pocnu sa jakim kontriranjem tipa “joj vid ga sto viri iz guzova” i 1000 smajlija dostignu vrhunac

Jos kad pocnu sa jakim kontriranjem tipa “joj vid ga sto viri iz guzova” i 1000 smajlija dostignu vrhunac
#Punoljetstvo
Pa normalno da ide burazeru (persepktiva), covjek nece da igra kosarku jer mu je roster los. Da je pokido sve ligamente u sake, slomio na 3 djela i 4 prsta mu bila osjecena do sad bi bilo saniro. Njegova igra u onim prvim tekmama, i fakt da nece da igra mi daju za pravo da tako mislim. To je samo zakljuceno iz postupaka persone, nista vise.
Ali eto Steph nije igrac NBA i njegova povreda nisu dio nba, tako da to ne pripada temi jel
Alem se posvađa sam sa sobom, i BosniaPoltron ga brani 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa dobro, s tim se mogu složit, harden je bolji od stepha u ljubavi prema košarci, ima osiguram first ballot hall of love for the sport
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sad da se obojica povuku iz kosarke, Steph ce ostati zapamcen kao jedan od najboljih sutera kosarkaske igre, mozda i najbolji, dvostruki MVP, prvi strijelac lige, koji ima 3 prstena i rekord lige u timskom omjeru. Harden bi bio zapamcen kao dvostruki najbolji strijelac lige i MVP jedne sezone, nesumnjivi ofanzivni genij.
Istih su godina, i nema uopste sumnje ko je napravio vise do sad. Nema stvari koju je Harden napravio a da Steph nije, a ako racunamo obrnuto...e to je vec druga prica.
Istih su godina, i nema uopste sumnje ko je napravio vise do sad. Nema stvari koju je Harden napravio a da Steph nije, a ako racunamo obrnuto...e to je vec druga prica.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
ide Harden po 3. imaginarnu MVP titulu
grk ce se nazalost morati zadovoljiti onom pravom
grk ce se nazalost morati zadovoljiti onom pravom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbo vas alem vise,samo skrecem paznju na vasu dvolicnost kako jedva cekate da popljujete Hardena a da bilo ko drugi to radi svaki dan bi svrsavali
Al sta ces,SDA glasaci su to pa misle da su svi ko oni,da se uvlace Velikom Gazdi

Al sta ces,SDA glasaci su to pa misle da su svi ko oni,da se uvlace Velikom Gazdi
#Punoljetstvo
Stvarno si skrenuo paznju na dvolicnost sa ovim debilnim upisom gdje si samo pokusao pokrenuti konverzaciju koja je sad vec nastalaBosniaBoston je napisao/la: ↑15 jan 2020, 13:49Jbo vas alem vise,samo skrecem paznju na vasu dvolicnost kako jedva cekate da popljujete Hardena a da bilo ko drugi to radi svaki dan bi svrsavali![]()
Iako si, ako si imalo normalan, znao da ona sinocnja partija i jeste slabo izdanje. I na sve to ulijece alem gdje bez potrebe ponovo pocinje spominjati Currya, kao da je on jedini igrac u ligi i kao da ga sanja. I to sa istim ciljem, da izazove reakciju od tih sto ga gotive.
@igrajlopte 🐦
A jbt kad procitas ove nebuloze o Curryu, pa jel normalno da njemu neko nesto osporava, pa lik je osvojio 3 titule, ko je Hardenu kriv sto nema niti jednu. Imao je Russa i KD sa sobom u ekipi pa nije uspio osvojiti titulu, ha ja
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zanimljivo ovi isti koji kazu da je nebuloza smatrati Hardena boljim od Currya,su isti oni koji su forsirali narativ da je Curry>Durant iako je ovaj ostvareniji,dugovjecniji i na kraju kvalitetniji igrac
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.