Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

brazzo
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la brazzo » 20 nov 2010, 18:13

Principatus je napisao/la:Nek je on zdrav, i nek stoji na golu, nek isto tako stoji na nasem golu u kvalifikacionim utakmicama, ostalo mi je svejedno, niti imam volje da o tome razmisljam. A vi raspravljajte jos 100 godina o njegovom karakteru i spekulisite jel bio ili nije bio bolestan. :D
;) a ima valjda i neko u stručnom štabu ko će donijeti konačnu odluku a ako mu/im vjerujete onda nema razloga za brigu.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 nov 2010, 18:13

Begovic izgleda dobar na golu..On je ipak nas najbolji golman ,pa neka prica ko sta zeli,on je odbio Kanadu da bi igrao za svoju zemlju BIH,znaci patriotizam nije upitan! treba se sada izgladiti ova situacija sa selektorom i ostalim igracima i sve ce biti super!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2010, 00:41

Bosnier je napisao/la:e koju je ocjenu dobio asmir ?
Asmir Begovic 6.0
Was rarely troubled by West Brom but did what he had to do well. Made several comfortable saves and tipped a few powerful shots over his crossbar - but no challenging saves for the 'keeper to make.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 21 nov 2010, 01:30

Virtu4l je napisao/la:Asmir Begovic 6.0
Was rarely troubled by West Brom but did what he had to do well. Made several comfortable saves and tipped a few powerful shots over his crossbar - but no challenging saves for the 'keeper to make.
Sta je sa "prvim" golmanom, Sorensenom? Da li su ga povrede stigle...

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 nov 2010, 01:35

Sad ga je stigo Begovic nema vise povreda :D

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 21 nov 2010, 02:45

Al karakteristicno kome god je Asmir rezerva taj se ubrzo povrijedio :).Portsmouth,Stoke pa cak i reprezentacija :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 03:34

delija je napisao/la:Al karakteristicno kome god je Asmir rezerva taj se ubrzo povrijedio :).Portsmouth,Stoke pa cak i reprezentacija :lol:
Jest baksuz :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 21 nov 2010, 03:45

Ma carlame im izgleda neke baci :mrgreen: .Kako god ja sam siguran ko ce braniti protiv Rumunije :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 03:47

delija je napisao/la:Ma carlame im izgleda neke baci :mrgreen: .Kako god ja sam siguran ko ce braniti protiv Rumunije :lol:
Hehe ima hodza i na drugoj strani,vidis da ga uhvatio krazamak a Seha ga odpandrci 90 minuta.
Red je na Burica makar otici u Jelah kod onog. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 21 nov 2010, 03:54

Hehehe dobro si,nije mi to naumpalo.Ali tim veci belaj za Hasagica.Sad se nasao izmedju dvije vatre :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 04:00

delija je napisao/la:Hehehe dobro si,nije mi to naumpalo.Ali tim veci belaj za Hasagica.Sad se nasao izmedju dvije vatre :mrgreen: :mrgreen:
Ma njemu sihire,''lopovi''vec odavno bacaju. :mrgreen:
Tako je i Supic ''profitirao''dok mu nisu dohakali.
Ne znas ko je gori od goreg po tom pitanju. :lol: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2010, 00:02

Begović se svima izvinio zbog nedolaska na okupljanje. Komentar?

Mi smo se čuli prije nekoliko dana. Došlo je do velikog nesporazuma. Naime, on mi je rekao da su u klubu primili vakcine protiv gripe. To se inače radi u svim kolektivima. Kod njega su se pojavile kontraindikacije i nije mogao ustati iz kreveta. Zamolio je čelnike kluba da obavijeste Nogometni savez BiH, a oni to nisu uradili. Onda je ispalo da je Asmir neozbiljan, što nije tačno. On je korektan momak i mislim da mu ne treba zamjeriti, jer zaista nije ništa kriv.
Vedad Ibišević o slučaju Begović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 nov 2010, 08:37

Virtu4l je napisao/la:
Begović se svima izvinio zbog nedolaska na okupljanje. Komentar?

Mi smo se čuli prije nekoliko dana. Došlo je do velikog nesporazuma. Naime, on mi je rekao da su u klubu primili vakcine protiv gripe. To se inače radi u svim kolektivima. Kod njega su se pojavile kontraindikacije i nije mogao ustati iz kreveta. Zamolio je čelnike kluba da obavijeste Nogometni savez BiH, a oni to nisu uradili. Onda je ispalo da je Asmir neozbiljan, što nije tačno. On je korektan momak i mislim da mu ne treba zamjeriti, jer zaista nije ništa kriv.
Vedad Ibišević o slučaju Begović.
Ma šta zna Ibišević pored toliko pronicljivih ljudi na ovom forumu? :P
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 08:49

-Steta jos samo kad bi Susic skontao da je Begovic bolji od Hasagica sve bi bilo super.....

ovako nam ostaje i dalje ga gledati na klupi reprezentacije... :)
-RIVALDO-

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 22 nov 2010, 09:08

senad_flamin je napisao/la:-Steta jos samo kad bi Susic skontao da je Begovic bolji od Hasagica sve bi bilo super.....

susic nam uci iz utakmiceu utakmicu, je da je to sporo, ali Boze moj...zato se nadam da ce skontati i to da je Begovic trenutno nas najbolji golman.. ;)
Volim te Bosno!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 nov 2010, 09:21

xavi26 je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:-Steta jos samo kad bi Susic skontao da je Begovic bolji od Hasagica sve bi bilo super.....

susic nam uci iz utakmiceu utakmicu, je da je to sporo, ali Boze moj...zato se nadam da ce skontati i to da je Begovic trenutno nas najbolji golman.. ;)
Ma hoce BEG mora na gol protiv rumunja...definitivnoo...sve ostalo bi bilo velika glupost ne profesionalnost sesica..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 22 nov 2010, 09:32

o gdje si miraleme kuco stara....

imal sta na glavu??

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 nov 2010, 09:38

Inter1977 je napisao/la:o gdje si miraleme kuco stara....

imal sta na glavu??
Tema je kolko ja vidim a dobro vidim Asmir Begovic,a ne miralem ili neko drugi..tako da ako imas sta napisat vezano za asmira slobodno ako nemas vozdra ne pisi gluposti neke a ako imas meni sta napisat posalji privatnu poruku i to je to ;)..hvala
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 22 nov 2010, 09:42

Hehehehe Mireta jest puko...Jesi to Mire jeo gljiva divljakusa za dorucak pa ti nije dobro???? Ako imas temperaturu, umij se malo i obrisi mokrim peskirom....

A sto se tice Asmira, dobar je to golman, srea pa smo ga angazovali..Za 3-4 sezone ce biti jedan od najboljih u Engleskoj i bit ce nam prijeko potreban jer od onog Hasagica nema nista vise..Cak je doslo vrijeme da Asmir bude br 1 na golu....Hasagic je svoje izodbranjivao ja mislim....A tek sto taj voli nastimati utakmicu, vise nego hljeba se najest...Presla mu ta epidemija tamo od Turaka....

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 25 nov 2010, 16:09

Ima li išta novo u vezi "slučaja Begović".Čitam negdje da Sušić ne odustaje od pokretanja disciplinskih mjera,zar je to stvarno potrebno!?Pitanje je kako će se to odraziti na Asmira,ali i na atmosferu u repci,po meni je idealno rješenje uputiti Asmiru ozbiljno upozorenje pred kaznu,što znači ukoliko se ponovi sličan slučaj da Asmir bude suspendovan,jer ovo je još uvijek nerazjašnjena sitacija.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 14 gostiju.