FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nekim igračima na kraju sezone ističe ugovor.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku. Imamo isti cilj koji ćemo odraditi kroz klub. Takvi nam ne trebaju", poručio je trofejni stručnjak.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Štilić novi kapiten Željezničara: Mogu biti vođa ovog tima!
Stila, volimooo te
Stila, volimooo te
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zaim je u kombinacijama. Neka budale, drago mi je sto ostaje. moze pomoci uvijek.
A ovi sto mafijaju sa menadjerima, daleko vam kuca od Zelje bila klosari. Nije vam ovo doba procedura da mozete kako hocete.
MRS!
A ovi sto mafijaju sa menadjerima, daleko vam kuca od Zelje bila klosari. Nije vam ovo doba procedura da mozete kako hocete.
MRS!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- lijevapolutka
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:24Nekim igračima na kraju sezone ističe ugovor.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku. Imamo isti cilj koji ćemo odraditi kroz klub. Takvi nam ne trebaju", poručio je trofejni stručnjak.![]()
Ta će Brko, doso da pare uzme
Sir Amar Osim

moSa ljoŽe
Neka bude zavrseno do polaska u Antaliju, a mislim da ce tako i biti, ko god dođe za vrijeme boravka u Antaliji ili poslje to je problem.
Mjau !
Stanje kod pitara na temi 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Taj Cimirotić je rod onom momku što je ponovo pokrenuo akciju desetogodišnjih ulaznica kupovinom njih šest, vjerovatno da je i proba uz to dogovorenairfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 10:55https://www.transfermarkt.com/edvin-cim ... ler/654286
Na probi
MIHAJLOVIĆ !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- mohikanac12
- Kontakt:
Krađa @Bracinih lajkova. Buahahahah.
P.S. @Braco, imam jedno pitanje, ozbiljnije. Je li bolje biti prvi ili drugi pred treći krug? Da te vidim.

P.S. @Braco, imam jedno pitanje, ozbiljnije. Je li bolje biti prvi ili drugi pred treći krug? Da te vidim.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Jel ono kitari yebu jedni drugima pokopane

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Tamo se klanovi formiraju, Husrefovi,Vinkovi, Sabrina - klan uprave, malezijski klan, vijetnamski klan, ne bi se ja zayebavao.
Mjau !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Boli me ku*** za njih, nemojte mi ovdje o anamo onim pisati molim lijepo!
Idite na njihovu temu pa komentarisite, ovo je tema FKŽ!
Idite na njihovu temu pa komentarisite, ovo je tema FKŽ!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ovo je ono što su nam proteklih godina ukinuli, zabranili, uništili, izbacili - jedinstvo, prijateljstvo, bratstvo, svi ko jedan !

MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:

Zec ( 10 ), sa puknutim mišićem trenira.

Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 15 jan 2020, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Levin i 71 gost.