Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Da, ali koksara ima upotrebni vijek do 2024 i obnova koksnih baterija košta nekoliko stotina miliona eura.
Mnogi pričaju da će Mittal dotad i raditi a onda gašenje, već postoji panika među ljudima. Druga opcija je da uvozi koks.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A iz LK?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa eto riješili smo. Nek nas gurbeti počaste s milion ojra.
Neg gledam neku emisiju na BHT, otvorila se neka firma u Drvaru i kaže neka žena bila 40 godina na Birou
pa šta ti ljudi rade da 40 godina nisu mogli skupit 2-3 godine sunce ti ****, a kamoli 15 da mogu u penziju
Neg gledam neku emisiju na BHT, otvorila se neka firma u Drvaru i kaže neka žena bila 40 godina na Birou

Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Bila domaćica.Heller je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:32Pa eto riješili smo. Nek nas gurbeti počaste s milion ojra.
Neg gledam neku emisiju na BHT, otvorila se neka firma u Drvaru i kaže neka žena bila 40 godina na Birou![]()
pa šta ti ljudi rade da 40 godina nisu mogli skupit 2-3 godine sunce ti ****, a kamoli 15 da mogu u penziju
Ova što vodi federaciju danas ima facu za radio.
https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /200114122
Jeste Tysone.
https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /200114122
Jeste Tysone.
Nullius in verba
Gdje u Sarajevu ima podlova na dnevnicu a da pare idu na ruke tj.da ne treba prijava 

Na stranu sve sto Maca predstavlja i kamion gluposti koje ona izjavi, ona je tu rekla jednu jako pametnu stvar a to je da treba razbijati predrasude oko svega sto je vezano za tematiku seksualnog zivota. Zalosno je da ona takva kakva jeste ima vise volje i hrabrosti da prica o temama koje su u nasem drustvu iz nekog razloga i dalje taboo.
Ja vjerujem da kod nas veliki procenat stanovnistva nema osnovno znanje o kontracepciji i spolnim bolestima pa i odnosu generalno a to je u 21 vijeku nedopustivo. Kod nas doktorica pita za rizike ANALOGNOG spolnog odnosa
nema dalje od toga.
Ja vjerujem da kod nas veliki procenat stanovnistva nema osnovno znanje o kontracepciji i spolnim bolestima pa i odnosu generalno a to je u 21 vijeku nedopustivo. Kod nas doktorica pita za rizike ANALOGNOG spolnog odnosa

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I ti gledaš šta Maca pričaStevieG8 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 18:09Na stranu sve sto Maca predstavlja i kamion gluposti koje ona izjavi, ona je tu rekla jednu jako pametnu stvar a to je da treba razbijati predrasude oko svega sto je vezano za tematiku seksualnog zivota. Zalosno je da ona takva kakva jeste ima vise volje i hrabrosti da prica o temama koje su u nasem drustvu iz nekog razloga i dalje taboo.
Ja vjerujem da kod nas veliki procenat stanovnistva nema osnovno znanje o kontracepciji i spolnim bolestima pa i odnosu generalno a to je u 21 vijeku nedopustivo. Kod nas doktorica pita za rizike ANALOGNOG spolnog odnosanema dalje od toga.

Nullius in verba
Bolje od onih svadbi u svakom slucajuHeller je napisao/la: ↑14 jan 2020, 18:51I ti gledaš šta Maca pričaStevieG8 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 18:09Na stranu sve sto Maca predstavlja i kamion gluposti koje ona izjavi, ona je tu rekla jednu jako pametnu stvar a to je da treba razbijati predrasude oko svega sto je vezano za tematiku seksualnog zivota. Zalosno je da ona takva kakva jeste ima vise volje i hrabrosti da prica o temama koje su u nasem drustvu iz nekog razloga i dalje taboo.
Ja vjerujem da kod nas veliki procenat stanovnistva nema osnovno znanje o kontracepciji i spolnim bolestima pa i odnosu generalno a to je u 21 vijeku nedopustivo. Kod nas doktorica pita za rizike ANALOGNOG spolnog odnosanema dalje od toga.
![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma braca yebe se narod svakako, vise nego ikada. Propalih brakova i ostavljene djece na svakom cosku.StevieG8 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 18:09Na stranu sve sto Maca predstavlja i kamion gluposti koje ona izjavi, ona je tu rekla jednu jako pametnu stvar a to je da treba razbijati predrasude oko svega sto je vezano za tematiku seksualnog zivota. Zalosno je da ona takva kakva jeste ima vise volje i hrabrosti da prica o temama koje su u nasem drustvu iz nekog razloga i dalje taboo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.