Da kazem sere.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nek si bas rekao
Lik je ovdje pred početak sezone tvrdio da su Spursi top 4 ekipa zapada ove sezone.Ne tvrdio nego uvjeren.100 posto je tako i on je jedini u pravu tu.UVJEREN.I tada sam mu replicirao i rekao da nema šanse da se to desi,a on je "argumentirano" iznio nekakve balalajke ko i sinoc koje moze popušit jedino netko tko voli lijepo napisan tekst koji malo toga u realnosti znači.Toliko o njegovom znanju i procjenama.
Kao što sam vec rekao, na forumu je dozvoljeno imati drugacije misljenje. U ovom slucaju, ti imas jedno, nezalaganje drugo. To je OK. Vrijeđanje po bilo kakvoj osnovi NIJE dozvoljeno.SiamoNoi je napisao/la: ↑14 jan 2020, 14:50Lik je ovdje pred početak sezone tvrdio da su Spursi top 4 ekipa zapada ove sezone.Ne tvrdio nego uvjeren.100 posto je tako i on je jedini u pravu tu.UVJEREN.I tada sam mu replicirao i rekao da nema šanse da se to desi,a on je "argumentirano" iznio nekakve balalajke ko i sinoc koje moze popušit jedino netko tko voli lijepo napisan tekst koji malo toga u realnosti znači.Toliko o njegovom znanju i procjenama.
Primjer dva nepotrebna i offtopic posta.
@nezz je makro,odgleda 2,3 utakmice navece a u jutru samo izbroji zaradjeni novac.SiamoNoi je napisao/la: ↑14 jan 2020, 14:50Lik je ovdje pred početak sezone tvrdio da su Spursi top 4 ekipa zapada ove sezone.Ne tvrdio nego uvjeren.100 posto je tako i on je jedini u pravu tu.UVJEREN.I tada sam mu replicirao i rekao da nema šanse da se to desi,a on je "argumentirano" iznio nekakve balalajke ko i sinoc koje moze popušit jedino netko tko voli lijepo napisan tekst koji malo toga u realnosti znači.Toliko o njegovom znanju i procjenama.
Naravno da se nije javio od sinoc za akciju koju sam naveo da napravimo u ovom slučaju.Toliko o tome koliko stoji iza svojih riječi.
Ja se ispričavam liku ako je dijete,student,nezaposlen ili penzioner pa nije u mogucnosti da odradimo akciju što je razumljivo.S obzirom da se hvali da moze po cijelu noc gledat utakmice lako moguce je nesto od ove četiri opcije osim ako nije toliki luđak da ne spava nijednu vecer nego odmah sa NBA-a na posao.Svaka čast u tom slučaju,ja preferiram gledanje u snimci bez tone reklama.
Pa i ne brisem. Ova 2 posta koja su offtopic sam ostavio ali sam napisao da su primjer offtopic postova. Sinoc sam brisao vrijedjanja i psovke.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:45@Bernard nemoj brisati samo pojedine postove koji su offtopic,ako je vec sudjeno da ovaj PDF postane smetljiste nek tako i bude.Ili brisi sve offtopic postove( 70% ukupnih) ili nemoj uopste
Da,trazio da biramo Clarkea racunajuci da se Samanic bira 29tim pikom.Ocigledno je fransiza mislila da ga do tada nece biti, s obzirom da je bio medju 3 najbolja igraca na combineu i da je znala sve ono sto navedoh sinoc.Justin je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:31Svaka cast za izvlacenje upisa Siamo. Znaci covjek bio za to da biraju Clarkea prije drafta.![]()
Inace, Clarke moze bez problema u danasnjem nba dosta minuta da igra peticu. Visi je recimo od Draymonda Greena. Uz to je atletski mocan i ima odlican rad nogu tako da bez problema moze da preuzima nize igrace.
Istina da ne moze sebi da kreira sut i ne vjerujem da ce ikada biti dobar u tome, ali buduci da je biran sa 20+ pickom vec sada se moze reci da je pun pogodak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.