FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 14 jan 2020, 11:55

Stila redovan u teretani ima 20 dana :tokralju:
sta ti je rec profesionalac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 14 jan 2020, 11:58

Da su barem svi da sebi olakaju posao na pripremama, treba im snage za proljece i ljeto, fizicka sprema tj. ne sprema u nasem slucaju nas je dosta kostala predhodnih sezona.
Mjau !

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 14 jan 2020, 12:13

Moze li jedna svjeza slika ISTOKA... Jedva cekam prvu domacu sa građanima da vidimo kako to izgleda kad zagrmi ispod dva lima Grbavica. :cool: :cool:
ŽELJEZNIČAR 1921

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2020, 12:14

Kontam kako sada dolaze pripreme i vjerovatno će standardno biti nekih na probi, kad je neki igrač posljednji put prošao probu prije Mehića i Subašića?

EDIT: Nađoh, Branko Bajić. A i ljetos je prošao onaj mali Ilić štoper ali nismo ga potpisali zbog dužine ugovora. Tako da izgleda po nekom trendu otkad je Amar tu svaki rok bar jednog potpišemo, možda i sad to bude slučaj. :D

Bilo je asova na probama:

slika
slika

Dino Beširović ali je nije prošao:

slika

Bio je prije jedno 5-6 godina i Irfan Hadžić probi, dao go Mladosti na prijateljskoj, Amar koji je tada bio SD dogovorio sve sa njegovim menadžerom i na kraju propadne transfer.

Zatim Rus, Selemenev, kojeg su pojedini forumaši priželjkivali prošlu zimu. :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: braco, dana/u 14 jan 2020, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 14 jan 2020, 12:39

Sta je sa onim blackijem koji nije imao radnu dozvolu, ima li sta za njega?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2020, 12:45

braco je napisao/la:
14 jan 2020, 12:14
Kontam kako sada dolaze pripreme i vjerovatno će standardno biti nekih na probi, kad je neki igrač posljednji put prošao probu prije Mehića i Subašića?
Krizman i Markovic su bili na "probi"

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2020, 12:51

Bila su i ona cetri crnca zimus ako se ne varam
A sta je zajednicko svima koji nisu prosli probu?
Sve ih je @Osim13 stavio na profilnu

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 jan 2020, 12:55

Joj kad je došao ovaj Obafemi Martins ljudi onanisali na njegove pločice, u fazonu biće jak u duelu :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2020, 13:02

irfo je napisao/la:
14 jan 2020, 12:45
braco je napisao/la:
14 jan 2020, 12:14
Krizman i Markovic su bili na "probi"
Marković je bio čudan igrač. Dao je nekoliko bitnih golova, a obzirom koju poziciju igra to je vrlo dobar učinak. Reko evo ga novi Srđan Savić. Nije neka klasa ali nije ni totalna krampa bio, neka sredina otprilike. Evo sad sam maksuz upalio tm da provjerim, 4 gola i 3 asistencije u 32 utakmice. Mada sjećam se da je raja dosta govorila da je preveliki ziheraš.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jan 2020, 13:06

Pricalo se te godine da je Krizman ostao bili bismo sampioni. Nisi imao niti jednog strijelca osim Lendrica, a on je znao puknuti je sa 25 metara i zabiti, imao je dobar njuh za go.

Markovic je ljudina od covjeka, upoznao sam ga i druzili smo se u par navrata. Posten i korektan, a vala znajuci koliko invalida je proslo kroz klub u tom periodu, on je meni bio sasvim ok. Malo sam kose cupao kako ga je duljevic pretrcavao u par navrata ali jbg.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2020, 13:14

kerimatomic1921 je napisao/la:
14 jan 2020, 13:06
Pricalo se te godine da je Krizman ostao bili bismo sampioni. Nisi imao niti jednog strijelca osim Lendrica, a on je znao puknuti je sa 25 metara i zabiti, imao je dobar njuh za go.

Markovic je ljudina od covjeka, upoznao sam ga i druzili smo se u par navrata. Posten i korektan, a vala znajuci koliko invalida je proslo kroz klub u tom periodu, on je meni bio sasvim ok. Malo sam kose cupao kako ga je duljevic pretrcavao u par navrata ali jbg.
Ma Križman je kasnio igrao redovno u grčkoj prvoj ligi, vidjelo se da može dati ruke. Sam podatak da je bio 3-4 mjeseca u Želji, a na kraju sezone bio drugi strijelac Želje govori da nije loš igrač, a i istovremeno koliko smo bili jednodimenzionalna ekipa. Otišao je koliko se sjećam jer navodno nije ispoštovao program koji mu je Slavko dao na pauzi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2020, 13:15

14 jan 2020, 11:50
slika

Ja sam miran.
:kafa: :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2020, 13:17

E cuj zvao Amar Handzica hahahahahhahahahaha :urnebes:

Rang prevrtanja stola po savezu zbog pomjeranja derbija

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jan 2020, 13:17

braco je napisao/la:
14 jan 2020, 13:14

Ma Križman je kasnio igrao redovno u grčkoj prvoj ligi, vidjelo se da može dati ruke. Sam podatak da je bio 3-4 mjeseca u Želji, a na kraju sezone bio drugi strijelac Želje govori da nije loš igrač, a i istovremeno koliko smo bili jednodimenzionalna ekipa. Otišao je koliko se sjećam jer navodno nije ispoštovao program koji mu je Slavko dao na pauzi.

Dobar igrac, ali je bio flegma skroz. Nije mogao Slavka smisliti, govorio mu je da su te njegove pripreme za **** i da im unistava tetive, zbog Slavke je i otisao. Na kraju smo i vidjeli da su te pripreme za ****, nisu mogli hodati poslije 60.
Bas su on i markovic bili cimeri, sjebani su bili po 2 mjeseca od trcanja po betonu, sve su one plazme primali u tetive i stopala.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2020, 13:23

14 jan 2020, 13:17
braco je napisao/la:
14 jan 2020, 13:14

Dobar igrac, ali je bio flegma skroz. Nije mogao Slavka smisliti, govorio mu je da su te njegove pripreme za **** i da im unistava tetive, zbog Slavke je i otisao. Na kraju smo i vidjeli da su te pripreme za ****, nisu mogli hodati poslije 60.
Bas su on i markovic bili cimeri, sjebani su bili po 2 mjeseca od trcanja po betonu, sve su one plazme primali u tetive i stopala.
Dobro si i ja sam imao utisak da je flegma. Ma Slavko haman htio da radi bez stručnog štaba. Prvih nekoliko mjeseci nije imao ni pomoćnika dok nisu postavili Čiču. Nije htio ni kondicionog. Jedino je zvao Žižovića za pomoćnika u Želju ali Žižović ga odbio:

Mladen Žižović ponovo je odbio poziv Slavka Petrovića i Fudbalskog kluba Željezničar. Žižović je radio s Petrovićem u Radniku, a kada je Petrović otišao u Željezničar, bilo je priča da će i sam krenuti put Grbavice. Međutim, tada je Žižović odlučio da ostane u Radniku. Petrović i Željezničar ponovo su tražili od bivšeg igrača Borca da dođe na Grbavicu, no opet je odlučio ostati u ekipi iz Bijeljine, što je potvrdio za SportSport.ba. "Istina je da me Slavko zvao da mu se priključim u Željezničaru, no odlučio sam ponudu odbiti iz nekih ličnih razloga. Velika mi je čast što sam na početku trenerske karijere imao ponudu od velikana kakv je Željezničar, ali ostajem u Bijeljini", rekao je Žižović, te je dodao: "Ranije sam postigao dogovor sa ljudima iz Radnika i red je da je ispoštujem".

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2020, 13:25

LjoZee je napisao/la:
14 jan 2020, 13:17
E cuj zvao Amar Handzica hahahahahhahahahaha :urnebes:

Rang prevrtanja stola po savezu zbog pomjeranja derbija
Zvao i Pidru

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2020, 13:27

slika

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jan 2020, 13:34

Dobrodosao kume, valjda si bolji od sipe, keme i bogija.
Sretnooooo

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2020, 13:34

Odlično, sviđa mi se ovaj tempo dovođenja igrača. Već 3 igrača (Kosorić nezvanično još doduše), a nisu ni počele pripreme. Jovanoviću, želim ti da se aktivira klauzula o produženju!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2020, 13:43

Sretno, Aleksandre!
Teren je mjerilo jer iskreno nisam nikad cuo za tebe, ali vec znam da ces biti bolji od Bogicevica u svakom slucaju :urnebes:

Dobrodosao.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.