sta ti je rec profesionalac
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Krizman i Markovic su bili na "probi"
Marković je bio čudan igrač. Dao je nekoliko bitnih golova, a obzirom koju poziciju igra to je vrlo dobar učinak. Reko evo ga novi Srđan Savić. Nije neka klasa ali nije ni totalna krampa bio, neka sredina otprilike. Evo sad sam maksuz upalio tm da provjerim, 4 gola i 3 asistencije u 32 utakmice. Mada sjećam se da je raja dosta govorila da je preveliki ziheraš.
Ma Križman je kasnio igrao redovno u grčkoj prvoj ligi, vidjelo se da može dati ruke. Sam podatak da je bio 3-4 mjeseca u Želji, a na kraju sezone bio drugi strijelac Želje govori da nije loš igrač, a i istovremeno koliko smo bili jednodimenzionalna ekipa. Otišao je koliko se sjećam jer navodno nije ispoštovao program koji mu je Slavko dao na pauzi.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:06Pricalo se te godine da je Krizman ostao bili bismo sampioni. Nisi imao niti jednog strijelca osim Lendrica, a on je znao puknuti je sa 25 metara i zabiti, imao je dobar njuh za go.
Markovic je ljudina od covjeka, upoznao sam ga i druzili smo se u par navrata. Posten i korektan, a vala znajuci koliko invalida je proslo kroz klub u tom periodu, on je meni bio sasvim ok. Malo sam kose cupao kako ga je duljevic pretrcavao u par navrata ali jbg.
braco je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:14Ma Križman je kasnio igrao redovno u grčkoj prvoj ligi, vidjelo se da može dati ruke. Sam podatak da je bio 3-4 mjeseca u Želji, a na kraju sezone bio drugi strijelac Želje govori da nije loš igrač, a i istovremeno koliko smo bili jednodimenzionalna ekipa. Otišao je koliko se sjećam jer navodno nije ispoštovao program koji mu je Slavko dao na pauzi.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:06Pricalo se te godine da je Krizman ostao bili bismo sampioni. Nisi imao niti jednog strijelca osim Lendrica, a on je znao puknuti je sa 25 metara i zabiti, imao je dobar njuh za go.
Markovic je ljudina od covjeka, upoznao sam ga i druzili smo se u par navrata. Posten i korektan, a vala znajuci koliko invalida je proslo kroz klub u tom periodu, on je meni bio sasvim ok. Malo sam kose cupao kako ga je duljevic pretrcavao u par navrata ali jbg.
Dobro si i ja sam imao utisak da je flegma. Ma Slavko haman htio da radi bez stručnog štaba. Prvih nekoliko mjeseci nije imao ni pomoćnika dok nisu postavili Čiču. Nije htio ni kondicionog. Jedino je zvao Žižovića za pomoćnika u Želju ali Žižović ga odbio:kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:17braco je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:14Ma Križman je kasnio igrao redovno u grčkoj prvoj ligi, vidjelo se da može dati ruke. Sam podatak da je bio 3-4 mjeseca u Želji, a na kraju sezone bio drugi strijelac Želje govori da nije loš igrač, a i istovremeno koliko smo bili jednodimenzionalna ekipa. Otišao je koliko se sjećam jer navodno nije ispoštovao program koji mu je Slavko dao na pauzi.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 13:06Pricalo se te godine da je Krizman ostao bili bismo sampioni. Nisi imao niti jednog strijelca osim Lendrica, a on je znao puknuti je sa 25 metara i zabiti, imao je dobar njuh za go.
Dobar igrac, ali je bio flegma skroz. Nije mogao Slavka smisliti, govorio mu je da su te njegove pripreme za **** i da im unistava tetive, zbog Slavke je i otisao. Na kraju smo i vidjeli da su te pripreme za ****, nisu mogli hodati poslije 60.
Bas su on i markovic bili cimeri, sjebani su bili po 2 mjeseca od trcanja po betonu, sve su one plazme primali u tetive i stopala.
Zvao i Pidru