NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:19
I ugodno spavaj, dok ja, koji nikog ne gledam, odoh pogledati 2-3 utakmice vecerasnjeg programa.![]()

To je to,ovaj ode spavat pa ce pogledat boxscore i s.rat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:19
I ugodno spavaj, dok ja, koji nikog ne gledam, odoh pogledati 2-3 utakmice vecerasnjeg programa.![]()
SiamoNoi je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:25Očekivano.Toliko o vjeri u Spurse i Šamanića.Lik nije sposoban podržat akciju ni kad bi dogovoreni iznos otisao u dobrotvorne svrhe.Neka ostatak forumaša procijeni koliko će tvoje balalajke od sada shvacat ozbiljno jer si živ primjer kako je lako pisat pizdarije kada za to neces "odgovarat" odnosno što bi se narodski reklo lako mlatit tuđom alatkom.Živio stručnjače.
Jedan od ozbiljnijih kandidata za MIP nagradu ove sezone.Devonte’ Graham shot 8-of-13 from three in Monday’s loss to the Blazers, scoring 27 points (9-of-17 FGs) with three rebounds, 10 assists and one steal in 36 minutes.
Centarska statistika u najmanju ruku. Njemu fakat godi igranje kraj CP3-a.
Sixers are now 1-12 on the road against top 8 seeds from either conference
neki će reći da igraci druge sezone ne bi trebali biti u konkurenciji za tu nagradu,mislim neki sa forumaBernardBarnjak je napisao/la: ↑14 jan 2020, 08:08Devonte' Graham
2018/19: 4,7PTS, 2,6AS.
2019/20: 18,6PTS, 7,7AS.
Jedan od ozbiljnijih kandidata za MIP nagradu ove sezone.Devonte’ Graham shot 8-of-13 from three in Monday’s loss to the Blazers, scoring 27 points (9-of-17 FGs) with three rebounds, 10 assists and one steal in 36 minutes.
18-2 kod kuće
100 puta ponovljena laz ne postaje istina.Niko nikad nije trubio za Andersona da je uber talenat, niti se to moze tvrditi za tako kasne pikove, vec da moze postati dobar rotacijski igrac i to je i postao.Vi ste pisali da je obicna oj.ebina, a decko danas igra za platu koja je veca i od MLEa.Pogledaj samo koliko je igraca iz njegovog drafta vec van lige,a on je bio 30ti pik!!
Kosarka je dinamicna igra.Stvari nisu zapisane u kamenu.LMA je promijenio svoj stil igre, sto je otvorilo partije DDRa kakve nije imao u karijeri, sto je pak izdiglo ofanzivu SA u sami vrh lige.Ja sam i dalje za njihov trejd, ali necu biti toliko ni protiv ako ostanu, s tim da tad i sama fransiza treba poceti prilagodjavati roster njima i igrati igrace koji ce maskirati njihove mane,a ne isticati ih dodatno.Nail for Real je napisao/la: ↑14 jan 2020, 04:36Haj dje ga prizvaste, pa samo prije mjesec dana je Aldridgea i DeGroznog **** motkom terao...
Clutch je napisao/la: ↑14 jan 2020, 10:1018-2 kod kuće
7-14 u gostima
![]()
Bipolarna ekipa.
Mada su zadnje dvije odigrali “dobro”, medjutim 15-70 (21%) šut iz vana i možeš se slikati.
Ionako nemaju dovoljno konstantnih poena u rukama da se odlijepe u defanzivno dobrim/odličnim četvrtinama (što je ključno na gostovanjima), a ovaj šuterski slump praktično svih igrača je samo pogoršao stvar.
Sve je to istina, ali oni su i dalje trade materijal, jedan plasman u plejof sa osme ili sedme pozicije to ne mijenjaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jan 2020, 10:47Kosarka je dinamicna igra.Stvari nisu zapisane u kamenu.LMA je promijenio svoj stil igre, sto je otvorilo partije DDRa kakve nije imao u karijeri, sto je pak izdiglo ofanzivu SA u sami vrh lige.Ja sam i dalje za njihov trejd, ali necu biti toliko ni protiv ako ostanu, s tim da tad i sama fransiza treba poceti prilagodjavati roster njima i igrati igrace koji ce maskirati njihove mane,a ne isticati ih dodatno.Nail for Real je napisao/la: ↑14 jan 2020, 04:36Haj dje ga prizvaste, pa samo prije mjesec dana je Aldridgea i DeGroznog **** motkom terao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.