Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Lauren Alexis za sirotinju
Ne pitajte me kako sam dosao do ovog videa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Kako sporo prolazi januar
mrsSarrifufna je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:18Ima nas iz Tesnja masAllah, ne osjeti se izostanak Sarme uopste.![]()
zar si se opet vratio bokte
ko ti pomaze da prodjes antibot pitanje po 87. put?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nekad je bio bogat i slavan, a Erdogan mu je uzeo sve
Hakan Šukur jedan je od najvećih fudbalera Turske svih vremena. Umesto da uživa u mirnim penzionerskim danima i krcka zarađene milione, živi životom izbeglice i jedva sastavlja kraj s krajem. Razlog: protivnik je diktatora Erdogana i njegove politike.
https://direktno.rs/sport/fudbal/247110 ... o-sve.html
Hakan Šukur jedan je od najvećih fudbalera Turske svih vremena. Umesto da uživa u mirnim penzionerskim danima i krcka zarađene milione, živi životom izbeglice i jedva sastavlja kraj s krajem. Razlog: protivnik je diktatora Erdogana i njegove politike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To ne zna razliku između prihoda i profita a glumi intelektualca.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/appl ... /200114001
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/appl ... /200114001
Pa ljudi imali slike žena u čemu je problem? To što žene imaju 9-10 godina...Sedamnaest protjeranih kadeta imalo je teroristički materijal, a njih 15 nepristojne fotografije djece. Vraćeni su svojoj kući. Naglašeno je da su sarađivali sa FBI-em. Također, sarađuje i Kraljevina Saudijske Arabije i njihovi zvaničnici koji su poručili da kadeti neće postati oficiri njihove vojske.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
IgračinaVirtu4l je napisao/la: ↑14 jan 2020, 07:10Nekad je bio bogat i slavan, a Erdogan mu je uzeo sve

Kako pročita uber, skoro je izašla komedija pod tim nazivom

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Najgori su ljudi koji će pogledati cijeli video, možda još neke njene i onda joj ostaviti dislajkove i hejterske komentare.
Let's talk about SIX baby!
Svaki utorak sve veći i veći red ispred njemačke, još malo će u Vinoteci ljudi čekat vize 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Vidi ona budala napustila pregovore u Moskvi, kakav alibi Turskoj dok Putin ko fol slijeze ramenima Erdogan sprema divizije. Ko fol neka ja cu ga nauciti pameti.
Erdogan jedva docekao

Erdogan jedva docekao

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Marsal
- Kontakt:
Što je najgore ljudi odlaze, a na njihova radna mjesta se niko ne zapošljava nego se ovi preostali izrabljuju do koristi. Moje starije kolege stalno govore da ne pamte da se ovdje gdje sam ja ikad više radilo nego sad.
Nas 6 ljudi održava 80 kilometara pruge, ja više i ne pamtim kad je prošla sedmica da nisam makar Brufene gut'o. Satraše nas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Kad neki radnik ode, zaposle nekog u direkciji.Marsal je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:11Što je najgore ljudi odlaze, a na njihova radna mjesta se niko ne zapošljava nego se ovi preostali izrabljuju do koristi. Moje starije kolege stalno govore da ne pamte da se ovdje gdje sam ja ikad više radilo nego sad.
Nas 6 ljudi održava 80 kilometara pruge, ja više i ne pamtim kad je prošla sedmica da nisam makar Brufene gut'o. Satraše nas.
Jel vi imate svoju elektranu i koksaru?Marsal je napisao/la: ↑14 jan 2020, 16:11Što je najgore ljudi odlaze, a na njihova radna mjesta se niko ne zapošljava nego se ovi preostali izrabljuju do koristi. Moje starije kolege stalno govore da ne pamte da se ovdje gdje sam ja ikad više radilo nego sad.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.