FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

intercontinental
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la intercontinental » 13 jan 2020, 19:04

sviunapad1010 je napisao/la:
13 jan 2020, 17:03
Heller je napisao/la:
13 jan 2020, 16:29
Sve hajde, al što Dedu vratiše usta ga seljoidna bejem
Da nas posere i da ode čim neko ponudi marku više. Kokošar mrtvi. Yebem ja i ove sto su ga vratili. Jaha trener kadeta, kazu moze uskociti i u tim ako zatreba :urnebes: :urnebes:
Da si pratio malo Slaven dok ih je Jaha vodio, pricao bi drugacije. Sa onako limitiranom ekipom uspio je izboriti opstanak. Momci su svaku takmicu ginuli na terenu i bacali se na glavu. Na stranu to kakav je fudbaler bio al kao trener je jedan od perspektivnijih na TK.
A sto se Dede tice moglo je i brz njeg. Dokazan divljak.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 19:29

Skojevska je napisao/la:
13 jan 2020, 17:21
Svaki vam klinac smeta...
Smeta mi što se izdajice primaju u klub. Likove koje boli ****, pa došli koju marku da ubodu. Što se ljudima koji su se po nama posrali u X navrata daje šansa da u Slobodi osiguraju egzistenciju.

**** im i Said i Čičkovo i Deda majku, dabogda svaku marku od Slobode u Ibn Sini ostavili.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 13 jan 2020, 19:33

cudna je ova uprava jedan dan transparetna objave imena duznika drugi dan totalna ne transparetnost ugovor sa legeom te transfer hodzica a kluba nigdje dobar tj najbolji ugovor sa legeom po cemu se to moze zakljucit iz nagadjanja
fukare

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 13 jan 2020, 20:02

fukaroni je napisao/la:
13 jan 2020, 19:33
cudna je ova uprava jedan dan transparetna objave imena duznika drugi dan totalna ne transparetnost ugovor sa legeom te transfer hodzica a kluba nigdje dobar tj najbolji ugovor sa legeom po cemu se to moze zakljucit iz nagadjanja
Ma postoje stvari koje se ne iznose u javnost, detalji ugovora i sl, ali uopsteno mogli su reci neke stvari. Jbt led Real objavi visinu sponzorskog ugovora kod nas drzavna tajna.
Kakve su obaveze Slobode u tom ugovoru, kakve njihove, Kakva je ukupna tezina ugovora (finansijska)neke osnovne stvari da se javnost upozna.
Tako i Hodzic, ako je vec potpisao sta je problem, koji je klub,visina transfera i td.
Svugdje u svijetu visina transfera je javna, vecinom, samo kod nas se krije ko tajna koka kole.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 13 jan 2020, 20:37

jad i čemer moj brate
fukare

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 13 jan 2020, 20:56

hondas je napisao/la:
13 jan 2020, 19:03
Glup potez Prsesa,ja kontam on hoce vani negdje da napravi iskorak u karijeri.Mogao sacekat da mu istekne ugovor kod nas a i sve bi naplatio pa onda ko slobodan igrac gdje hoce da ode.Postupio je kao da ovdje nije imao dovoljnu minutazu ili neke probleme.
Nije opravdao svoju visoku platu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 13 jan 2020, 21:06

HPCompaq je napisao/la:
13 jan 2020, 20:56
hondas je napisao/la:
13 jan 2020, 19:03
Glup potez Prsesa,ja kontam on hoce vani negdje da napravi iskorak u karijeri.Mogao sacekat da mu istekne ugovor kod nas a i sve bi naplatio pa onda ko slobodan igrac gdje hoce da ode.Postupio je kao da ovdje nije imao dovoljnu minutazu ili neke probleme.
Nije opravdao svoju visoku platu.
Eto njega za godinu, dvije opet u Slobodu da se malo izvadi ;)
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 jan 2020, 21:12

intercontinental je napisao/la:
13 jan 2020, 19:04
Heller je napisao/la:
13 jan 2020, 16:29
Sve hajde, al što Dedu vratiše usta ga seljoidna bejem
Da nas posere i da ode čim neko ponudi marku više. Kokošar mrtvi. Yebem ja i ove sto su ga vratili. Jaha trener kadeta, kazu moze uskociti i u tim ako zatreba :urnebes: :urnebes:
Da si pratio malo Slaven dok ih je Jaha vodio, pricao bi drugacije. Sa onako limitiranom ekipom uspio je izboriti opstanak. Momci su svaku takmicu ginuli na terenu i bacali se na glavu. Na stranu to kakav je fudbaler bio al kao trener je jedan od perspektivnijih na TK.
Deda kakav god je ne moze mu se osporit da je nasa dva najtalentovsnija golmana on uveo u prvi tim i pod njegovim treninzima su najvise nspredovali. (Pirija i Azir)
On zbog svog ponasanja "divljackog i malogradjansko" nije u reprezentativnim selekcijama al ono sto radi na treninzima pokazuje da sigurno jedan od boljih trenera golmana u drzavi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 21:54

klasik je napisao/la:
13 jan 2020, 21:12
intercontinental je napisao/la:
13 jan 2020, 19:04

Deda kakav god je ne moze mu se osporit da je nasa dva najtalentovsnija golmana on uveo u prvi tim i pod njegovim treninzima su najvise nspredovali. (Pirija i Azir)
On zbog svog ponasanja "divljackog i malogradjansko" nije u reprezentativnim selekcijama al ono sto radi na treninzima pokazuje da sigurno jedan od boljih trenera golmana u drzavi
Da je Boro Primorac nek se nosi u PM. Dolaze i odlaze kako hoće.
Nullius in verba

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 13 jan 2020, 22:10

Buzdovan u glavi ali odličan trener, sa njim smo imali makar golmane kako treba.

Jaha isto može uraditi dobre stvari sa kadetima, roditelji djece dosta hvale i onog Hukica trenera takodjer.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 13 jan 2020, 22:21

Koliko ja znam, bice solidan tim napravljen, opstanak ne treba ni spominjati, vec vezane pobjede do prvih 5-6. Polako sjeda sve na svoje mjesto :)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 13 jan 2020, 22:24

MakabiTuzla je napisao/la:
13 jan 2020, 22:21
Koliko ja znam, bice solidan tim napravljen, opstanak ne treba ni spominjati, vec vezane pobjede do prvih 5-6. Polako sjeda sve na svoje mjesto :)
Na klupi nam je covjek koji je do sada vodio samo kadete, tako da ne treba puno nagliti sa tim pretpostavkama. Takodjer igrali smo prelijepo na pocetku sezone, najljepsi fudbal otkako gledam Slobodu, medjutim dzaba sve ako opet bude problem sa finansijama, što smo nadam se prevazišli.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 jan 2020, 22:34

bhpremierliga12 je napisao/la:
13 jan 2020, 22:24
MakabiTuzla je napisao/la:
13 jan 2020, 22:21
Na klupi nam je covjek koji je do sada vodio samo kadete, tako da ne treba puno nagliti sa tim pretpostavkama. Takodjer igrali smo prelijepo na pocetku sezone, najljepsi fudbal otkako gledam Slobodu, medjutim dzaba sve ako opet bude problem sa finansijama, što smo nadam se prevazišli.
Iz te ekipe ti fali Prses i francuz, mi smo super igrali dok se Beka nije povrijedio, onda finansije, strajk i poslije je sve nazor bilo.
Dobra priprema, pojacat vezni red i nac zamjenu za Amera Bekica i nema problema da ostejemo u ligi.
Naravno pod uslovom da plate budu redovne.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 13 jan 2020, 23:11

Treba nam neki igrac tipa Jamak ili Svraka, jos jedan stoper iskusniji i legli bi nam Zajmovic i Dilaver.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 13 jan 2020, 23:16

Zajmovic je isto ok da pojaca konkurenciju,a zdrava konkurencija je uvijek dobro dosla.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 13 jan 2020, 23:26

Bitno je samo dobro pripreme odradit,dovesti stopera,kakav je status Ignjatovica gdje je,sta je,cuo sam i ja za Zajmovica neki dan bolje bi dosao od Dilavera,na krilima smo tanki vezni red je po meni ok.
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 23:28

MMA075 je napisao/la:
13 jan 2020, 23:11
Treba nam neki igrac tipa Jamak ili Svraka, jos jedan stoper iskusniji i legli bi nam Zajmovic i Dilaver.
Treba nam i neko eksplozivan, recimo Salčinović iz Čelika
Nullius in verba

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 13 jan 2020, 23:30

Heller je napisao/la:
13 jan 2020, 23:28
MMA075 je napisao/la:
13 jan 2020, 23:11
Treba nam i neko eksplozivan, recimo Salčinović iz Čelika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sumnjam za Ignjatovica, duzni smo mu 20k.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 13 jan 2020, 23:31

HPCompaq je napisao/la:
13 jan 2020, 23:16
Zajmovic je isto ok da pojaca konkurenciju,a zdrava konkurencija je uvijek dobro dosla.
Zajmovic mi se uvijek svidjao kao igrac. Napisao sam negdje prije par mjeseci, momak je visok, ima dobar dribling, medjutim fali mu zavrsnica. Ono sto je problem jeste taj pritisak i sto su ga navijaci uzeli na zub, pa sta god da uradi nije dobro. Takav igrac u Celiku, Slobodi i takvim timovima bi bio veoma dobro pojacanje, a da zna igrati pokazao je na Sarajevskim derbijima kad je zabijao Sarajevu par puta. Pored njega dovesti iskusnog veznjaka, provjerenog stopera i neku zamjenu u napadu za Bekica i to bi bio top tim.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 14 jan 2020, 12:57

Pezer i Bencun bivsi u Zrinjskom, bilo bi dobro potpisati ih, pogotovo Pezera na sredini, dosta solidan igrac, a Bencun u napadu bi nam bio plus, iako se niti jedan niti drugi nisu naigrali ove sezone.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.