Ja cuo spanci neki...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Spanci ili Bugari, pitanje je sada.
Ozbiljno nisu ni rekli kome samo da ostaje na pozajmici.
Zna li neko sigurno

Ozbiljno nisu ni rekli kome samo da ostaje na pozajmici.
Zna li neko sigurno

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zezam se ba, nemam pojma, gdje god da je neka mu bude sa srecom i da uspije nakon sto ostanemo u ligi ove sezoneMMA075 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 15:00Ja cuo spanci neki...

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Beduin
- Kontakt:
Zanimljiva cinjenica da informacije iz kluba ne cure tek tako, kao sto je ranije bio slucaj. U prilog tome ide i ova prica oko Hodzica, te ponudjen mu novi ugovor, te prelazi u City, te ga hoce Sarajevo ili ko li vec, i odjednom ostaje na pozajmici kod nas do kraja sezone ( i dobicemo neke pare, vjerovatno ova naknada za treniranje koju bismo svakako dobili) i onda odlazi u taj misteriozni novi klub za koji je potpisao a da niko niti zna niti je imao pojma o tome.
I to je nesto novo kod nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cickovo oil team manager
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Samo sto drze debila Denisa u i oko kluba i sto su svi redom bezmudi pocistiti klub od govana jednom za svagda nek si yebu mater i oni u upravi i klub nek ide sve u pm
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Nije Denis tkao los kao sto se ovde predstavlja, ako nista ima autoritet i hvatat ce za vratove ko se bude zajebavao.
Da se složimo.Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2020, 19:19Samo sto drze debila Denisa u i oko kluba i sto su svi redom bezmudi pocistiti klub od govana jednom za svagda nek si yebu mater i oni u upravi i klub nek ide sve u pm
Đe on ima autoritet

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Cure iz Barcelone, da ne cure iz SlobodeBeduin je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:01Zanimljiva cinjenica da informacije iz kluba ne cure tek tako, kao sto je ranije bio slucaj. U prilog tome ide i ova prica oko Hodzica, te ponudjen mu novi ugovor, te prelazi u City, te ga hoce Sarajevo ili ko li vec, i odjednom ostaje na pozajmici kod nas do kraja sezone ( i dobicemo neke pare, vjerovatno ova naknada za treniranje koju bismo svakako dobili) i onda odlazi u taj misteriozni novi klub za koji je potpisao a da niko niti zna niti je imao pojma o tome.

Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Normalno. Samo je bitno svesti na minumum, a mozda je i to cilj ovih momaka. Sto bi bilo pohvalno.katarakta je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:32Cure iz Barcelone, da ne cure iz SlobodeBeduin je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:01Zanimljiva cinjenica da informacije iz kluba ne cure tek tako, kao sto je ranije bio slucaj. U prilog tome ide i ova prica oko Hodzica, te ponudjen mu novi ugovor, te prelazi u City, te ga hoce Sarajevo ili ko li vec, i odjednom ostaje na pozajmici kod nas do kraja sezone ( i dobicemo neke pare, vjerovatno ova naknada za treniranje koju bismo svakako dobili) i onda odlazi u taj misteriozni novi klub za koji je potpisao a da niko niti zna niti je imao pojma o tome.
I to je nesto novo kod nas.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jel istina da smo Badjia dogovorili, i "gospodin" cuje i preotme ga?katarakta je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:32Cure iz Barcelone, da ne cure iz SlobodeBeduin je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:01Zanimljiva cinjenica da informacije iz kluba ne cure tek tako, kao sto je ranije bio slucaj. U prilog tome ide i ova prica oko Hodzica, te ponudjen mu novi ugovor, te prelazi u City, te ga hoce Sarajevo ili ko li vec, i odjednom ostaje na pozajmici kod nas do kraja sezone ( i dobicemo neke pare, vjerovatno ova naknada za treniranje koju bismo svakako dobili) i onda odlazi u taj misteriozni novi klub za koji je potpisao a da niko niti zna niti je imao pojma o tome.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Al su nas zajebali.Skojevska je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:50Jel istina da smo Badjia dogovorili, i "gospodin" cuje i preotme ga?katarakta je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:32Cure iz Barcelone, da ne cure iz SlobodeBeduin je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:01Zanimljiva cinjenica da informacije iz kluba ne cure tek tako, kao sto je ranije bio slucaj. U prilog tome ide i ova prica oko Hodzica, te ponudjen mu novi ugovor, te prelazi u City, te ga hoce Sarajevo ili ko li vec, i odjednom ostaje na pozajmici kod nas do kraja sezone ( i dobicemo neke pare, vjerovatno ova naknada za treniranje koju bismo svakako dobili) i onda odlazi u taj misteriozni novi klub za koji je potpisao a da niko niti zna niti je imao pojma o tome.

Nullius in verba
Al nikad necu zaboravit kad je onaj trener Zvijezde (Boris Savic ja mislim) rekao da je Badji najbolji napadac lige

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I bolje da nije doso.Skojevska je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:50Jel istina da smo Badjia dogovorili, i "gospodin" cuje i preotme ga?katarakta je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:32Cure iz Barcelone, da ne cure iz SlobodeBeduin je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:01Zanimljiva cinjenica da informacije iz kluba ne cure tek tako, kao sto je ranije bio slucaj. U prilog tome ide i ova prica oko Hodzica, te ponudjen mu novi ugovor, te prelazi u City, te ga hoce Sarajevo ili ko li vec, i odjednom ostaje na pozajmici kod nas do kraja sezone ( i dobicemo neke pare, vjerovatno ova naknada za treniranje koju bismo svakako dobili) i onda odlazi u taj misteriozni novi klub za koji je potpisao a da niko niti zna niti je imao pojma o tome.
U 16 utakmica postigo 1 autogol

FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Po ovome smo najtanji u odbrani na stoperskim pozicijama, treba jedan jak stoper pod hitno

Kad bi dosao Dilaver

Kad bi dosao Dilaver

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Zajmovic novo ime koje se vrti..
Ne serite za Badjia ko ga je gledao zna koliko je opasan igrac, nas je izdominirao, nije statistika sve.
Ne serite za Badjia ko ga je gledao zna koliko je opasan igrac, nas je izdominirao, nije statistika sve.
Sve hajde, al što Dedu vratiše usta ga seljoidna bejem
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Da nas posere i da ode čim neko ponudi marku više. Kokošar mrtvi. Yebem ja i ove sto su ga vratili. Jaha trener kadeta, kazu moze uskociti i u tim ako zatreba

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Svaki vam klinac smeta...
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Glup potez Prsesa,ja kontam on hoce vani negdje da napravi iskorak u karijeri.Mogao sacekat da mu istekne ugovor kod nas a i sve bi naplatio pa onda ko slobodan igrac gdje hoce da ode.Postupio je kao da ovdje nije imao dovoljnu minutazu ili neke probleme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.