Oblatne svudaadnan_nanda je napisao/la:a kako piše na toj "oblandi" kad dodjes u radnju da je kupis?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oblatne svudaadnan_nanda je napisao/la:a kako piše na toj "oblandi" kad dodjes u radnju da je kupis?
Nova tema Bosanski jezik u tisuću narječjasenad_flamin je napisao/la:-Sta uradismo od teme Facebook u sta smo je pretvorili....![]()
![]()
![]()
otvarajte novu temu !!!
boom.dll je napisao/la:Oblatne svudaadnan_nanda je napisao/la:a kako piše na toj "oblandi" kad dodjes u radnju da je kupis?
A sad mi je jasno što je oblatna pa i jest ko da je od blataAdinjo je napisao/la:boom.dll je napisao/la:Oblatne svudaadnan_nanda je napisao/la:a kako piše na toj "oblandi" kad dodjes u radnju da je kupis?
Cuj oblatna pise. Ja jos nigdje to nisam vidio....
OBLANDA...cuj odblatna, meni to isto ko da kazes od-blata..odma mi se ne jede
google - images ... potraziAdinjo je napisao/la:boom.dll je napisao/la:Oblatne svudaadnan_nanda je napisao/la:a kako piše na toj "oblandi" kad dodjes u radnju da je kupis?
Cuj oblatna pise. Ja jos nigdje to nisam vidio....
OBLANDA...cuj odblatna, meni to isto ko da kazes od-blata..odma mi se ne jede
Lily je napisao/la:E jbg. kad se javljaju svi samo Bosanci.![]()
Ja stvarno nikog al' bas nikog iz Hercegovine nisam cula da kaze oblatna.![]()
Jednostavno, mi kazemo oblanda, ljepse nam zvuci.. tako smo naucili i gotovo. Kakve veze sad ima sta pise na onom cudu gdje se nalaze one kore.
Nemoj da ja sad one vase izraze "ganjati" i sl. ispravljam.. Jel' se nesto gani ili goni?![]()
I da, trenutno jedem OBLANDE, vi ih gledajte samo na slikama.![]()
@Adinjo, tako im reci.. i ja sam to isto napisala.
zuckerberg jeo oblatne dok je pravio facebookmajestic24 je napisao/la:Kakve veze ima oblatna/oblanda s facebookom???
SLBJ MVP je napisao/la:@adinjo
****š me ako ja kontam ijednu od tih![]()
Čuja saransak jel ovo s š ili
Lily je napisao/la:SLBJ MVP je napisao/la:@adinjo
Saransak- bijeli luk
Kavada- paradajz
Krtola- krompir
Kariola- pa kariola sta ce drugo bit'.![]()
To nasi hercegovci koriste...a saransak je sa SLBJ MVP je napisao/la:@adinjo
lipo kao lijepoadnan_nanda je napisao/la:Ja vas razumijem, jer ima i ovde raje koja govori to "oblande", dok sma bio dijete i ja sam isto tako govorio, al' kad sam pročitao na istim da piše drugačije onda sam mislio da je do menei sad se navikao na ovo drugo
![]()
i pitanje za ove iz krajine, sta vam znaci rijec "LIPO"?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.