Šta će ti Discovery, gledaj Novu.
TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja ni skonto nisam sta su izbacili 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ma mislim yedu **** oni, ljepse je bilo dok nisu bili najjaci pa akcija, ovog onog bilo sad su bas se nafurali jer mogu

Ali stvarno nisam skonto te izbacene, od 15tak kanala kojih gledam nije nijedan moj izbacen

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Telekom sada ima definitivno bolju ponudu kanala od Telemacha, ove Discoverye sto su izbaceni nisam gledo ali Animal Planet je jedan od najboljih kanala, takodjer i Food Network
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tačno sve. Nisam ni ja. 95% ljudi nije jer i ne gleda te kanale. Već mi smiješno što je jedini primijetio Federer koji i ne koristi Telemach, ako se ne varam.

Ma za mene nemaju, SK im nije HD koliko znam
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koje su kanale izbacili jer ja ne mogu skontati a prelistao sam sve 

Don't believe the hype.
This.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 13:53Koje su kanale izbacili jer ja ne mogu skontati a prelistao sam sve![]()

Discovery drastično poskupio, a ne donosi gledanost. Od dva zla izabrali manje.DTX, Discovery Science, Discovery Showcase, Food Network, FLN i Animal planet.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kod mene ti kanali i dalje imaju
ma samo neka ne diraju sportske, ID, Crime, Nat Geo i RTL 2, na njih se svodi vecina mog vremena ispred TV-a
ma samo neka ne diraju sportske, ID, Crime, Nat Geo i RTL 2, na njih se svodi vecina mog vremena ispred TV-a
Don't believe the hype.
Od 3. februara ih izbacuju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 13:53Koje su kanale izbacili jer ja ne mogu skontati a prelistao sam sve![]()
Obicni Discovery prelazi u HD rezoluciju, ubacuju Cinestar TV 2 HD i Home and Garden TV.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pročitaj zadnjih šest stranica na temi Telemacha na Klixu i sve će ti biti jasno.
Jedini ispravan komentar:

Jedini ispravan komentar:
Ja ovdje ljudima zavidim koliko slobodnog vremena imaju, to cika, vriska, panika radi nekih tamo TV kanala, raskida se ugovor, sjeku se vene, puca se sebi u koljena ma haos.
Je li to problem procitati clanak o tome i na taj nacin se informisati?
Fazon i jeste upravo u tome - korisnici Telemacha nerijetko kritikuju Telecom (i kada ima i nema osnova za to), a sada ovi iz Telemacha ocigledno vrijedjaju inteligenciju korisnicima i kao sve 5. Dogovorili s Novom BH (ciji su vlasnici) produzenje ugovora, jos se cijene ne povecaju

Sto se mene licno tice, TV gledam minimalno (sto Telecomova ponuda zadovoljava), dok je stabilna brzina interneta i cijena razlog sto sam se odlucio za Telecom (kad vec imam mogucnost optike). Da mi Telemach ponudi za 1% prihvatljiviju ponudu, uz garanciju da necu svako malo gubiti konekciju ili da signal ne bude dobar samo metar od rutera, plus nimalo rijetke probleme druge prirode (sve to sam citao od korisnika istog provajdera), sto s Telecomom (hvala Bogu) zaista imam - bez razmisljanja bih ih uveo.
Nemam ja nikakvu empatiju prema Telecomu (pogotovo ne jer su kao 'nasi'), vjerovatno su desetine slucajeva kada su me svojim uslugama i 'pogodnostima' iznervirali, samo pokusavam biti pravedan i za pare koje dajem ispasti malo manja budala.
- Fantasista
- Kontakt:
Da niste napisali ne bih znao ni da postoje ti programi.
Ne znam. Nerijetko uđem na ovu temu, ali kad uđem, uvijek izleti tvoje ime sa kritikama za Telemach. Vjerovatno je onda koincidencija. Nisam nešto upratio tolike kritike za Telecom, ali vjerovatno jesu bile kad tako kažeš. Ne kažem, od uvođenja Arena su u declineu i zaslužuju kritike zbog dosta stvari, već mi samo čudno da dolaze od nekog ko nije korisnik.
- Fantasista
- Kontakt:
Pa sa razlogom možeš pljuvat Telemach jer vidiš koliko se raja žali na njihovoj stranici. Ledi slika, puca net i slično. Zato je Fedex bio neodlučan. Ja sam samo jednom imao problem da trza slika na par programa ali su riješili.
Ma nemam ja sta kritikovati (niti kritikujem), jer nisam korisnik Telemacha. Jedino sam pisao kako sam se odlucio za Telecom zbog velikog broja negativnih komentara Telemachovih korisnika na njihovoj FB stranici. Ovo je bilo vise zezanje na racun ljutih zagovornika Telemacha, a opet protivnika i kritizatora Telecoma.Finn je napisao/la: ↑13 jan 2020, 14:56Ne znam. Nerijetko uđem na ovu temu, ali kad uđem, uvijek izleti tvoje ime sa kritikama za Telemach. Vjerovatno je onda koincidencija. Nisam nešto upratio tolike kritike za Telecom, ali vjerovatno jesu bile kad tako kažeš. Ne kažem, od uvođenja Arena su u declineu i zaslužuju kritike zbog dosta stvari, već mi samo čudno da dolaze od nekog ko nije korisnik.
Telecom nisam ni kritikovao jer mi fakat isporucuju ono sto placam, na to sam i sām pristao. Koliko mi je stalo do njih, govori i cinjenica da sam godinu dana koristio mtel i njihov mobilni net (iako oduvijek koristim Telecomovu karticu), kako zbog bolje usluge, ali i iz principa jer su mi ovi u vise navrata skinuli sav kredit a nisu (porukom) obavijestili o potrosnji ili isteku neta.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Mocvara1991 i 54 gosta.