Sigurno da jeste. Ima u toj školi gospode, ali što vrijeme odmiče sve manje i manje.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"We need to suffer. And we need to fight."
- Marsal
- Kontakt:
Svi su nas kad sam tek krenuo u školu plašili pričama o njoj, a žena je bila samo takva. Fer i korektna uvijek, ostala mi je u lijepom sjećanju.
Sa manje više svim profesorima imam lijepe uspomene, kod Ilijasa sam padao fiziku na polugodištu, a gotivio sam ga... Darka Lovrića sam obožavao iako sam uvijek imao samo 3 i slično.
Moje jedino negativno iskustvo je Merima iz engleskog. Meni sestra profa engleskog, ja imao sve kopije testova a osim toga znao sam ga perfektno i njoj je bilo krivo što ga ne učim i što mi je svejedno tako da smo se ganjali.
Krava me zapisivala kad budem redar, jednom sam 6 sedmica uzastopno bio redar zbog nje

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Je l realno da su vatrogasci i policajci u Australiji dobili nalog da ubijaju mladuncad koala i kengura?
"The Victorian Response Plan for Wildlife Impacted". Na to sam naletio, samo nisam siguran da li su u pitanju lazne informacije ili istina.
"The Victorian Response Plan for Wildlife Impacted". Na to sam naletio, samo nisam siguran da li su u pitanju lazne informacije ili istina.
Sprovodi se eutanazija zivotinja koje imaju opekline koje nije moguce izlijeciti, planirano je i ubijanje određenog broja kamila jer ih ima previse i nanose stetu. Za te mladunce nisam nista procitao

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Plan za ubijanje kengura, zbog njihovog ogromnog broja, je bio prije ovih pozara. A sad ubijaju zbog razloga koji je objasnio Stevie
Upavaće oko deset hiljada kamila jer kradu vodu i prave haos u selima, ali ima ih dovoljno tako da ih navodno neće ugroziti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne vjerujem da su za eutanaziju zivotinja, a narocito procjenu stepena njihovih opekotina, strucni vatrogasci. Normalno da ce se vrsiti eutanazija u cilju da se zivotinji olaksa bol, ali to bi valjda trebali procjenjivati veterinari, a ne oni koji se bore za pozarima. Ali ja sam svakako mislio na ovaj dio
Znaci u situaciji gdje im je unisteno ko zna koliko stanista, gdje je uginulo ko zna koliko populacije, umjesto da se boris da sacuvas populaciju tih zivotinja, ti dajes naredbu da se ubijaju mladunci pod opravdanjem da ce ih biti tesko ponovo integrisati u divljinu i slicno. To po meni nije normalno, ako je istina.Rather than being handed over to rescue centres, the document advises any orphaned ‘milk dependent joeys’ found in the fire zone should be euthanised.
@virt4l
To je drugo, to je prakticno kontrola populacije. Ovdje ti populaciju unistavaju prije svega pozari, na sta ne mozes uticati.. i izgleda vlada, na sta mozes uticati.
Opa biće salame po 2,5 KM/kg, a suđuke po 5.
Ma ne trebaš biti veterinar da skontaš da se životinja pati i da joj treba skratiti muke.
Takođe i ovo milk dependent, i to je patnja ako su bez prehrane a država ne može reagovati.
Što se populacije koala i kengura tiče, vazda ih ubijaju jer ih je previše.
Ma ne trebaš biti veterinar da skontaš da se životinja pati i da joj treba skratiti muke.
Takođe i ovo milk dependent, i to je patnja ako su bez prehrane a država ne može reagovati.
Što se populacije koala i kengura tiče, vazda ih ubijaju jer ih je previše.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nullius in verba
Treba nas ljude sve potamanit i ostavit zivotinje da zive u rahatluku.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Glavna opozicija Seselj 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.