Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Meni Fočaci i Goraždani imaju zanimljiv nagalsak npr. Bio sam u Baaaaanci 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- adnan_nanda
- Kontakt:
uh ako je tako ja se selim u Zenicu, kod mene je svaka druga "je*iga" "je*ote" al' to mi dodje kao uzrečica, pa čak mi ponekad i pred profesorima izleti, ali izvučem se uvijek 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Megamon
- Kontakt:
ne znam od koga sam cuo al u sjecanju mu je rijec goram dolam.
Zar ima i toga 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
moram priznati i u bihacu se mnogo psuje
psovke se vezu jedna na drugu 

Zadnja izmjena: Interista, dana/u 21 nov 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pa te koji ti ne mozes pohvatat smijem se kladit da i mi ne bi mogli, btw. obožavam sarmu od japraka. A za ove vaše izraze mi nekako smiješno, npr kad neko kaže skoro hajd i nekako, shvatam odmah na prvu ali udusiti i oblande bi se trebo zamislit barem malo.
@adnan_nanda
Da se druzis sa mnom i mojim drustvom par sati odselio bi ti opet. Mislim momci su super, najnormalniji, sve im je na mjestu, ali psovanje.
Najsmješnije je kad jaran opsuje sapaču, a psuje je svakih 10 minuta valjda.
@adnan_nanda
Da se druzis sa mnom i mojim drustvom par sati odselio bi ti opet. Mislim momci su super, najnormalniji, sve im je na mjestu, ali psovanje.

Megamon je napisao/la:ne znam od koga sam cuo al u sjecanju mu je rijec goram dolam.Zar ima i toga
Srebrenica/ Bratunac i Zvornik je tu isto cini mi se...isto koriste rijeci uheta=usi i nuto=vidi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:
trideset-trijesAdinjo je napisao/la:Megamon je napisao/la:ne znam od koga sam cuo al u sjecanju mu je rijec goram dolam.Zar ima i toga
Srebrenica/ Bratunac i Zvornik je tu isto cini mi se...isto koriste rijeci uheta=usi i nuto=vidi.

(č) i (ć) razlikma ne treba pricati.... čipka-ćipka

-RIVALDO-
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ja imam drugaricu koja priča bar 7 puta brže od normalne osobe
ona dok nešto ispriča ja se umorim bgm, neka me nervoza uhvati, a ni riječi je ne kontam o čemu priča
al' stvarno cura ne može sporije 

- majestic24
- Kontakt:
koji mutan govori "oblanda"?? Kaze se oblatna.Lily je napisao/la:Ma normala brato.![]()
Evo nekih izraza koje am ja naucila kad sam se pocela malo vise druziti s Bosancima:
Ured- kol'ko sam skontala znaci skoro.![]()
Utusiti- udusiti valjda![]()
oblatne- oblande![]()
itd.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ima u nas pojas Ilijaš-Breza
I u ilijaškim naseljima je puno izbjeglica i nepričaju naš stari bosanski pričaju istočno bosanski
I u mene kuća na samoj granici opština i ja ne znam nikog iz susjednog mjesta u ilijaškoj opštini ma 200 metara kuća do kuće:lol: jer pričaju drugačije od nas hebe nas jezička barijera džaba sve i škola,ali najviše ćeš pokupit iz svog okruženja
Ja npr od roditelja sigurno imam najviše,ali treniram u Sarajevu i znate njihove fazone
i tako ja u školi bezveze rajom i ja meni od nekog ušlo u glavu i šta god me pitaju ja ocam
i tako me počeli zajebavat drugovi
Ali su mi opet najmrži krajinski
bez uvrede,ali nikako ih ne mogu slušat draži mi je zagorski
,a sandžački i crnogorski su najsmješniji 
I u ilijaškim naseljima je puno izbjeglica i nepričaju naš stari bosanski pričaju istočno bosanski

I u mene kuća na samoj granici opština i ja ne znam nikog iz susjednog mjesta u ilijaškoj opštini ma 200 metara kuća do kuće:lol: jer pričaju drugačije od nas hebe nas jezička barijera džaba sve i škola,ali najviše ćeš pokupit iz svog okruženja
Ja npr od roditelja sigurno imam najviše,ali treniram u Sarajevu i znate njihove fazone

Ali su mi opet najmrži krajinski

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja kazem oblanda, kao i milion drugih ljudi. Cuj oblatne, kad to cujem odmah mi se ne jedu i podsjecaju me na blato.majestic24 je napisao/la: koji mutan govori "oblanda"?? Kaze se oblatna.

Al' vidis meni smijesno oblatne, tebi oblande.. to samo dokazuje kol'ko nas razlicitih ima i razlicita narjecja.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
U AmerikiLily je napisao/la:Ja kazem oblanda, kao i milion drugih ljudi. Cuj oblatne, kad to cujem odmah mi se ne jedu i podsjecaju me na blato.majestic24 je napisao/la: koji mutan govori "oblanda"?? Kaze se oblatna.![]()
Al' vidis meni smijesno oblatne, tebi oblande.. to samo dokazuje kol'ko nas razlicitih ima i razlicita narjecja.

E ako je tako u nas ima 5000

I da ko govori oblande svi koje ja znam govore oblatna jel i vi mislite na kolač?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- senad_flamin
- Kontakt:
Ja prvi put cujem za rijec oblanda inace znam za oblatnu i jede mi see sadLily je napisao/la:Ja kazem oblanda, kao i milion drugih ljudi. Cuj oblatne, kad to cujem odmah mi se ne jedu i podsjecaju me na blato.majestic24 je napisao/la: koji mutan govori "oblanda"?? Kaze se oblatna.![]()

-RIVALDO-
-
- Kontakt:
ja kazem oblatna 

oblanda what the fuck ??
- adnan_nanda
- Kontakt:
a kako piše na toj "oblandi" kad dodjes u radnju da je kupis?Lily je napisao/la:Ja kazem oblanda, kao i milion drugih ljudi. Cuj oblatne, kad to cujem odmah mi se ne jedu i podsjecaju me na blato.majestic24 je napisao/la: koji mutan govori "oblanda"?? Kaze se oblatna.![]()

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A jbg sad. Isti slučaj je i sa buhtlom i buflom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja je nikad u zivotu nisam kupio uijek mama pravi al na onim korama pise KORE ZA OBLATNEadnan_nanda je napisao/la:a kako piše na toj "oblandi" kad dodjes u radnju da je kupis?Lily je napisao/la:Ja kazem oblanda, kao i milion drugih ljudi. Cuj oblatne, kad to cujem odmah mi se ne jedu i podsjecaju me na blato.majestic24 je napisao/la: koji mutan govori "oblanda"?? Kaze se oblatna.![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Joj evo sad ide diskusija 5 stranica je li oblanda ili oblatna 
PS: A naravno da je oblatna.

PS: A naravno da je oblatna.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- senad_flamin
- Kontakt:
-Sta uradismo od teme Facebook u sta smo je pretvorili....
otvarajte novu temu !!!

otvarajte novu temu !!!

-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.