Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Adin je direktor Pošte
Buševac je ministar
Imšir, Mandžo i Muamer su bili ekipa. Pa onda Kunosić i Boja su bili dobri, s Kunosićem sam na početku ratovo. Pa onda Erdal aka Mrčo.
Buševac je ministar
Imšir, Mandžo i Muamer su bili ekipa. Pa onda Kunosić i Boja su bili dobri, s Kunosićem sam na početku ratovo. Pa onda Erdal aka Mrčo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mene u osnovnoj niko nije ružno pogledao jer sam za dvije glave uvijek bio veći od generacije, stariji me nisu smjeli pogledat jer sam imao starije raje. Još sam oduvijek izbjegavao svakakve incidente, tkd sam znao procijenit situaciju. U osnovnoj se taj mangupluk izrazi tek pred kraj, a tad uglavnom imaš iza sebe razred pa to ide razred na razred.
A u gizi je raja prekulturna, nema toga. U Ze je najgore na relaciji tehnička-zanatska. Tamo drotovi su znali svakodnevno dolazit, sva zenička halaša ide u zanatsku, a zanatska i tehnička graniče jedna s drugom. Uvijek mi je bilo žao raje zbog toga, djeca su izbjegavali tehničku upisivat zbog te bagre.
Meni je žao što se nisam očeličio na vrijeme, samo me stara lemala. Što te ne ubije čini te jačim, tkd po toj logici sam slab.

A u gizi je raja prekulturna, nema toga. U Ze je najgore na relaciji tehnička-zanatska. Tamo drotovi su znali svakodnevno dolazit, sva zenička halaša ide u zanatsku, a zanatska i tehnička graniče jedna s drugom. Uvijek mi je bilo žao raje zbog toga, djeca su izbjegavali tehničku upisivat zbog te bagre.
Meni je žao što se nisam očeličio na vrijeme, samo me stara lemala. Što te ne ubije čini te jačim, tkd po toj logici sam slab.

"We need to suffer. And we need to fight."
Ka'e mi Vahdeta jedne prilike da nikada niko nije odgovarao automatiku (PNP-NPN) kao ja tokom cijele njene karijere, a to znas da ona ima hiljadu godina. Da se pohvalim, nije samo gluposti bilo.Heller je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:01Joj sjećal se ko Lucije. Lucifer pravi. Pa onda bila Vahdeta, ko paučak, ništa je ne čuješ. Subha i Izeta predavale osnove elektrotehnike. A ko tetke kakve a ne inžinjerke. Pa onda bila ona polumrtva hemiju predavala. Ja za dva na tabli ovi urlaju odgovore a ona samo govori molim, ne čujem dobro.

Erdal je retardiran. Gleda curice po gradu. Ako mi naleti yebat ću mu znanje.
Adin je kralj, GOSPODIN, prije svega.
Imšo je legenda. Je li te poslao vani da izvršiš fotosintezu ?Fantasista je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:04
A ona budala Imšir me mjesecima handrio na informatici. Galamio i vrijeđao nas redovno. Samo visite po kladionici, slušate narodnjake i slično. Kasnije kad je skonto da slušam The Cult pustio me na kraju iako sam imao 3 keca![]()

Otišao je u cementaru u Lukavac i čuo sam da se opet vratio. Jedne prilike smo ga nafurali da se za dan državnosti ide u školu, pa smo otkinuli čas slušajući kako je on pod granatama spajao veze na Majevici i zato neće da radi taj dan.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Ma izbacio me kamaru puta. Jednom zakasnim i nije mi dao da uđem ali moram ispred čekati. Dođe Selmir i zamoli ga da me pusti. Kaže on OK, nisam ni sjeo već me prozva na tablu i zavali kečugu 

Nullius in verba
- Fantasista
- Kontakt:
Nije meni Haso predavao, sva sreća. Mislim da je jedno vrijeme bio i direktor. Praksa je bila zakon kod Mandže i Elsada. Nije ni Muamer bio loš. Al tragedija je bila kada je sin od Muhameda Mujkanovića stradao. Momak bio prva liga, mi tad prvi razred bili, predavao nam praksu.
Kad ste već kod tehničkih škola;
Zenička gospoda 

Ja isao u zanatsku jbt haha, ima u mene stari prijatelja tamo u skoli, haj kaze ja ode te upisat. Haj reko upisi me u saobracajnu u tehnickoj tamo, on se vratio kaze upisao sam te za vozaca neka te tamo 3 godine, pa idi vandredno razliku polozi i zavrsi hahah. Ja nako gledam, haj reko yebes ga sad. Bilo je svega bas, haos zivi.Captain4 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:09
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sjecam se kad je ovo bilo sa sjekirom, kad je napao profesora, ja u to vrijeme isao u skolu tu. Ludara majke mi ono bilimisce
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma elektrotehnička je najbolja od tehničkih. A tik iza gimnazija i medrese, medicinske, a bara sa GIM. A najgora je ja mislim bila građevinska pa onda mašinska
Nullius in verba
Ti si završio onda životni fakultet.redbull93 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:32Ja isao u zanatsku jbt haha, ima u mene stari prijatelja tamo u skoli, haj kaze ja ode te upisat. Haj reko upisi me u saobracajnu u tehnickoj tamo, on se vratio kaze upisao sam te za vozaca neka te tamo 3 godine, pa idi vandredno razliku polozi i zavrsi hahah. Ja nako gledam, haj reko yebes ga sad. Bilo je svega bas, haos zivi.Captain4 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:09

Realno jedina ozbiljna srednja u Zenici.
- Marsal
- Kontakt:
Feno je uvijek bio čaršija, gradski mangup, dijete sa asfalta...Salčinović je starogradsko prezime...no eto odlučio se za taj stil života i jbg.
Ne znam je li mu išta

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jasminka je pola čovjek, pola zvijer. Čim je loše vrijeme svi su nayebali. 

Jasminka Stjepović je jedna velika gospođa prije svega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.