Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Heller » 12 jan 2020, 23:44

Raonffa je napisao/la:
12 jan 2020, 23:41
Vi ste kite ako nikada dobre mare dobili niste i to da vam rečem.
Jednom su me baš ko **** srokali, mistaken Identity. Al haj karma mi vratila. Četvorica me udarala. I stanu, sjebali se pogrešan lik, a ja s kaldrme kocku i jednog u glavu roknem. Kliznu tad.
Beduin je napisao/la:
12 jan 2020, 23:42
Heller je napisao/la:
12 jan 2020, 23:40

Ako si se tucao po ETŠ onda :?

Kakva Medicinska i ****, najbolje bile u GMS, pa Katoličkoj pa tek onda Medicinska.
Like I said...

Ne pretjerano losija bila je i GIM. Ono sto nije moglo u GMS 😂
GIM je meni seljačka verzija Meše.
VolimTz je napisao/la:
12 jan 2020, 23:43
Ma GMS to za vas što ste iz Tuzle hiljadu posto. Mene gleda ko da sam iz Kozluka a ne 3-4 kilometra od nje. Teške trebe ko zemlja.
Imo ja jarana išo Mašinsku, oca mu ****, samo nazove imaju neke trebe hoš, i vazda s njim bilo prolaza. Al uvijek GMS, Katolička, Ismet, Ekonomska, Medicinska.

U Hemijsku vazda seljančure išle. I ovi pavijani što su samnom išli vauda dole išli da bare.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 12 jan 2020, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 12 jan 2020, 23:44

Sviuodbranu je napisao/la:
12 jan 2020, 23:39
Fantasista je napisao/la:
12 jan 2020, 23:37
VolimTz je napisao/la:
12 jan 2020, 23:26

Poznato mi ime i prezime, ali meni nije ništa predavala. Možda je Helči. Znaš li ko je Salih mrtvi ? Jel i tad u teksasu hodo ? Pokupio nam po petaka za neke dijelove, šarafa vidjeli nismo.
Šta je ovo, sve ET :mrgreen:

Mislim da je Zekija u penziji kao i Izeta i Subha.

Zekijina kćerka mi predavala engleski 4 godine, legenda.

Taj iz tehničkog je brko Mirko, lik budala bio vazda.
E Mirko da :rol: Isti onaj lik iz serije.
Sve mi govorio nije sestar za tebe, probaj sa lopatom :rol:
Zvali ga super mario :mrgreen:

Ko je Salih, ne mogu da se sjetim?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jan 2020, 23:47

Mirko vozio Stojadina a Salih Golfa 2.

Jel kome Mladen predavo. Il Fudo, meni bio razrednik. Pravdo redom. Samo mu se javi. Pošaljemo mu poruku, otišli smo na kafu on opravda.
Nullius in verba

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 12 jan 2020, 23:49

šta je ovo, jel Split polako postaje divlji zapad?

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 12 jan 2020, 23:49

Taj salih zaboravio sam malen covjek...ili....

Bio je neki praksu predavo cijeli cas potrosi na ratne price i nekog zlatka ungera...nemam pojma...

Heleru mladju sam.
Jest mladen meni, i on je praksu predavo. Vjecito pjan bio.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jan 2020, 23:50

Raonffa je napisao/la:
Ne znam mahom koja ste generacija ovdje, ali u moje vrijeme je u Tuzli svako naselje imalo svoju ekipu fajtera i tacno si znao koje naselje je sa kim dobro. I onda u skoli se kurcis ako si u tom fazonu, ako imas te likove iza sebe, sam provociras i potenciras da ti neko nesto ruzno rekne ili podje na tebe, a ispred skole uvijek 4-5 lokalnih "klosara" zeljno dokazivanja i tuce.
Tad je bilo in furati sire tole, lanac oko vrata, i pertle vazda vezane ako se moradnes porokati 😂

Sjecam se u to doba ako moras neku pickicu otpratiti kuci prvo pitas odakle je i prokontas kojim putem da je otrpatis, jer cesto grupice u naseljima okupljene cekaju novo lice da bi podjebavali i onda te iznabijali. To je taj period tik poslije rata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 jan 2020, 23:50

Heller je napisao/la:
12 jan 2020, 23:44

Imo ja jarana išo Mašinsku, oca mu ****, samo nazove imaju neke trebe hoš, i vazda s njim bilo prolaza. Al uvijek GMS, Katolička, Ismet, Ekonomska, Medicinska.

U Hemijsku vazda seljančure išle. I ovi pavijani što su samnom išli vauda dole išli da bare.
To je vanredan slučaj. Žao mi što nisam pokupio ništa iz KSC, slab kontakt. Ekonomska vala i nije nesto, meh. Medicinska je ljubav prva i poslednja. :mrgreen:

Ma kakve će bit kad dođu na one ljulje kod kaveza da ih ove naše drkadžije gledaju. Ne zna se ko je gori. :rol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jan 2020, 23:52

12 jan 2020, 23:49

Bio je neki praksu predavo cijeli cas potrosi na ratne price i nekog zlatka ungera...nemam pojma...

Heleru mladju sam.
Hamo Ludi. Mladen sad neko mudo u elektroprenosu. Par puta mrsko mu predavati da nam 20 KM da idemo na kafu al ne u tržni :lol:

A jes bio cuger. Al strašno pametan čovjek i sposoban inženjer.
Nullius in verba

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 12 jan 2020, 23:52

Heller je napisao/la:
12 jan 2020, 23:47

Jel kome Mladen predavo. Il Fudo, meni bio razrednik. Pravdo redom. Samo mu se javi. Pošaljemo mu poruku, otišli smo na kafu on opravda.
Meni nisu al Fudo je bio legenda. Vodio nas na ekskurziju, komedija sa njim bila.

Ja sam imao sreće kada sam krenuo u prvi tada je Bučuk otišao u penziju. Rijetko ko je mogao proći matematiku. Tada je došao Selmir direkt sa faxa, on je sad direktor.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2020, 23:54

Heller je napisao/la:
12 jan 2020, 23:44
Raonffa je napisao/la:
Jednom su me baš ko **** srokali, mistaken Identity. Al haj karma mi vratila. Četvorica me udarala. I stanu, sjebali se pogrešan lik, a ja s kaldrme kocku i jednog u glavu roknem. Kliznu tad.
Ma ja sam i 1 na 1 znao fasovat realno, bilo vazda likova što su se dobro šutali al' meni to tad beskurac bilo, meni to sve bilo životna škola :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 jan 2020, 23:54

12 jan 2020, 23:52

Meni nisu al Fudo je bio legenda. Vodio nas na ekskurziju, komedija sa njim bila.

Ja sam imao sreće kada sam krenuo u prvi tada je Bučuk otišao u penziju. Rijetko ko je mogao proći matematiku. Tada je došao Selmir direkt sa faxa, on je sad direktor.
Ma hajd Selmir, nas je Naza spasila pe.derluka u prvom razredu. :rol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jan 2020, 23:55

Heller je napisao/la:
12 jan 2020, 23:47

Svi pretresaju učenike, mi ulazimo u bus, i pokazuje drug Fudi ko nemamo mi alkohola a doFu gleda u njega blijedo i govori ma boli me inaš ti alkohola, što meni govoriš? 🤣
VolimTz je napisao/la:
12 jan 2020, 23:54

Jel s tobom u generaciju išo onaj što je Nazu po guzici udario pa ga Selmir streso?

Sjećal se ko Tome cara. :mrgreen:
Nullius in verba

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 12 jan 2020, 23:56

VolimTz je napisao/la:
12 jan 2020, 23:54

:urnebes:

Pedagogica je vrh bila :ljepota:

Vidim je ljetos na jezeru, i dalje je beton :beba:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 jan 2020, 23:57

Heller je napisao/la:
12 jan 2020, 23:55

Jel s tobom u generaciju išo onaj što je Nazu po guzici udario pa ga Selmir streso?
Ne znam za taj slučaj al što Reis kaže bio je izazvan. :rol:
12 jan 2020, 23:56

Jesi li bacio kakvu akciju ?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 12 jan 2020, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 12 jan 2020, 23:57

Heller je napisao/la:

Heleru mladju sam.
Hamo Ludi. Mladen sad neko mudo u elektroprenosu. Par puta mrsko mu predavati da nam 20 KM da idemo na kafu al ne u tržni :lol:

Jes Hamo mal nizak oca mu.
Ma bio je i lud Mladen zavrsili rad i pitali mozemo li na kafu da ne sjedimo 2 sata beze nas trojica, kaze moze.Vratili se i kod direktora, ja kazem pustio nas profesor kaze Mladen jok ja bogami lazu, a mrtav pjan koluta ocima.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jan 2020, 23:59

Ima nas 5 iz ETŠ, Beduin i Osim :mrgreen:
12 jan 2020, 23:57
Heller je napisao/la:

Heleru mladju sam.

Jes Hamo mal nizak oca mu.
Ma bio je i lud Mladen zavrsili rad i pitali mozemo li na kafu da ne sjedimo 2 sata beze nas trojica, kaze moze.Vratili se i kod direktora, ja kazem pustio nas profesor kaze Mladen jok ja bogami lazu, a mrtav pjan koluta ocima.
Šta sam mu puta otišao po cigare i Vlahov, on, Senad, Elmir se zavuku u onu alatnicu i loču čitav dan.
Nullius in verba

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 00:01

Joj sjećal se ko Lucije. Lucifer pravi. Pa onda bila Vahdeta, ko paučak, ništa je ne čuješ. Subha i Izeta predavale osnove elektrotehnike. A ko tetke kakve a ne inžinjerke. Pa onda bila ona polumrtva hemiju predavala. Ja za dva na tabli ovi urlaju odgovore a ona samo govori molim, ne čujem dobro.
Nullius in verba

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 jan 2020, 00:01

Beduin je napisao/la:
12 jan 2020, 23:50
Raonffa je napisao/la:
Ne znam mahom koja ste generacija ovdje, ali u moje vrijeme je u Tuzli svako naselje imalo svoju ekipu fajtera i tacno si znao koje naselje je sa kim dobro. I onda u skoli se kurcis ako si u tom fazonu, ako imas te likove iza sebe, sam provociras i potenciras da ti neko nesto ruzno rekne ili podje na tebe, a ispred skole uvijek 4-5 lokalnih "klosara" zeljno dokazivanja i tuce.
Tad je bilo in furati sire tole, lanac oko vrata, i pertle vazda vezane ako se moradnes porokati 😂

Sjecam se u to doba ako moras neku pickicu otpratiti kuci prvo pitas odakle je i prokontas kojim putem da je otrpatis, jer cesto grupice u naseljima okupljene cekaju novo lice da bi podjebavali i onda te iznabijali. To je taj period tik poslije rata.
To je tako u malo većim gradovima, u manjim sredinama nemaš toga, to je u manjim mjestima podijeljeno po mahalama (jedna ulica ili par ulica) i tako tih tuča je bilo dok se išlo u osnovnu, kasnije u srednjoj to sve prerasteš, mislim skontaš da vas nema puno pa se i ne vrijedi udarat realno, barem to tako mahala protiv mahale, a ono sporadičnih sranja je vazda bilo i biće.

A to je u većim gradovima normala, pa mene su prije par godina u Mostaru htjeli udarat, u fazonu "šta kupiš naše trebe, hoš da te u Neretvu bacimo" :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 13 jan 2020, 00:04

VolimTz je napisao/la:
12 jan 2020, 23:57
Heller je napisao/la:
12 jan 2020, 23:55

Ne znam za taj slučaj al što Reis kaže bio je izazvan. :rol:
12 jan 2020, 23:56

Jesi li bacio kakvu akciju ?
Jedino sam bacio majmuna u nesvijest kad sam došao kući :urnebes:

A ona budala Imšir me mjesecima handrio na informatici. Galamio i vrijeđao nas redovno. Samo visite po kladionici, slušate narodnjake i slično. Kasnije kad je skonto da slušam The Cult pustio me na kraju iako sam imao 3 keca :rol:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 13 jan 2020, 00:05

Jel predaje jos Imsirovic

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MaroonBjelave i 17 gostiju.