Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:23
Volimtz jel Zekija Suman jos predaje ili je u penziji ,bio je profesor tehnickog bo majku isti postar iz ovo malo duse...Isti.
Jbt tuce, najdraze mi kada smo napravili party kod jarana i trehnem Mujkanovicu kcerku, nisam ni znao majke mi.
Predavala je Zekija kad sam ja išao, al nije meni.
A Tehničko je Mirko aka. Super Mario. Kako sam mu ja zakajlo za 2 u 4.

Nacrto u ACAD rad i isprinto s tankim maltene bijelim linijama. I podebljavo na času. Kad se nije šlagiro.
I koju kćerku, dobru il debelu?
VolimTz je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:26
Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:23
Volimtz jel Zekija Suman jos predaje ili je u penziji ,bio je profesor tehnickog bo majku isti postar iz ovo malo duse...Isti.
Jbt tuce, najdraze mi kada smo napravili party kod jarana i trehnem Mujkanovicu kcerku, nisam ni znao majke mi.
Poznato mi ime i prezime, ali meni nije ništa predavala. Možda je Helči. Znaš li ko je Salih mrtvi ? Jel i tad u teksasu hodo ? Pokupio nam po petaka za neke dijelove, šarafa vidjeli nismo.
Salih, vazda u Teksasu od glave do pete. I nisam ti ja Bakija, il nisam ti ja Mirko Genijalac. I Bakija u džemperu i jakni 77/78.
Beduin je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:27
Neko se tukao, neko tucao ❤
Ja opet nikad nisam bio za agresivu, osim ako se bas mora. Znam da mi Solinas vjeruje
Ako si se tucao po ETŠ onda
Kakva Medicinska i ****, najbolje bile u GMS, pa Katoličkoj pa tek onda Medicinska.
Ja otišo u GMS na takmičenje, kad krenu muzika. I to Giboni na odmoru iz zvučnika iznad vrata, kad se nisam šlagiro.