Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Lovren je večeras solidno odradio posao iako puno posla obrana Lyona nije ni imala
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Lloris
Reveillere
Diakhate
Lovren
Cissokho
Toulalan
Makoun
Pjanić
Briand
Pied
Gomis
Kolodzieczak
Gonalons
Kallstrom
Lacazette
Vercoutre
Gourcuff
Lopez
Čudi me da Gourcuff počinje utakmicu s klupe s obzirom na prošlu utakmicu i onu odličnu asistenciju..
Reveillere
Diakhate
Lovren
Cissokho
Toulalan
Makoun
Pjanić
Briand
Pied
Gomis
Kolodzieczak
Gonalons
Kallstrom
Lacazette
Vercoutre
Gourcuff
Lopez
Čudi me da Gourcuff počinje utakmicu s klupe s obzirom na prošlu utakmicu i onu odličnu asistenciju..
...što je više lome to je volim jače...
Jarane prije ces zensko shvatiti, nego ovog Claude Pueljacky09 je napisao/la: Čudi me da Gourcuff počinje utakmicu s klupe s obzirom na prošlu utakmicu i onu odličnu asistenciju..

Uglavnom bitno je da Pjana pocinje utakmicu i to je to

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Koja greska odbrane lyona.
Za divno cudo,vjerovali ili ne Lovren nije umjesan.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Onaj drugi crnjo je umjesan, i to mu je vec druga katastrofalna greska u utakmici.harishp je napisao/la:Koja greska odbrane lyona.![]()
Ovaj Lyon nije u stanju normalan napad organizirati i stvoriti bar par šansi.. Ono što sam ja gledao potpuno bezopasni naprijed...
Ali su zato opasni sami sebi u odbrani.
Bez Lisandra su definitivno kao Dinamo bez Mandzukica.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ili BiH bez Panđe.harishp je napisao/la:Ali su zato opasni sami sebi u odbrani.![]()

Puuuno bolji nastavak. Prilike se redaju jedna za drugom.. Gomis pogodio za 1:1 sjajnim udarcem na dodavanje Makouna. Lovren glavom pogodio stativu, Lisandro škaricama efektno ali Runje brani.. Gourcuff je imao dobru priliku koju su mu servirali Lisandro i Gomis ali mu je lopta otišla preko noge..
Gourcuff je velika prevaga u nastavku, stvarno je on sam preokrenuo utakmicu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ili Hrvatska bez Corlukejacky09 je napisao/la:Ili BiH bez Panđe.harishp je napisao/la:Ali su zato opasni sami sebi u odbrani.![]()

BTW Lopez je ta udarna igla,koja falila lyonu. i on je prevaga inace u igri.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 nov 2010, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
1-3
Gol iz offsidea Lisandra.. opet asistencija Makouna. Obrana Lensa ostavila Lisandra samog što on koristi i uz pomoć prečke pogađa. Odavno nisam gledao bolji Lyon.. naravno samo ovo 2. pol...
Gol iz offsidea Lisandra.. opet asistencija Makouna. Obrana Lensa ostavila Lisandra samog što on koristi i uz pomoć prečke pogađa. Odavno nisam gledao bolji Lyon.. naravno samo ovo 2. pol...
Napokon rutinska pobjeda. Gomis je odlicno odigrao. Samo me sad zanima dokle ce ovaj uspjesan niz rezultata trajati.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ocjene igrača: http://www.lequipe.fr/Football/fm/Footb ... 98024.html
- senad_flamin
- Kontakt:
Pjanic najlosiji definitivno (3).....Mada sam cuo kao da i nije toliko bio los..Ali ....
Neka ide sto prije, bolje za njega !!
Neka ide sto prije, bolje za njega !!
-RIVALDO-
Veceras su svi zakazali! Ama bas svi, mozda samo Lloris zasluzuje prolaznu ocjenu ali nije ovo invidualni sport vec timski tako da su svi krivi. Puel me hajd i nije iznenadio sa svojom glupavom postavkom, ali jesu igraci koji su veceras igrali bez volje. Sigurno su znali rezultat u Tel Avivu pa se sprdali. Da bude stvar jos gora Gourcuff se izgleda teze povrijedio, a nije ni cudo kad u sastavu Shalke-a ima 3-4 mesara tipa Farfan, Jones i Metzelder. Dobro jos nisu Lopeza ozlijedili. Fuj.
Svaka cast Magathu, Shalke-u i Raulu za onakvu borbenost.
Svaka cast Magathu, Shalke-u i Raulu za onakvu borbenost.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bezvoljnost, šetanje na terenu, nabijanje lopte... tako se nemože igrati. Lisandro imao par dobrih prilika u kojim je reagirao kao Josip Tadić u najboljim danima.
Lyon veoma lose odigrao mec,bez ikakvog zara kao da su imali dojavu da ce Hapoel tuci "Orlove" kuci.
Ali Lyon citavu sezonu do sada igra mrljavo,mislim da problem lezi u veznom redu,nema neke kreativnosti u vezi,Gourcuff igra mozda i najlosiju sezonu u poslednjih nekoliko godina,videcemo kako ce to sada sa Pjanicem izgledati kada se Gourcuff povredio.Gledam veceras Lyon moze odigrati kvalitetnu kontru jedino ako lopta ne dodje do Gourcuffa koji je mora overiti pa tek onda slati dalje.
Videcemo kako ce to izgledati do zimske pauze i onda ocekujem neka pojacanja na Gerlandu.

Ali Lyon citavu sezonu do sada igra mrljavo,mislim da problem lezi u veznom redu,nema neke kreativnosti u vezi,Gourcuff igra mozda i najlosiju sezonu u poslednjih nekoliko godina,videcemo kako ce to sada sa Pjanicem izgledati kada se Gourcuff povredio.Gledam veceras Lyon moze odigrati kvalitetnu kontru jedino ako lopta ne dodje do Gourcuffa koji je mora overiti pa tek onda slati dalje.
Videcemo kako ce to izgledati do zimske pauze i onda ocekujem neka pojacanja na Gerlandu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma devil kakva pojačanja imaju odličnu ekipu oni i Marseille u Francuskoj su ono što su Barca i Real u Španiji
Prejak tim jednostavno loš trener koji će uništiti veliki potencijal Pjanića,ako ovako nastavi.Čim promjene trenera ja očekujem bolje rezultate igra im je smiješna,taktika još smješnija pa gdje je Lisandro
Da onaj Lovren jedini trenutno nešto igra u Lyonu odličan igrač očekujem ga u Realu kada Carvalho završi karijeru
Prejak tim jednostavno loš trener koji će uništiti veliki potencijal Pjanića,ako ovako nastavi.Čim promjene trenera ja očekujem bolje rezultate igra im je smiješna,taktika još smješnija pa gdje je Lisandro

Da onaj Lovren jedini trenutno nešto igra u Lyonu odličan igrač očekujem ga u Realu kada Carvalho završi karijeru

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.