Pa s obzirom kako su joj djeca ispala, pretpostavljam Zahiragić.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pa dobro i ja sam nosio čakiju u školu, i čekić jedne prilike.
Takva mi škola bila, zna Helčo.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ona slika zahiragica “gazija” je najcringe moment 2010-ih
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nema to kod nas, elektrotehnička brate.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Koja si generacija bgt

Drug je jednom donio tesarsku sikeru,safciger skalper, bokser,

Spremio se za 3 svjetski

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Čampara.
Btj ko da nismo u istu išli. Nisam ja to ni nosio nit se tuko. To su kod mene u razredu samo Vukovije i Dubrave radili.
Mada ja sam u trećem i prestao ići u školu, samo po službenoj dužnosti.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma ja sam među mlađima ovdje, završio u prvoj polovini minule decenije. Eto da se ne ofiram toliko halali. Nisi valjda i ti završio istu ?Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:00Koja si generacija bgt![]()
Drug je jednom donio tesarsku sikeru,safciger skalper, bokser,![]()
Spremio se za 3 svjetski![]()

Mladost jbg moralo se haha, mene su kad sam tek dosao čuvale starije Fkr, to je bilo lijepo. Kaže ako koga vidiš iz Živinica da navija za Zelju ili Sa nas zovi.

A jbg brate i ja sam prigradsko dijete. Trebalo je malo vremena da uđem u šeme. Mala je čakijica bila, ovi iz Pasaca, Rainaca, Šićkog su imali nožine, taktičke i slično.

-
- Kontakt:
A joj, 2004 sam ja zavrsio,VolimTz je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:04Ma ja sam među mlađima ovdje, završio u prvoj polovini minule decenije. Eto da se ne ofiram toliko halali. Nisi valjda i ti završio istu ?Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:00Koja si generacija bgt![]()
Drug je jednom donio tesarsku sikeru,safciger skalper, bokser,![]()
Spremio se za 3 svjetski![]()
![]()
Mladost jbg moralo se haha, mene su kad sam tek dosao čuvale starije Fkr, to je bilo lijepo. Kaže ako koga vidiš iz Živinica da navija za Zelju ili Sa nas zovi.![]()

Lude godine jbg
Nisam nikad imo tih problema. Jest bilo čarki. I jesam jednom skršio jednog. Počeo trenirat lik boks. I možda kroz dvije sedmice već glumi baju. Ponedjeljak od jednog popije batine, Utorak od drugog lika, u Srijedu meni žvaku u kosu zalijepi. Ja tek počeo puštat kosu. Prvu minutu nisam ni skonto. A bio u martinkama, December. Al mu na praktičan način objasnim prednosti hrvanja nad boksom. Onda skontam da imam žvaku i počnem ga cipelarit u martinkama. Sva sreća uđe kolega u razred. Da je kakav nastavnik najebo bi ko žuti.
Nullius in verba
Nikad se nisam mlavio u srednjoj. Kad ne tražiš belaj nećeš ga ni dobit.
U osnovnoj jes bilo nekih trzavica al to je neozbiljno.
U osnovnoj jes bilo nekih trzavica al to je neozbiljno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Dobar si. Mene budala ubola sestarom pocnem ga lemat poderemo se dobro bio mali odmor, kada ulazi nastavnica engleskog kaze sta radite zaboga. Kaze ova budala razmjenjujemo gramatiku engleskog bona...
Osime nije to bas uvjek tako,nekada te belaj nadje htio ti ili ne.

Osime nije to bas uvjek tako,nekada te belaj nadje htio ti ili ne.
Ma dobro i to sve zavisi kako se predstaviš i ponašaš onako.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kod nas su se tukli da završe kod Pedagogice
Al smo zato radili svakakva sranja drugih vrsta. Recimo kad bam je Bakija predavo programiranje, ne zna on upalit računar. Al dobio zadatke i kako treba da izgleda. Jaran i ja skinemo s neta. Učitamo i gledamo Šešelja čitav čas. Onda čim 1-2 predaju i mi.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 12 jan 2020, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Obzirom da su nam Saudijci jedino hurme slali za vrijeme agresije, za razliku od Irana i Pakistana koji su slali oruzje ocekujte ratna desavanja kod nas. Postoji i mogucnost da su fulili drzavu ili je Bakir preventivno narucio za "ne daj Boze".
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ma vama je bilo zanimljivije sigurno, nije bilo društvenih mreža gluposti, raja otprilike bila na istom što se tiče para (mislim), danas mladi samo statuse ganjaju.
Odakle je taj doktor ?Heller je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:10Nisam nikad imo tih problema. Jest bilo čarki. I jesam jednom skršio jednog. Počeo trenirat lik boks. I možda kroz dvije sedmice već glumi baju. Ponedjeljak od jednog popije batine, Utorak od drugog lika, u Srijedu meni žvaku u kosu zalijepi. Ja tek počeo puštat kosu. Prvu minutu nisam ni skonto. A bio u martinkama, December. Al mu na praktičan način objasnim prednosti hrvanja nad boksom. Onda skontam da imam žvaku i počnem ga cipelarit u martinkama. Sva sreća uđe kolega u razred. Da je kakav nastavnik najebo bi ko žuti.

Kod mene je na fb pisalo da idem u medicinsku i jedne prilike dodam trebu wannabe mafijoze, stari mu godinama u tome a on isto nosa kajle, pištolje, maltretira narod. I lik se meni javi u fazonu "šta mi curu dodaješ, to ti frajer, doći ću ja dole ispred medicinske", ja mudonja "dođi slobodno", čuo sam kasnije da me je čekao par dana tamo.

Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 12 jan 2020, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
U osnovnoj ces se fizicki sukobit kad tad(osim ako ne ides u privatnu a i tu moras imat srece).U srednjoj ces se ili svaki dan lemat(masinska,ZIS) ili nikako(gimnazija)
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.