Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ja ne bih svirao. Čovjek je umalo rukom asistirao za gol Rome, da nije dirao otišla bi u korner.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Realno nije penal, lopta ide u korner glava u kontra smijeru, bas apsolutno nije bilo namjere.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Covjek vrati slucajno rukom loptu u teren i nastima mu jos jednu sansu i penal ...ovo s rukama postaje presmjesno ...
Glupo jeste, al ko ih **** takve su standarde postavili od starta sezone. I prema tim standardima ovo je bio penal bez dileme.
embrace the chaos
A yebiga pronosao je rukom, promijenio joj smjer totalno, po ovim novim pravilima to je penal.
Čak je bilo priče da od ove sezone svaka ruka u kaznenom znači i penal, ali daleko da je tako.
Čak je bilo priče da od ove sezone svaka ruka u kaznenom znači i penal, ali daleko da je tako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Ruzan osjecaj navijati da Juve dobije tekmu
ali idemo J8beee
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ne znam da iko svira ovakve situacije gdje se lopta od tijela odbije na ruku.
Ali ovako je bilo bezbolnije za sudiju, veća bi se hajka digla da nije svirao.
Ali ovako je bilo bezbolnije za sudiju, veća bi se hajka digla da nije svirao.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jel moguće da su ovo usrali 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakav idiotluk, jesu li ovo istine?
Daj Roma izjednači za ovo.

Daj Roma izjednači za ovo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa moj Rona, cijelu karijeru si sebičan i sad po stare dane proradio osjećaj za proigravanja...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
sarriball
Ovo podsjeća na lazio-Juve pri 0-1 i zicerima Rune pa onim sramotnim filetima Dybale, sve kažnjeno kasnije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Opa it's time for Kale show 

- Fantasista
- Kontakt:
Smiješno je svirati penal gdje igrač vraća loptu iz kornera rukom i namješta protivniku šansu. To da je svaka ruka penal je glupost i vidjeli smo da debili sude kako im se digne.
Ne znam, ako ih sad Juventus prestigne, Interu ostaje samo da drži to drugo mjesto do kraja sezone.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prekretnica sezone?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.