FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Možda me osjećaj vara ali kako su uveli ova srca svi nastoje napisati smišljen i zanimljiv post 

MIHAJLOVIĆ !
Realno, Krpić je kvalitetniji napadač za našu ligu i uslove koji ovdje vladaju. Jači je u skoku i jači je u duelu, i po meni bolji je realizator od Lendrića.
Lendrić je možda malo više tip napadača koji će se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, ima bolji "njuh" za gol.
Ono što raja dosta spominje kao Lendrićev kvalitet naspram Krpića, ta neka igra po zemlji, a iskreno ja nisam primjetio da je Lendra bolji igrač u tom segmentu od Sulje, u suštini obojica su slabi u tom segmentu.
E sad, moram još jednu stvar spomenuti, Krpić je dosta napredovao pod Amarom, prije godinu dana možda ne bih rekao da je kvalitetniji napadač od Lendrića, ali sada govorim, isto tako nadam se da i Ive može unaprijediti i poboljšati svoju igru pod Amarovom palicom.
Lendrić je možda malo više tip napadača koji će se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, ima bolji "njuh" za gol.
Ono što raja dosta spominje kao Lendrićev kvalitet naspram Krpića, ta neka igra po zemlji, a iskreno ja nisam primjetio da je Lendra bolji igrač u tom segmentu od Sulje, u suštini obojica su slabi u tom segmentu.
E sad, moram još jednu stvar spomenuti, Krpić je dosta napredovao pod Amarom, prije godinu dana možda ne bih rekao da je kvalitetniji napadač od Lendrića, ali sada govorim, isto tako nadam se da i Ive može unaprijediti i poboljšati svoju igru pod Amarovom palicom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako li im je sad gledati igrace koji imaju plate, a oni nemaju 

Vala su dobru turneju haman svi imali. Jos sad u Antaliju, milina.

Vala su dobru turneju haman svi imali. Jos sad u Antaliju, milina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@ljoze
Sta radi decko. Ovakvu turneju nije imala ni Madona.
Sta radi decko. Ovakvu turneju nije imala ni Madona.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Veseli će zakasniti na prozivku 100%. Neće raditi aerodrom radi magle kad se bude vraćao 

moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Nama treba TITULA
Titula se uzima na mišiće, ISKUSTVO i uz pomoć sudija.
Svako ko kaže drugačije, ili je lud ili se pravi ludim.
Samo iskusni i kvalitetni igrači mogu nam pomoći, par naših da se afirmiše još uz njih maksimalno.
Iskreno, mene ne interesuje kako i koje rukovodstvo može doći do titule, o penalu Zrinjskog se pričalo par dana, mjeseci, a titula će im stojati sve dok klub postoji.
Titula se uzima na mišiće, ISKUSTVO i uz pomoć sudija.
Svako ko kaže drugačije, ili je lud ili se pravi ludim.
Samo iskusni i kvalitetni igrači mogu nam pomoći, par naših da se afirmiše još uz njih maksimalno.
Iskreno, mene ne interesuje kako i koje rukovodstvo može doći do titule, o penalu Zrinjskog se pričalo par dana, mjeseci, a titula će im stojati sve dok klub postoji.
Sreca pa mu dodjemo tri plate ,da je sve dobio nebi se ni vracaolijevapolutka je napisao/la: ↑12 jan 2020, 20:34Veseli će zakasniti na prozivku 100%. Neće raditi aerodrom radi magle kad se bude vraćao![]()

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 12 jan 2020, 20:55, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja sve kontam sto mi pocinjemo 15. kad ono tekma Roma vs Juve. Sve je to Osim planski da moze ocejfiti zajedno sa Veselim. 

- lijevapolutka
- Kontakt:
Kad znaš s parama i ne trebaju ti isplatiti svaku platuKANA je napisao/la: ↑12 jan 2020, 20:49Sreca pa mu dodjemo tri plate ,da je sve dobio nebi se ni vracaolijevapolutka je napisao/la: ↑12 jan 2020, 20:34Veseli će zakasniti na prozivku 100%. Neće raditi aerodrom radi magle kad se bude vraćao![]()
sta je frajer sve obisao a plate od septembra nije dobio
![]()

moSa ljoŽe
Veselinovicu, ako navijas za Romu izlazi sa stadiona. Donio si im nesrecu. 

Čovjek obišao pola dunjaluka za mjesec dana 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Irfo Virto Veseli i ja vam šaljemo pozdrave iz lijepog Rima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
*bez plata*
Da ima plata otisao bi malo i do Marsa, ali jbg ne da se.
@Osim13 zzzzzzzzz, uzivajte elitoo
Btw @Osim13 je li to u Rimu sredjujete produzenje ugovora Veselom? 

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Stanceski i 50 gostiju.