Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Tekashi
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Tekashi » 12 jan 2020, 20:01

Nama prvo treba sreca kod izvlacenja grupa, pa tek onda na terenu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jan 2020, 20:03

Džaba sam se kupo
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TedBundy
Kontakt:

Post Postao/la TedBundy » 12 jan 2020, 20:04

Možemo početi koristiti izgovor: "Pa šta ako smo ispali, i Francuzi su 🤷🏻‍♂️".

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2020, 20:05

Grupa jeste najteža na prvenstvu, ali ovo danas protiv Portugala je isključivo poraz zbog našeg (ne)kvaliteta i tehničkih grešaka.

Porazi od Norveške i Francuske, sa kolikom god razlikom, su neka druga stvar, nešto na čemu se nama šta zamjeriti ni igračima ni stručnom štabu. Ali ovo danas je nešto drugo, i to da se razumijemo opet ništa kontra igrača, oni su dali svoj maksimum, ovo je selektorov poraz 1/1.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 jan 2020, 20:08

Golmani, bekovi i pivoti su već godinama isti ali krila osim Ovčine :mrgreen: stalno odlaze i dolaze i nikako da sastavimo dvojicu na koje se možeš pouzdati na duži period. Ne tako davno glavna krila su nam bili Predragović i Nuić a sad su potpuno nestali sa mape.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jan 2020, 20:10

Da li je ova kontra od danas koju je ovcina promasio jedina koju smo istrcali na prvenstvu i da li ima neko gori u tom segmetnu ?
=\_1921_/=

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 jan 2020, 20:11

Raonffa je napisao/la:
12 jan 2020, 20:05
Grupa jeste najteža na prvenstvu, ali ovo danas protiv Portugala je isključivo poraz zbog našeg (ne)kvaliteta i tehničkih grešaka.

Porazi od Norveške i Francuske, sa kolikom god razlikom, su neka druga stvar, nešto na čemu se nama šta zamjeriti ni igračima ni stručnom štabu. Ali ovo danas je nešto drugo, i to da se razumijemo opet ništa kontra igrača, oni su dali svoj maksimum, ovo je selektorov poraz 1/1.
Suman je danas dokazao da nije ni za kakvog trenerskog posla.
Ako je vec takav patriota kojim se predstavlja,ja bih mu ponudio mjesto predsjednika saveza
A za trenera dovesti nekoga drugog npr Doborca :bih:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 12 jan 2020, 20:13

Poraz boli, mozda smo mogli i bolje kad se Grahovac razbranio ali mi smo svakako neiskusni na velikim takmicenjima. Imamo solidnu ekipu ali ne znamo igrati bas najbolje u tim prelomnim trenutcima.
Bilo kako bilo, ja sam licno prezadovoljan, nismo se osramotili ni u jednom mecu niti cemo protiv Francuske.
Za nas je uspjeh sami plasman na prvenstvo budimo realni. Svaka cast za momke, mozda se neko nece sloziti samnom ali ovo je uz zlatne odbojkase jedina svijetla tacka u bosanskohercegovackom sportu.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 12 jan 2020, 20:19

Budimo realni. Nakon zrijeba se nisam nimalo nadao prolazu nego samo da se momci bore i da se ne obrukamo sto i nismo.
Rukomet se igra 60 minuta a mi prvo nemamo ekipu ni snage da odigramo svih 60 minuta u istom ritmu. Kad imas realno kvalitetnije protivnike, jedino se mozemo nadati pobjedi ako svedemo tehnicke greske na minimum uz prevagu nasih golmana u odnosu na protivnicke a to se danas nije desilo.
Bili smo bolji od Portugala zadnjih 10 minuta prvog i prvih 10 minuta drugog a bgm u ostalih 40 minuta je Portugal bio kvalitetniji tim.
E sad sta bi bilo da nije bilo, ne znam al mislim da i da smo kojim slucajem dobili Portugal da bi izgubili od Francuza glat al et.. Lijepo je osjetiti car pobjede. Francuzi su demoralisani, njima ce protiv nas biti utakmica bez ikakvog znacaja a mi trebamo izaci i odigrati jako kao da je finale.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jan 2020, 20:22

zato i jesmo najgluplji narod na dunjaluku....vidis ti imas i dalje ljudi koji sve to brane pod izgovorom "nek se ne puca"...najveci luzeri ubjedljivo u sportu !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 jan 2020, 20:31

delinjo je napisao/la:
12 jan 2020, 20:22
zato i jesmo najgluplji narod na dunjaluku....vidis ti imas i dalje ljudi koji sve to brane pod izgovorom "nek se ne puca"...najveci luzeri ubjedljivo u sportu !
Mi nemamo svjetske igrace,ali imamo igrace koji su se spremni 60 minuta boriti.
Treba nam selektor koji ce to znati iskoristiti,a ne ko Suman sto nam je danas sam upropastio utakmicu svojim "taktikama" i "akcijama"

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 12 jan 2020, 20:31

delinjo je napisao/la:
Nema potrebe ovdje niko braniti nikog, nego realno sagledati situaciju, a ne misliti da smo mi neka sportska velesila i zanositi se budalastinama.

Ovakva grupa u koju smo uletili, to ti je kao u fudbalu da izvuces Spaniju, Italiju i Svedsku i nadas se prolazu iste, samo sa ukupno 2 igraca koji su klasa, a ostali prosjek ili kanta.

Pa sta onda ocekivati, osim max da se ne obrukas, a momci se sigurno nisu obrukali, sasvim solidne tekme kad se sve sabere i oduzme.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 12 jan 2020, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jan 2020, 20:32

Salih1984 je napisao/la:
12 jan 2020, 20:31
delinjo je napisao/la:
Treba nam selektor koji ce to znati iskoristiti,a ne ko Suman sto nam je danas sam upropastio utakmicu svojim "taktikama" i "akcijama"
ma onog koji zna raditi sa takvom ekipom,koji ce podmladiti koliko je to moguce,koji ce insistirati na modernijem rukometu po cijenu svega ali jok nama je vaznije slaviti poraze...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 12 jan 2020, 20:32

delinjo je napisao/la:
Eto, mi završismo sa EP - 2020, još jedna nebitna/revijalna utakmica ostala i adio "Shumi-Tours".

Danas mi je najbolji bio Toromanović, bez greške.

Imali smo njaelegantije odjeven stručni štab - al' ne znam da li su odijela dobili u najam ili volov(n)terski kupili?

Bosno moja, tugo moja...
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 12 jan 2020, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jan 2020, 20:33

bosanskazvijer je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Nema potrebe ovdje niko braniti nikog, nego realno sagledati situaciju, a ne misliti da smo mi neka sportska velesila i zanositi se budalastinama.

Ovakva grupa u koju smo zapali, to ti je kao u fudbalu da izvuces Spaniju, Italiju i Svedsku i nadas se prolazu iste, samo sa ukupno 2 igraca koji su klasa, a ostali prosjek ili kanta.

Pa sta onda ocekivati, osim da se ne obrukas, a momci se sigurno nisu obrukali, sasvim solidne tekme kad se sve sabere i oduzme.
Usrali su selektor s 7 na 6 i s par glupo prodanih lopti
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jan 2020, 20:34

Ma nije problem poraz već kako se glupo desio, napisao je već neko. Jbg vazda sebe syebemo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jan 2020, 20:35

Trigger je napisao/la:
12 jan 2020, 20:32
delinjo je napisao/la:
Eto, mi završismo sa EP - 2020, još jedna nebitna/revijalna utakmica ostala i adio "Shumi-Tours".

Danas mi je najbolji bio Toromanović, bez greške.

Imali smo njaelegantije obućen stručni štab - al' ne znam da li su odijela dobili u najam ili volovterski kupili?

Bosno moja, tugo moja...
eto to ja pricam,umjesto 3 igraca mladja da povedes,da im das ovako par mintua kada je rijesena tekma,da dobiju iskustvo za buducnost na prvenstvu,jok daj ove starohane koji ne m ogu potrcati ...

@sefkec ne radi se o tome nego o velicanju poraza,niko ne slavi poraze osim Bosnje ,ja to nikad necu shvatiti mile mi majke ....i onda se cude sto su igraci luzeri ,kako nece kad su i navijaci prvi luzeri,ono nema veze izgubio si dobar si ti meni ,ko **** pobjedu nek si se ti borio...ima UFC pa se bori ...ovdje se igra rukomet..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 12 jan 2020, 20:41

nakon izgubljene utakmice u becu, dosta nasih navijaca uzvikuju „nemojte biti tuzni, vi ste heroji“. nisam za blacenje igraca i psovanje, ali treba naci stedinu. kad izgube dobijenu utakmicu (kao evo ta sa austrijom ili protiv danaca i jos dosta njih) onda brate treba im se reci da to nemoze tako.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 jan 2020, 20:41

delinjo je napisao/la:
Salih1984 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
ma onog koji zna raditi sa takvom ekipom,koji ce podmladiti koliko je to moguce,koji ce insistirati na modernijem rukometu po cijenu svega ali jok nama je vaznije slaviti poraze...
Doborac je po mom misljenju najbolje rjesenje :cool: ,a u strucnom stabu npr Mikic i Medic :bih:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jan 2020, 20:45

Salih1984 je napisao/la:
12 jan 2020, 20:41
delinjo je napisao/la:
Salih1984 je napisao/la:

Doborac je po mom misljenju najbolje rjesenje :cool: ,a u strucnom stabu npr Mikic i Medic :bih:
pa eto fin pocetka,mlad perpektivan,usloviti ga da proba naci neke mladje,da li ih ima ja ne znam ....pa podmladi po cijenu rezultata ali za par godina bi imao neku ekipu ...jok Bilal ce kod nas trljati Nikolu dok ne umre...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.