Pa uglavnom pricate normalno al ima onih iz opstine Kalesija koji "cudno" pricajuadnan_nanda je napisao/la:Nemoj ba Kalesiju mješat u ovo jbtnidje veze majkemi, kod nas normalno raja priča
mogli bi i Tuzlaci poneku naučit od nas
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
To je meni isto kao sto je Sarajlijama u neku ruku smijesno kako mi u Hercegovini pricamo, i obratno, nigdje veze, kad se naviknes i ne primjetis razliku uopste. Zbog tako glupe stvari se ismijava cura, da je to postalo smijesnije od same "sprdancije", kako je neko nazva iznad. Smio bih staviti svu zemlju iznad pruge
na to da je vise od pola tih "ismijavaca" neobrazovanije od doticne, ali nejse. Jos kad je dodaju na fejsbuku, uzivajuci u "zezanju" :S , mislim, dokle?
"Blago onome ko se pozabavi svojim mahanama, pa ne bude imao kad ni razmisljati o tudjim"
Pozdrav.

"Blago onome ko se pozabavi svojim mahanama, pa ne bude imao kad ni razmisljati o tudjim"
Pozdrav.
Support Velez, It's logical! ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Takvih ima u svakom gradu.Frutek je napisao/la:Pa uglavnom pricate normalno al ima onih iz opstine Kalesija koji "cudno" pricajuadnan_nanda je napisao/la:Nemoj ba Kalesiju mješat u ovo jbtnidje veze majkemi, kod nas normalno raja priča
mogli bi i Tuzlaci poneku naučit od nas

Vazda miješam Kalesiju i Kladanj (gdje sam prije par godina imao curu). 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- adnan_nanda
- Kontakt:
zatvoren k1 prije nekoliko mjeseci_karabaja_ je napisao/la:Ima u Kalesiji dobrih curaJel se i dalje okupljate u K1?

Meni su najbolji oni iz krajine, imam nekoliko kolegica na fax-u, brate ja ih pola ne razumijem, uvijek kažem ili mi prevedi ili uspori

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- senad_flamin
- Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:Ima u Kalesiji dobrih curaJel se i dalje okupljate u K1?

-RIVALDO-
Meni krajisnici nisu jasni ni malo izvalce neke izraze iz guzice ko da pokusavaju zvucat pametnoadnan_nanda je napisao/la:zatvoren k1 prije nekoliko mjeseci_karabaja_ je napisao/la:Ima u Kalesiji dobrih curaJel se i dalje okupljate u K1?
kod nas diskoteke izdrže u prosjeku mjesec i gotovo, onda se nove otvaraju i sve tako
![]()
Meni su najbolji oni iz krajine, imam nekoliko kolegica na fax-u, brate ja ih pola ne razumijem, uvijek kažem ili mi prevedi ili uspori

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Sa ss.ba na FB medju prijateljima imam 4 forumasa koliko znam.2 nedavno dadao to jeste potvrdio.Dami je znati odakle im moje ime
Dok druga dva imam duze vrijeme medju prijateljima.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Kad sam ja išo u Bihaćadnan_nanda je napisao/la:zatvoren k1 prije nekoliko mjeseci_karabaja_ je napisao/la:Ima u Kalesiji dobrih curaJel se i dalje okupljate u K1?
kod nas diskoteke izdrže u prosjeku mjesec i gotovo, onda se nove otvaraju i sve tako
![]()

Ja slušam,al ništa ne kontam ko da je druga planeta.Kad odjednom jedan meni kaže ja tebe ništa ne razumijem

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Eh da ti je znati
Sta bi vi rekli nama krajsnicima
Ako treba da vam prevedem sta znaci nesto , samo recite 

Sta bi vi rekli nama krajsnicima

Ja bas fino razumijem svu svoju raju i iz Cazina i Bihaca itd. ne vidim u cemu je problem.
Ja mislim da mi Hercegovci najnormalnije pricamo
, vi Bosanci uvijek nesto izvodite.
Ugl. meni najgore pricaju one Sarajlije (ima i normalnih al' eto) a Zenicani ko da repaju
Iako ima i tu onih sto normalno pricaju, al' vecinu ne mogu pohvatat. 
Ja mislim da mi Hercegovci najnormalnije pricamo

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ma sarajlice iskrivljuju riječi,a zeničani posebna stvar samo što u Zenici puno psujuLily je napisao/la:Ja bas fino razumijem svu svoju raju i iz Cazina i Bihaca itd. ne vidim u cemu je problem.
Ja mislim da mi Hercegovci najnormalnije pricamo, vi Bosanci uvijek nesto izvodite.
Ugl. meni najgore pricaju one Sarajlije (ima i normalnih al' eto) a Zenicani ko da repaju

Hercegovci meni smiješno pričaju,ali jbg kad god odem južno dobro sam raspoložen

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ša ti je ba Lily, ko ba najgore priča. Ša ba pričaš ocami, sestremi najnormalnije pričamo. Bratami mojne izvrtati, ša ti je ba.Lily je napisao/la:Ja bas fino razumijem svu svoju raju i iz Cazina i Bihaca itd. ne vidim u cemu je problem.
Ja mislim da mi Hercegovci najnormalnije pricamo, vi Bosanci uvijek nesto izvodite.
Imam dva jarana iz BL. Kad smo se upoznali meni je bilo sega kad bi oni rekli " ja upo sa stolice" ili jedne prilike nesto je bila prica o skoli, kaze mi ovaj jedan, ja sam bio najbrzi NA skoli
..
Edit. Lilly majjjjjkeeee ti pricate li najnomalnije...imate i vi strasnih rijeci...

Edit. Lilly majjjjjkeeee ti pricate li najnomalnije...imate i vi strasnih rijeci...

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kako mi to krajisnici pricamo kada nas vi ne razumijete
ima mozda nekolko rijeci kojim samo mi znamo znacenje 

-
- Kontakt:
Joj Lily cutiLily je napisao/la:Ja bas fino razumijem svu svoju raju i iz Cazina i Bihaca itd. ne vidim u cemu je problem.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mom` uhu definitivno najviše prija Crnogorski naglasak. 
Meni je najbolje kada umjesto 3 i 30 kažu 3 i po.

Jbg tako je i u južnoj Hrvatskoj u Dubrovniku ja išao u goste dole bio sam par dana na kraju se naviko na 3 i po,a na početku sve mi dolazilo da se smijemOTNYS_YNWA je napisao/la:Mom` uhu definitivno najviše prija Crnogorski naglasak.

Čuj Zeničani posebna stvar, mi najnormalnije pričamo, ali istina je da se puno psuje. Al' meni je merak slušat' Mostarce, baš mi se sviđa njihov naglasak, kad odem u Mostar na fax samo slušam ih kako pričaju. 

Ma normala brato.
Evo nekih izraza koje am ja naucila kad sam se pocela malo vise druziti s Bosancima:
Ured- kol'ko sam skontala znaci skoro.
Utusiti- udusiti valjda
oblatne- oblande
itd.
Al' sam se razocarala sto dosta vas ne zna sta je japrak, dolma, pipun...

@bavarian, 'ta cete bolan u Mostaru na ekskurziji. Ma dobro je, ima i nas svakakvih.. Ja barem za sebe mislim da normalno pricam.

@Bosco, i ja vas volim slusat.. Dobri ste, al' ima vas nekih nista ne mogu pohvatat.

Evo nekih izraza koje am ja naucila kad sam se pocela malo vise druziti s Bosancima:
Ured- kol'ko sam skontala znaci skoro.

Utusiti- udusiti valjda

oblatne- oblande

itd.
Al' sam se razocarala sto dosta vas ne zna sta je japrak, dolma, pipun...

@bavarian, 'ta cete bolan u Mostaru na ekskurziji. Ma dobro je, ima i nas svakakvih.. Ja barem za sebe mislim da normalno pricam.

@Bosco, i ja vas volim slusat.. Dobri ste, al' ima vas nekih nista ne mogu pohvatat.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'