Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Frutek
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la Frutek » 21 nov 2010, 22:06

adnan_nanda je napisao/la:Nemoj ba Kalesiju mješat u ovo jbt :D nidje veze majkemi, kod nas normalno raja priča :) mogli bi i Tuzlaci poneku naučit od nas :P
Pa uglavnom pricate normalno al ima onih iz opstine Kalesija koji "cudno" pricaju
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 21 nov 2010, 22:07

To je meni isto kao sto je Sarajlijama u neku ruku smijesno kako mi u Hercegovini pricamo, i obratno, nigdje veze, kad se naviknes i ne primjetis razliku uopste. Zbog tako glupe stvari se ismijava cura, da je to postalo smijesnije od same "sprdancije", kako je neko nazva iznad. Smio bih staviti svu zemlju iznad pruge :mrgreen: na to da je vise od pola tih "ismijavaca" neobrazovanije od doticne, ali nejse. Jos kad je dodaju na fejsbuku, uzivajuci u "zezanju" :S , mislim, dokle?

"Blago onome ko se pozabavi svojim mahanama, pa ne bude imao kad ni razmisljati o tudjim"

Pozdrav.
Support Velez, It's logical! ★

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 nov 2010, 22:07

Frutek je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la:Nemoj ba Kalesiju mješat u ovo jbt :D nidje veze majkemi, kod nas normalno raja priča :) mogli bi i Tuzlaci poneku naučit od nas :P
Pa uglavnom pricate normalno al ima onih iz opstine Kalesija koji "cudno" pricaju
Takvih ima u svakom gradu. :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 21 nov 2010, 22:07

Vazda miješam Kalesiju i Kladanj (gdje sam prije par godina imao curu). :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 21 nov 2010, 22:11

_karabaja_ je napisao/la:Ima u Kalesiji dobrih cura :D Jel se i dalje okupljate u K1?
zatvoren k1 prije nekoliko mjeseci :D kod nas diskoteke izdrže u prosjeku mjesec i gotovo, onda se nove otvaraju i sve tako :mrgreen:
Meni su najbolji oni iz krajine, imam nekoliko kolegica na fax-u, brate ja ih pola ne razumijem, uvijek kažem ili mi prevedi ili uspori :D
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 nov 2010, 22:11

_karabaja_ je napisao/la:Ima u Kalesiji dobrih cura :D Jel se i dalje okupljate u K1?
:lol: :lol: :lol: :lol:
-RIVALDO-

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 nov 2010, 22:12

adnan_nanda je napisao/la:
zatvoren k1 prije nekoliko mjeseci :D kod nas diskoteke izdrže u prosjeku mjesec i gotovo, onda se nove otvaraju i sve tako :mrgreen:
Meni su najbolji oni iz krajine, imam nekoliko kolegica na fax-u, brate ja ih pola ne razumijem, uvijek kažem ili mi prevedi ili uspori :D
Meni krajisnici nisu jasni ni malo izvalce neke izraze iz guzice ko da pokusavaju zvucat pametno :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 nov 2010, 22:13

Sa ss.ba na FB medju prijateljima imam 4 forumasa koliko znam.2 nedavno dadao to jeste potvrdio.Dami je znati odakle im moje ime :mrgreen: Dok druga dva imam duze vrijeme medju prijateljima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 nov 2010, 22:13

adnan_nanda je napisao/la:
Kad sam ja išo u Bihać :lol:
Ja slušam,al ništa ne kontam ko da je druga planeta.Kad odjednom jedan meni kaže ja tebe ništa ne razumijem :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 nov 2010, 22:15

Eh da ti je znati :P
Sta bi vi rekli nama krajsnicima :lol: Ako treba da vam prevedem sta znaci nesto , samo recite :D

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 nov 2010, 22:18

Ja bas fino razumijem svu svoju raju i iz Cazina i Bihaca itd. ne vidim u cemu je problem.
Ja mislim da mi Hercegovci najnormalnije pricamoslika, vi Bosanci uvijek nesto izvodite. :mrgreen: Ugl. meni najgore pricaju one Sarajlije (ima i normalnih al' eto) a Zenicani ko da repaju :lol: Iako ima i tu onih sto normalno pricaju, al' vecinu ne mogu pohvatat. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 nov 2010, 22:20

Lily je napisao/la:Ja bas fino razumijem svu svoju raju i iz Cazina i Bihaca itd. ne vidim u cemu je problem.
Ja mislim da mi Hercegovci najnormalnije pricamoslika, vi Bosanci uvijek nesto izvodite. :mrgreen: Ugl. meni najgore pricaju one Sarajlije (ima i normalnih al' eto) a Zenicani ko da repaju :lol: Iako ima i tu onih sto normalno pricaju, al' vecinu ne mogu pohvatat. :roll:
Ma sarajlice iskrivljuju riječi,a zeničani posebna stvar samo što u Zenici puno psuju :lol:
Hercegovci meni smiješno pričaju,ali jbg kad god odem južno dobro sam raspoložen :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 nov 2010, 22:20

Lily je napisao/la:Ja bas fino razumijem svu svoju raju i iz Cazina i Bihaca itd. ne vidim u cemu je problem.
Ša ti je ba Lily, ko ba najgore priča. Ša ba pričaš ocami, sestremi najnormalnije pričamo. Bratami mojne izvrtati, ša ti je ba.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 nov 2010, 22:21

Imam dva jarana iz BL. Kad smo se upoznali meni je bilo sega kad bi oni rekli " ja upo sa stolice" ili jedne prilike nesto je bila prica o skoli, kaze mi ovaj jedan, ja sam bio najbrzi NA skoli :lol: :lol: ..

Edit. Lilly majjjjjkeeee ti pricate li najnomalnije...imate i vi strasnih rijeci... :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 21 nov 2010, 22:22

kako mi to krajisnici pricamo kada nas vi ne razumijete :? ima mozda nekolko rijeci kojim samo mi znamo znacenje :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 nov 2010, 22:22

Joj Lily cuti :D Ljetos sam bio na ekskurziji u Mostaru . I sjeli nas par drugova ondje negdje kod mosta blizu da popijemo kahvu . Kad izađe treba , kad je pocela pricati , mi smo se jedva suzdrzali da se ne nasmijemo . Ha brzo prica , ha oteze :lol: Onda kahva :shock: Katastrofa . Ali dobro je na kraju bilo :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 nov 2010, 22:23

Mom` uhu definitivno najviše prija Crnogorski naglasak. :P

Meni je najbolje kada umjesto 3 i 30 kažu 3 i po. :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 nov 2010, 22:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mom` uhu definitivno najviše prija Crnogorski naglasak. :P

Meni je najbolje kada umjesto 3 i 30 kažu 3 i po. :mrgreen:
Jbg tako je i u južnoj Hrvatskoj u Dubrovniku ja išao u goste dole bio sam par dana na kraju se naviko na 3 i po,a na početku sve mi dolazilo da se smijem :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2010, 22:26

Čuj Zeničani posebna stvar, mi najnormalnije pričamo, ali istina je da se puno psuje. Al' meni je merak slušat' Mostarce, baš mi se sviđa njihov naglasak, kad odem u Mostar na fax samo slušam ih kako pričaju. :mrgreen:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 nov 2010, 22:27

Ma normala brato. :lol:

Evo nekih izraza koje am ja naucila kad sam se pocela malo vise druziti s Bosancima:
Ured- kol'ko sam skontala znaci skoro. :mrgreen:
Utusiti- udusiti valjda :roll:
oblatne- oblande :P
itd.

Al' sam se razocarala sto dosta vas ne zna sta je japrak, dolma, pipun... :| :mrgreen:

@bavarian, 'ta cete bolan u Mostaru na ekskurziji. Ma dobro je, ima i nas svakakvih.. Ja barem za sebe mislim da normalno pricam. :roll: :mrgreen:

@Bosco, i ja vas volim slusat.. Dobri ste, al' ima vas nekih nista ne mogu pohvatat.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fera i 6 gostiju.