Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bilal nije za ovog posla,i red je da i on to sam prizna i napusti sve ovo...treba biti posteb covjek nema slife i kraj price...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa iskreno kad imas ovakve igrace kakve mi imamo, onda moras biti na sve spremandarker10 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:37Sve je to dobro, al to ne mijenja cinjenicu da se ovo izgubilo na glup nacin xd0oo0 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:36Realno najmanje 5 igraca iz naseg tima ne bi imali mjesta ni u jednoj drugoj reprezentaciji koja je na ovom EM. Nisu oni dzaba izjavljivali prije prvenstva, tu su da se zabave pa sta bude. Svjesni su sami, da su najlosija reprezentacija na prvenstvu, i pokazatelj toga je da u napadima sa 7 igraca, 3 puta im ispada lopta iz ruke, 1 na 1 na golmana u 1 od 5 situacija uspijemo zabit itd itd...U svakom slucaju, i ovo nerviranje je bolje nego da se nisu nikako kvalifikovali.

🔵⚪
- samoOlimpick
- Kontakt:
A ko je bolji izbor od Bilala?
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Yebo vas prica 7na6, ta tri gola sto smo primili iz izgubljenih lopti u igri 7na6, primili bi i s golmanom u kontri, ko sto su nas norvezani natrpali. U igri 6na6 imali bi troduplo vise izgubljenih , tako da po meni to nije razlog poraza. Razlog poraza treba traziti u 2 igraca- malinovic i ovcina. Da su juniori odigrali umjesto njih, ovaj mec bi vjerovatno dobili...
P.s: svaka cast kamenici sto je javno prozvao ovcinu debilcinu
P.s: svaka cast kamenici sto je javno prozvao ovcinu debilcinu
- JohnCleese
- Kontakt:
Jednostavno nismo dobri s Bogom i gotovo.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Joj al kad baci loptu napamet u bunar ja bi sebi oko izrovio eto
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hrvoje horvat,damir doborac,zdravko medic?
Cak je i Veselin Vujovic slobodan sto se tice reprezentacija,ali on nije ja mislim realna opcija
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
ma samo pljujemo i kad nam ne ide i kad nam je dobro, a i navijamo protiv susjeda, jer nam je tako najlakše, e zbog toga mi nemamo šta tražiti ni u jednom takmičenju
-
- Kontakt:
Ovčina igrač utakmice definitivno
Bolje da nije nikako ni igrao. Svako ima loš dan, a Šuman je morao vidjeti da je danas njegov loš dan i izvaditi ga iz igre.

Isto kako su Hrvati popusili na prvenstvu, genije poceo igrati bez golmana, svaki promasaj, svaka izgubljena lopta protivnik ti zabije gol, a i ne potrudi se kako treba
Znaci imas golmana koji 8 minuta sve zivo brani, umjesto da to iskoristis i zabijes koji gol dok oni ne mogu mrtvi zicer pogoditi, ti vadis golmana i dajes im priliku da zabijaju lagane golove
**** ti zivot

Znaci imas golmana koji 8 minuta sve zivo brani, umjesto da to iskoristis i zabijes koji gol dok oni ne mogu mrtvi zicer pogoditi, ti vadis golmana i dajes im priliku da zabijaju lagane golove

**** ti zivot
Cuva Bog Zelju svog!
Ma ko to razjeba šugaru? Ko to mi? Seri je
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bilo ko je bolji izbor od njega, ti i ja smo bolja opcija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šuman "šutajte više mater mu yebem" Bilal vs. Sabit "igrajte u picku maternu" Hadžić
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Naravno da je to najmanje bitno, ali zašto nije sedmerac na Buricu kod +2 za nas, vukao ga lik 5 sekundi prije šuta ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Nikako da ljudi skontajj da mi igramo rukomet koji se igrao 90ih, a to ne prolazi protiv jakih ekipa. Jednostavno je igra prespora, lopta nam kruzi u napadu ko da fudbal igramo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- samoOlimpick
- Kontakt:
-
- Kontakt:
da još dodam da sistema nema niti će ga ni biti, a ako nema sistema nema ni rezultata, to govorim uopće o svim sportovima
Po meni je Ovcina izgubio utakmicu, koji gospodinbudimo_realni je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:42Ovčina igrač utakmice definitivnoBolje da nije nikako ni igrao. Svako ima loš dan, a Šuman je morao vidjeti da je danas njegov loš dan i izvaditi ga iz igre.
Pa mi ljudski lijevog krila nemamo, necu nista vise reci .. gasi rukomet

Nije ga mogao izvaditi iz igre zato sto je debilcina Suman pozvao samo jedno lijevo krilo-Ovcinubudimo_realni je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:42Ovčina igrač utakmice definitivnoBolje da nije nikako ni igrao. Svako ima loš dan, a Šuman je morao vidjeti da je danas njegov loš dan i izvaditi ga iz igre.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.