FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dove87

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dove87 » 21 nov 2010, 18:28

avlami97 je napisao/la:U Kantonu Sarajevo je oko 70 osnovnih škola i u svakoj otprilike 500 učenika. To je 35000 djece. Kada bi se angažirala Uprava i u svaku školu u KS došla sa prijedlogom o dodjeljivanju godišnje ulaznice za djecu koja to žele i navijaju za Želju uz novčanu nadoknadu od 10-15 KM za tu ulaznicu uz recimo još jedan poklon u vidu šala ili kape FK Željezničar, mislim da bi na tome zaradili dosta novih navijača. Istina je da djeca ulaze besplatno na utakmice, ali bi im ovo bilo vrlo interesantno, a dobili bi i polklon. Uz prijedlog djeci da dobiju poklon i godišnju ulaznicu, također i roditeljima te djece koja su kupila tu kartu ponuditi polugodišnje ili godišnje ulaznice po već određenim cijenama. Potrebno je da Uprava dođe do kupca, a ne kupac do uprave. Ova akcija bi sigurno uspjela i omasovli bi se navijači. Ovo je samo jedan od prijedloga, ali o tome trebaju voditi računa ljudi iz marketinga, kako i na koji način privući ljude na stadione. TV reklama i niz drugih mogućnosti stoje na raspolaganju, ali se takvi projekti trebaju uraditi stručno, precizno i korektno. Ima ljudi koji bi za svoju djecu kupila tu jartu, a da ta djeca nikada ne otišla ni na jednu utakmicu. Kupili bi je jer vole Želju i sve što je za njega vezano. Znači Željo treba doći kupcu, a ne kupac Želji. Željo je šampion.
ma jok, ideja je po meni losa i nebi uspjela.
te bi se roditelji bunili vamo tamo.
ima hiljadu drugih nacina da raja dodje a najbolje je rezultatom. mi ne trazimo sad milion gledalaca nego samo normalni broj. Bolje utakmice privuku vise posjetilaca dok ostale gdje je protivnik los ljudi znaju da ce zeljo pobjediti i ne dodju.
Pa ideje treba pisat marketingu u mailu i predlagat.
Kakve Osnovne skole, da direktoru dodje necija mama na vrata i kaze vi njenu djecu saljete na tekme navecer kad treba da je kuci, a tamo u 8 navecer nema sta trazit osim baklje, noza, belaja i bla bla...
Treba preko nekih sponzora trazit da i oni nas sponzoriraju. To se u svijetu radi.
Ma samo da potpisu ugovor sa Marketing Agencijom u BiH i plate joj, oni bi nasli bruku sponzora i promovirali Zelju. Ne moraju ni imat puno ljudi u Marketing sektoru da ih bezze ne placaju nego plate njih.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 nov 2010, 18:33

slika

Sta da ti kazem ? 8-)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 21 nov 2010, 18:56

Prvo poluvrijeme poigravanje sa Rudarom, u drugom malo pali, dominirali sredinom i cuvali loptu.

Al' zbog onakve igre Zebe, Visce, Stanica mi moramo odbranit titulu, jer Borac igra bezveze, idu na proljece Sirokom u prvom kolu, gdje moraju izgubit ! A nama dolaze na Grbavicu gdje moramo stici 1:0 iz Banja Luke.

Samo mi je krivo zbog toga sto smo u citavoj sezoni na Grbavici u svim takmicenjima primili samo jedan gol (Celik), a sad od Rudara primimo dva.. :roll:

Ali to je fantastican skor..

10 utakmica na Grbavici 3 primljena gola !
prije Rudara 9 utakmica 1 primljen gol ! Ove sezone Grbavica ostaje neosvojiva, sarajevo je odnijelo 1 bod, mozda nekim cudom jos neko odnese bod, ali da izgubimo, nema sanse ! ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

drug

Post Postao/la drug » 21 nov 2010, 19:05

Mislim da smo baš na sredini juče loše odigrali (II poluvrijeme) i zbog toga jedva čekam da se vrati Svraka. Ok su odigrali prvo poluvrijeme Savić i Ćuki (u Mostaru je bilo njihovo najbolje izdanje), ali juče su i oni počeli mrljavi malo, ali je raspad sistema nastao izlaskom Ćuluma i ulaskom Peraka. Ok, on je ofanzivniji i nije loš igrač, ali nije presijekao skoro ništa. Može on igrat kad udje umjesto Zebe ili kad imamo svraku u ekipi. Ne zamjeram njemu nista, to je valjda bilo neko ekperimentisanje.

Ona naša dva gola(3. i 4.) su dva prava remek djela.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 nov 2010, 19:12

sa ovom ekipom posebno poslije zimskih priprema mozemo osvojit ovu ligu 3 puta ali u evropi sve ispod 3 gola u nasoj mrezi dobro cemo proci jbg to je realnost...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 21 nov 2010, 19:38

Dove87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:U Kantonu Sarajevo je oko 70 osnovnih škola i u svakoj otprilike 500 učenika. To je 35000 djece. Kada bi se angažirala Uprava i u svaku školu u KS došla sa prijedlogom o dodjeljivanju godišnje ulaznice za djecu koja to žele i navijaju za Želju uz novčanu nadoknadu od 10-15 KM za tu ulaznicu uz recimo još jedan poklon u vidu šala ili kape FK Željezničar, mislim da bi na tome zaradili dosta novih navijača. Istina je da djeca ulaze besplatno na utakmice, ali bi im ovo bilo vrlo interesantno, a dobili bi i polklon. Uz prijedlog djeci da dobiju poklon i godišnju ulaznicu, također i roditeljima te djece koja su kupila tu kartu ponuditi polugodišnje ili godišnje ulaznice po već određenim cijenama. Potrebno je da Uprava dođe do kupca, a ne kupac do uprave. Ova akcija bi sigurno uspjela i omasovli bi se navijači. Ovo je samo jedan od prijedloga, ali o tome trebaju voditi računa ljudi iz marketinga, kako i na koji način privući ljude na stadione. TV reklama i niz drugih mogućnosti stoje na raspolaganju, ali se takvi projekti trebaju uraditi stručno, precizno i korektno. Ima ljudi koji bi za svoju djecu kupila tu jartu, a da ta djeca nikada ne otišla ni na jednu utakmicu. Kupili bi je jer vole Želju i sve što je za njega vezano. Znači Željo treba doći kupcu, a ne kupac Želji. Željo je šampion.
ma jok, ideja je po meni losa i nebi uspjela.
te bi se roditelji bunili vamo tamo.
ima hiljadu drugih nacina da raja dodje a najbolje je rezultatom. mi ne trazimo sad milion gledalaca nego samo normalni broj. Bolje utakmice privuku vise posjetilaca dok ostale gdje je protivnik los ljudi znaju da ce zeljo pobjediti i ne dodju.
Pa ideje treba pisat marketingu u mailu i predlagat.
Kakve Osnovne skole, da direktoru dodje necija mama na vrata i kaze vi njenu djecu saljete na tekme navecer kad treba da je kuci, a tamo u 8 navecer nema sta trazit osim baklje, noza, belaja i bla bla...
Treba preko nekih sponzora trazit da i oni nas sponzoriraju. To se u svijetu radi.
Ma samo da potpisu ugovor sa Marketing Agencijom u BiH i plate joj, oni bi nasli bruku sponzora i promovirali Zelju. Ne moraju ni imat puno ljudi u Marketing sektoru da ih bezze ne placaju nego plate njih.
jedna kljucna stvar je da mi nemamo sportsku kulturu,i nemamo odnos prema klubu kao recimo europski klubovi.
danas u bih mozes nafatati sponzore,tek kada ostvaris neke zapazene rezultate,i kada oni vide svoju korist u svemu tome.jedna od kljucnih stvari u finansiranju bi bio fan shop.gdje bi navijaci mogli da kupe orginalne dresove,salove,zastave.ali kod nas je takav mentalitet,da ce raja prije kupiti dres,ili sal sa pijace,nego orginalni.sto je u europi nezamislivo.i velika vecina ljudi nece dati za dres 70-80 km,e tu je vec razilka,izmedju nas i europe.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 21 nov 2010, 20:16

Kadeti Željezničara su izgubili 6:0 protiv Sarajeva, a junori 4:1. :(

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 nov 2010, 20:29

Licno mislim da raja bira utakmice sto meni nema smisla,jer ako volis svoj klub dolazis redovno.Isto tako mislim da bi posjecenost stadionima bila veca kada bi se ova liga smanjila na deset klubova i igralo dvokruzno.Ipak vise raje bi dolazilo na dvije tekme protiv Celika nego na primjer protiv Rudara(namam nista protiv Rudara samo uporedjujem onako) a koncentracija kvalitetnih igraca bi bila veca u klubovima.FSBiH bi trebao povuc takav potez i napraviti ligu od 10 klubova iz koje bi ispadao jedan klub a paralelno napraviti i drugu ligu sa 10 klubova.Ipak liga u kojoj su:Zeljo,Sarajevo,Velez,Celik,Sloboda,Borac,Leotar,Slavija,Siroki i Zrinjski bila bi mnogo zanimljivija(klubove sam izabrao cisto po nekim uspjesima i ugledu i tradiciji ne potcjenjujuci ostale premijer ligase).A i klub u ovako kokuznoj situaciji u kojoj se nalazi dosta raje mozda mogao i smanjiti cijene karata,zaradjivao bi isto a imao vecu podrsku.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 21 nov 2010, 20:34

AdisManiacZ je napisao/la:Kadeti Željezničara su izgubili 6:0 protiv Sarajeva, a junori 4:1. :(
i to prosle sedmice ....

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 21 nov 2010, 20:40

patkica je napisao/la:
AdisManiacZ je napisao/la:Kadeti Željezničara su izgubili 6:0 protiv Sarajeva, a junori 4:1. :(
i to prosle sedmice ....
Stara vijest. Ja mislim da su ove sedmice obje selekcije pobijedile odgovarajuće ekipe Veleža. :roll:
U mom svijetu važe moja pravila

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 21 nov 2010, 20:42

TheDinoRules je napisao/la:
patkica je napisao/la:
i to prosle sedmice ....
Stara vijest. Ja mislim da su ove sedmice obje selekcije pobijedile odgovarajuće ekipe Veleža. :roll:

Jesu
Kadeti 4:0
aa Juniori nezz al' znam da su pobjedili.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 21 nov 2010, 21:23

Inače zna li iko konkretno koliko dobijamo ako Džekson ode u City, a šanse su 99%?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 nov 2010, 21:26

nookey je napisao/la:Inače zna li iko konkretno koliko dobijamo ako Džekson ode u City, a šanse su 99%?
3% et izracunaj ako ode za 30 miliona
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 21 nov 2010, 21:29

nick je napisao/la:
nookey je napisao/la:Inače zna li iko konkretno koliko dobijamo ako Džekson ode u City, a šanse su 99%?
3% et izracunaj ako ode za 30 miliona
Pa obezbjedili bi godišnji budžet :?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 nov 2010, 22:10

fkzeljeznicar.com intervju: Armin Hodžić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... min-hodzic
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 nov 2010, 22:19

kraj po meni uspjesne polu sezone, ostvaren prolaz u polu finale kupa, 2 mjesto na tabeli sa samo 5 bodova zaostaka uz pravo dobar raspored. na ovoj pauzi sigurno ce igraci poznavajuci amara proci strasne pripreme i ima da grizu na proljece...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 21 nov 2010, 23:23

Seyo_TM je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Armin Hodžić
Prva asocijacija kad ti neko spomene riječ ''fudbal''?
Fudbal za mene predstavlja način života

svaka cast momku mogli bi od njega nauciti i neki stariji fudbaleri, dokaz da imamo puno vecih talenata od Djipa i slicnih buducih igraca Sampdorije... :twisted:
BRAVE HEART 1979-2005

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 nov 2010, 00:47

edotm87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Armin Hodžić
Prva asocijacija kad ti neko spomene riječ ''fudbal''?
Fudbal za mene predstavlja način života

svaka cast momku mogli bi od njega nauciti i neki stariji fudbaleri, dokaz da imamo puno vecih talenata od Djipa i slicnih buducih igraca Sampdorije... :twisted:
ma ovaj momak je vec otiso...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 nov 2010, 00:52

@nick, pojasni?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 22 nov 2010, 02:01

ŠEhić ostaje do kraja sezone! Vijest sa oficijelne stranice!!!!! :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.