Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Dobiše nas ljudi ni krivi ni dužni.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Sumanovo vrijeme je isteklo,kako karacic i ovcina zive od rukometa to je pitanje
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
DEBILI.Yebem mater onom ko krene govorit dobro je ovo,nemaju nikakvih uslova itd.Nisu tebi uslovi krivi kad si debil bez mozga koji ne moze biti u vodstvu vecem od 2 razlike,a protivnik ne da gol 8 minuta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
sad cekam one ,vi ste ponos drzave,nema se uslova,borili su se ....luzeri kao narod ,kao nacija to ti je to ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I kako da ne **** rod i porod onom debilu na temi prvenstva eto de mi recite
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 12 jan 2020, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Bazinga12345
- Kontakt:
Uvijek govorim da se neću nervirati i opet se tako iznerviram fuj.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sad treba pricati da smo igrali dobro, da nismo nadigrani/razbijeni i da ce biti bolje. Nama ce do Sudnjeg dana uvijek i u svim sportovima faliti malo.
Nikad i nisam bio Bosnjak ja sam Bosanac i time se ponosim!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Svejedno bi u 2/3 situacije bili 100% golovi (jer bi bila sigurna kontra), iako svakako nije smio forsirati tu igru.
Koliko god Bilal nema pojma, glavni razlog ovog poraza su 2-3 klasicna amatera u ekipi (s Karacicem kao predvodnikom) i luzerski mentalitet svakog od njih. Kada je protivnik u nekoj rupi, oni isto odgovaraju, dok kad nas 'krene', oni nadodaju sa jos 2-3 glupa iskljucenja.
Sada treba traziti opravdanja u tome da nemamo para, da su ovi Portugalci dobili Francuze 2x ove godine, da je ovo najteza grupa na prvenstvu, itd. Klasicni smo luzeri, kao i uvijek.
Nema Maršala, on navija za BiH, Čelik i Arsenal pa vidi s njim.
Mi smo vazda moralni pobjednici.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Rukomet je sport koji čupa najviše živaca, posebno ako navijaš za BiH.Bazinga12345 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:29Uvijek govorim da se neću nervirati i opet se tako iznerviram fuj.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 12 jan 2020, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
ma treba nas izbaciti doživotno iz svih sportskih takmičenja ja to kažem, ako ne onda bojkot svih selekcija na neodređeno
- samoOlimpick
- Kontakt:
Al prejako to kukanje na uslove, svi imaju klubove, imaju sve uslove za trening ( toplu salu ), pa ne hrani ih reprezenmtacija, spavaju u hotelima i opet kao nema nekih uslova. Više mi je naše patetike preko oba černobilska Qrca. Ne znaju igrat rukomet mater im yebem i to je to
Mozda grijesim jer rukomet pratim samo kad su ova velika takmicenja, ali mi puno bolje i brze igramo u napadu bez Prcea.
E pa **** mater onom ko ga izmisli, jednom me redar izbacio sa utakmice rk bosna jer sam nanijetio flašu bacit na teren, zamisli da sam bacio fkt šta bi mi uradili*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:31Rukomet je sport koji čupa najviše živaca, posebni ako navijaš za BiH.Bazinga12345 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:29Uvijek govorim da se neću nervirati i opet se tako iznerviram fuj.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvi uslovi 
Imaju i ruke i noge i mozak i glavu, sve sto treba da dobijes, ali nemaju kvalitet i znanje, nemaju srce i borbenost, nemaju mentalitet za pobjede jer cim pritisak se stvori od potencijalne pobjede, useru se svi ko grlice i promase sve moguce sanse za pobjedu
Kako to rijesiti? Pa ne znam, niko ne zna evo 50 godina

Imaju i ruke i noge i mozak i glavu, sve sto treba da dobijes, ali nemaju kvalitet i znanje, nemaju srce i borbenost, nemaju mentalitet za pobjede jer cim pritisak se stvori od potencijalne pobjede, useru se svi ko grlice i promase sve moguce sanse za pobjedu
Kako to rijesiti? Pa ne znam, niko ne zna evo 50 godina
Al me nasmijaOsim13 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:31E pa **** mater onom ko ga izmisli, jednom me redar izbacio sa utakmice rk bosna jer sam nanijetio flašu bacit na teren, zamisli da sam bacio fkt šta bi mi uradili*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:31Rukomet je sport koji čupa najviše živaca, posebni ako navijaš za BiH.Bazinga12345 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:29Uvijek govorim da se neću nervirati i opet se tako iznerviram fuj.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Nek' nam ovo bude skola za ubuduće.
Glavu gore bit ce bolje
Glavu gore bit ce bolje
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne znamo mi da li bi bili golovi, što je svakako nebitno.
Bitno je da je retardirani selektor poremetio ritam ekipe koja ima golmana, momentum i pomogao protivniku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako bezvezan poraz, ne mogu vjerovati, kako smo odigrali prvi 10 minuta drugog poluvremena u napadu, nije da nismo navikli, ali tu se utakmica izgubila. Igra bez golmana nepotrebna i onda smo dali lopte Protugalcima, a i krila kako to u rukometu inace ide.. Peric se povrijedi kada je u drugom trebao biti covjek odluke, jednostavno mi smo tanki, ali nas i posere kao nikog.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 12 jan 2020, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.