Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
gledaj zeljinog forumskog sljama sto se mobilizirao, gluho bilo..
ima zivota i mimo foruma, samo kazem.
kad je begovic u pitanju, ogromno iznenadjenje i razocarenje...**** mu i mogu halaliti ali ovo sad nikako. Ovo nije potez igraca kakvim se predstavlja u izjavama, nadam se da nece 'opet' reci da je dosao da se bori za jedinicu haha
kad je repka u pitanju, pricas kako zelis nazad, ode trener koji te ne gotivi, ide baraz, izvjesno i euro a ti se ovako otpises, meni nevjerovatno.
ima zivota i mimo foruma, samo kazem.
kad je begovic u pitanju, ogromno iznenadjenje i razocarenje...**** mu i mogu halaliti ali ovo sad nikako. Ovo nije potez igraca kakvim se predstavlja u izjavama, nadam se da nece 'opet' reci da je dosao da se bori za jedinicu haha
kad je repka u pitanju, pricas kako zelis nazad, ode trener koji te ne gotivi, ide baraz, izvjesno i euro a ti se ovako otpises, meni nevjerovatno.
Koji bh reprezentativac igra u aek-u?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zamisli napisati nekome da je šljam, jer eto, ne razmišlja ko ti lol
To više govori o tim osobama, samo kažem
To više govori o tim osobama, samo kažem

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jos je u groningenu

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja kazem pametan potez
Ko ce se udostojiti poslati poziv u drugu tursku ligu
A na adresu milana da ne posalje
Sta vam je
Ko ce se udostojiti poslati poziv u drugu tursku ligu
A na adresu milana da ne posalje
Sta vam je
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
da si procitao ostatak,mozda bi i skontao moje razmisljanje:-)
izadji bolan malo na havu, ima zivota koji nije online:-)
koji pajdo ti je lajkao post, virto razbijac ili rokok:-)
-
Druze nije ovaj forum cijela drzava.Celtic je napisao/la: ↑12 jan 2020, 13:11Sve si rekao! Još vidim neki ismijavaju ovaj transfer i slično a ovamo se slavi kad nam neki igrač ode u Tursku ligu za mizerne pare, još se taj isti igrač poziva u reprezentaciju i ovdje se pišu neki mitovi da je bolji od Zidanea. Dovoljan ti je primjer gdje je jedan borac i sportista i kapiten jednog Lazia, Senad Lulić, nikad nije bio dobar za nas a ovdje po forumu su pojedini pisali kako jedan "Zakarić i Stevanović" trebaju biti u prvih 11 reprezentacije prije njega. Zato smo tu gdje jesmo, neka se raduju kad im igrač ode u drugu Tursku ligu ili Saudijsku Arabiju a klub jedva prođe prvo pretkolo Europske lige, za reprezentaciju da ne govorim, tonemo evo godinama a talenata vani sve manje i sve se manje odlučuju da igraju za nas.bhfanatic14 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:17Celtic je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:08Bravo legendo i sretno ti.
Čovjek nije u formi skoro čitavu sezonu, osim kad je bio na posudbi i opet završi u jednoj Seriji A i u jednom klubu poput Milana, pa rezerva - rezerva, opet će igrati neke utakmice i osjetiti slast igranja u Italiji. Dok je Lav Jašin i dalje u drugoj Turskoj i ako po pisanju medija a i ovdje po forumu brani u životnoj formi i mnogi velikani se bore za njegov potpis.![]()
![]()
Begi još jednom sretno i uskoro da se vrati u reprezentaciju, pogotovo poslije nepravde kakva mu je učinjena, prije svega veliki gospodin i veliki sportista, naravno Bošnji takvi ljudi nisu dobri i više voli da ga predstavlja neki menađerski igrač...ovo je zemlja debila i zaostalih glupsona! Ovdje se vole korupcije, amateri, drogerasi, neznalice, menadzerski propaliteti a pljuju uspjesni sportisti, igraci, profesionalci, prave igracine ( salihamidzic, begovic , lulic, ibisevic itd itd...) zato i vidimo i gledamo reprezentaciju poput San Marina. Zato imamo ligu najgoru u evropi , zato nas udaraju redovno Po evropi sa 7,8 komada, zato nas prskaju skijasi finci, roviti grci, veliki armenci... neka neka bit ce jos gore, glupson ostaje glupson. Nikad nista nezna niti ce naucit.
![]()
Takvi likovi ovdje dominiraju, spavaju po forumu i pljuju i omalovazavaju svakog i sve sto vrijedi, neka te nista ne cudi.
Ostatak teksta si sve istinu napisao.
Naravno da je i to kakav uspjeh potpisati za klub koji ima najvise LP u historiji fudbala, poslije Reala, pa i kao rezerva.
Ko god misli suprotno i smatra da to moze svako u zivotu, sa takvim likom nemas sta pricati o fudbalu, a ne o Begovicu.

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 12 jan 2020, 14:14, ukupno mijenjano 2 puta.
bosanskazvijer je napisao/la: ↑12 jan 2020, 14:10
Druze nije ovaj forum cijela drzava.
Takvi likovi ovdje dominiraju, pljuju i omalovazavaju svakog i sve sto vrijedi, neka te nista ne cudi.
Naravno da je i to kakav uspjeh potpisati za klub koji ima najvise LP u historiji fudbala, poslije Reala, pa i kao rezerva.
Ko god misli suprotno i smatra da to moze svako u zivotu, sa takvim likom nemas sta pricati o fudbalu, a ne o Begovicu.![]()

Ko je, pogotovo ovo zadnje napisao? Ljudi pišu iz konteksta reprezentacije da nije dobro to što će vjerovatno grijati klupu, a golman. Što se mene tiče i da je za Galaktikose potpisao.
Al de hajde sad Šehića gruhni, trening Milana i tako nešto revolucionarno.
-
Sto se ti nehljebovac kacis opet na moje postove, bas si se osjetio prozvan?Osim13 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 14:12bosanskazvijer je napisao/la: ↑12 jan 2020, 14:10
Druze nije ovaj forum cijela drzava.
Takvi likovi ovdje dominiraju, pljuju i omalovazavaju svakog i sve sto vrijedi, neka te nista ne cudi.
Ko god misli suprotno i smatra da to moze svako u zivotu, sa takvim likom nemas sta pricati o fudbalu, a ne o Begovicu.![]()
![]()
Ko je, pogotovo ovo zadnje napisao? Ljudi pišu iz konteksta reprezentacije da nije dobro to što će vjerovatno grijati klupu, a golman. Što se mene tiče i da je za Galaktikose potpisao.
Al de hajde sad Šehića gruhni, trening Milana i tako nešto revolucionarno.
Odgovorio sam momku, a ne tebi i Bgt zaobidji moje postove.
Niti sam ja spomenuo Sehica, niti me taj lik zanima, pricam o Begovicu i AC Milanu.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 12 jan 2020, 14:27, ukupno mijenjano 3 puta.
Kakav si ti debil

Vrancic je 2 mjeseca bio povrijedjen, zato nije igrao, sad kad se oporavio dobija minutazu a vidim da te vise nema da seres na njegovoj temi sad kad igra

Bolje nam reci statistiku tvog megatalenta Nihada Mujakica ili nekog drugog domaceg propaliteta, a naseg majstora koji redovno igra u najjacoj ligi na svijetu mozes samo gledati i crknuti od zavisti

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 12 jan 2020, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ako hoces da komuniciras normalno, sa vise od jedne slozene recenice, onda kad citiras nekog ne stavljas

Kasnije se cudis kad te neko otrese i pises ocekivano.
Tipicno za tebe i tvoje "dubokoumne" postove.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 12 jan 2020, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Daj ljudi ohladite s tim vrancicem. Nit je bolji a nit gori od ovog sto imamo. To je sve isto izuzev pjane koji odskace naspram ostali veznjaka.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Popljuj tuđe da uzdigneš svoje, a zapravo sve naše. E, to je bošnjo, gospodo.
Pa nije samo u sportu tako...
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Beroving kriv sto nismo otisli na Svjetsko direktni krivac protiv Kipra i Belgije. Dakle 4 bobe.Sehic najbolji golman lige nacija dakle najzasluzniji sto cemo igrat baraz a mozda i za odlazak na Evropsko prvenstvo.Realan.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Znaš ti vrlo dobro.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, forgempp, Micron i 61 gost.