AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 11 jan 2020, 23:32

Htio sam sebi lajkovati komentar, ali ne može.

Tako da meecko dobija tu čast. :kafa:

De i meni lajkujte, da vidim kako to izgleda. :ljepota:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jan 2020, 23:33

Eto ti, samo ne kukaj svega ti :yawn:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jan 2020, 23:34

Hvala druže. :ljepota:

Samo bezveze što radi toga dolazi obavijest, bespotrebno.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jan 2020, 23:55

Jestel vidjeli izraz lica kod Leaoa kad je Zlatan dao gol i rasirio ruke pa mu ovaj prisao? Poput djecacica kakvog ga gleda i divi mu se, kao da misli "ovog bas boli kurko, njegov je svijet" 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 jan 2020, 00:00

Beduin je napisao/la:
11 jan 2020, 23:55
Jestel vidjeli izraz lica kod Leaoa kad je Zlatan dao gol i rasirio ruke pa mu ovaj prisao? Poput djecacica kakvog ga gleda i divi mu se, kao da misli "ovog bas boli kurko, njegov je svijet" 😂
Upravo hocu da pisem koliko je vec uticaj Zaltan na njega napravio, znaci na terenu sad igra i ne bidalese se, ne dodaje petom loptu, ne pravi neke glupe finte i to se odmah osjeti pozitivno u njegovoj igri. Za njega je dolazak Zlatana nesto najbolje sto mu se moglo desiti u ovom Milanu, al ne samo njemu nego svima, covjek ima nenormalan uticaj na sve i ima pobjednicki mentalitet kojeg ce prenjeti na ostatak ekipe.

Zlatan i dalje moze se vratiti na sredinu uzeti loptu i napraviti pas da stvori priliku saigracu, danas je to pokazao, a za gol mu malo treba.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jan 2020, 08:13

Kakvi su sad ovo lajkovi na forumu heh, auuu valja se pazit mogla bi se sad i zena ukljuciti na forum.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 12 jan 2020, 13:53

Zlatan Ibrahimovic registered a top sprint speed of 32.45km/h during #CagliariMilan, the third fastest of any player in round 19 of Serie A so far.
Sa 38 godina :tokralju:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jan 2020, 15:56

Ako vec Donaruma nece produziti ugovor pod novim ili istim uslovima, volio bih da ga prodaju vec sad. Pokusati dovesti Dragovskog ili nekog slicnog, a moze se naci golman.
Prodati i Susa (ne znam sta cekaju vise, zasto mu i menadzera ne pritisnu). Kessia takodjer, probati swapovati ga za Nevesa + pare.

Ostalo bi finih para od Donarume + Susa + si ustedio nesto malo i na platama od Caldare i Reine, a onda probas svim silama dovesti Correu + Nevesa (ili slicnog profila).
U ovoj formaciji Correa bi igrao desno, probas Rebica lijevo jer Hakan i Bonaventura su uzasni, cak i jucer smo vidili sa ni u ovoj formaciji nemaa hajra od njih. Imali bismo strasan napadacki potencijal i zestoku i jaku sredinu sa Nevesom i Benacerom.
A i Paquetu mozda Ibra razdrma, mozda i on lijevo da igra tog veznog sa vide slobode u igri, da ulazi i u sredinu i kombinuje sa Ibrom.

Ono sto mi je zapelo jucer za oko jeste koliko su igraci manje sebicni otkako je Ibra na terenu, nema onog pretjeranig soliranja i peglanja lopte, brze je se oslobadjaju i guraju je Ibri koji uvijek ima neko rjesenje, zna se zagraditi, pogledati kome dati loptu... jednostavno daleko brzi protok lopte je vidljiv, samo jos neko da ima igrati sa Benacerom bilo bi super.

075 ❤

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 jan 2020, 15:59

Asmir Begovic je jutros stigao na medicinske preglede

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 12 jan 2020, 16:22

Kao ranije rečeno, godine su samo broj za top atlete poput CR, Zlatana, prije njih Giggs, Zanetti+++ Ibra i CR su fizički spremniji od 80% fudbalera, bez obzira na godine.

Gdje je onaj padobranac što je tvrdio da "nema veze u kojoj formaciji igraju, niti ko igra od ovih levata" ? Današnja squadra bi sa top trenerom, recimo Conte, obezbijedila top4 plasman ili se borila do zadnjeg kola za isti. Conte je od prosječnog Intera na nivou Milana (1p više od Milana, uz ludu sreću) napravio konkurenta za Scudetto. Ako ko misli da je Lukaku vrijedniji Interu nego što je Zlaja Milanu, debelo se vara. Zlaja doprinosi na način na koji Lukaku samo može sanjati, frajer je rođeni lider i rijetko viđeni šampion, ogromnog znanja, autoriteta i kvaliteta.

Ponavljam, ne treba nijednog novog igrača ispod 25god dovesti, makar bio Fati, Sancho ili sl. gigatalent. Imamo premladu ekipu, gdje su stariji (Musaka i sl.) teški luzeri i nikakvi mentori mlađima.

Pioli je levat, nema top4 plasmana sve dok ne dođe ozbiljan trener - dokazana činjenica evo već 7 god. Obavezno vratit T.Silvu na ljeto na free transfer, koliku god platu imao malo je. Prijeko potrebno iskustvo i napokon polivalentan partner Romagnoliju, koji je stagnirao otkad je Bonucci rekao adio.

Begović? Nepotreban, iako je meni lično drago da po prvi put Hercegovac aterira u Milanu :D

Dollarrumma brotherse treba šutnut jer terete budžet ogromnih 14M godišnje, te zbog debelog Raiole, a Italija puna golmana. Za lovu transfera mlađeg Dollara možeš dovest vrhunskog veznjaka, sa manjom platom.
Ovakvom Milanu je veznjak kreativac >>> golman wonderkid.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jan 2020, 21:13

Dosta igraca istice ugovor na kraju sezone, nemoguce da barem dvojicu ne mogu vec sad dogoviriti. I da im dadnes dobru platu opet ih dovodis besplatno. Par iskusnih igraca bi doveo i ne mozes izgubiti sa njima nista.
Kurzawa na lijevoj strani extra back up, pa cak da probas i Thea gurnuti vise napred na krilo po potrebi.
Meunier na desnom beku ne moze biti gori od Calabrie/Contia, a besplatno bi dosao.
Matuidi na lijevom veznom, zasto da ne, i sad mi je bolji od Bone ili Hakana, pa makar za klupe imati ga.
Ili Gotze iza napadaca ako bi igrali 4213. A onda bi mogli i Williana dovesti, koji pored desnog krila bi mogao igrati i desno u 442 kao taj ofanzivni desni vezni (sto je Samu igrao proslo kolo).
Mertens slobodan takodjer.
Vertongen je izmislio fudbal za Musaku, iako ima oko 32g, ali on igra vise lijevo kao i nas Rom pa je tu finta...
Kao slag na tortu dovedes Cavanija, tamam ako Ibra ne produzi onda imas Cavanija za sezonu-dvije na visem nivou da odigra.

Toliko solucija, ako znas koju bi formaciju forsirao.

075 ❤

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 12 jan 2020, 23:44

Izgleda da se raspituju za Jerome Boatenga. Ok bi mi transfer to bio, mozda nije u nekoj formi, ali ima dosta iskustva i pobjednicki mentalitet i sto da ne, ja sam za :mrgreen:

Izgleda da ce u narednim danima biti gotova prodaja Milana Lui Vitonu. Bice izgradjen stadion i prema najavama vracaju se Braida i Alegri

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jan 2020, 00:11

Eh kad bi bila istina da će Milan kupiti onaj lik sto je tezak 115 milijardi i ima 10ak mega kompanija, to bi bila nabolja vijest u zadnjih 10 godina. Onda bi Milan mogao kao PSG i City, pumpati pare u klub pod sponzorskim ugovorima koji su zapravo svakako dio kluba.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 13 jan 2020, 00:30

Previše se objavljuje vijesti i demanti tih istih vijesti da čovjek više ne zna šta da vjeruje. Ko što raja po Twitteru govori zašto ti iz LV stalno demantuju to što tamo neko objavljuje te vijesti ako nema nekih istina u svemu tome. Dovoljno je jednom što su objavili demant. Skeptičan sam oko svega toga ali neka nada postoji. Ali nada je postojala i prije ove zadnje kupovine kluba pa ništa nije išlo nabolje nego skroz suprotno.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jan 2020, 00:36

Postoji razlika između Elliotta i ovog lika. Nije da sadašnji vlasnici nemaju pare, daleko od toga. Imaju ogromnu finansijsku moć. Ali oni su tu da igraju po pravilima UEFAe i da pokusaju naći pravog kupca i da zarade. Znači oni svakako nisu planirali ostati duže od neke 3 godine. Dosad su sredili sve knjige, vratili dugove i prvi ko ponudi blizu tražene cifre postat će novi vlasnik Milana.. Ovaj vlasnik Louis Vuittona je sušta suprotnost i neće žaliti pare.. Ako se ne varam on je i dao sam preko 200M za obnovu crkve u Parizu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2020, 00:40

Zato mu je sin sve ekspresno demantovao na instagramu. :mrgreen:

Mada je čudno kako svi bruje o prodaji, čak je i Armani slučajno nagovjestio da tu ima nekih interesa (rekao je nešto u fazonu, ako može LV, onda bi mogli i mi), ali čim iskoči neka konkretnija vijest, ovaj sin mu sve demantuje.
Čak mi je u svemu tome sumnjivo kako je tako brzo saznao za ovu izjavu nekakvog Serafinija i zašto ima potrebu reagovati.

Volio bih kad bi se ovo završilo do ljeta.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jan 2020, 00:43

Taj sin je u čitavoj toj priči je bitan kao i ja recimo. Mada tako velike komapnije sigurno ne žele da se išta sazna prije nego što se sve završi i bude službeno. Eh sad, oko Milana se više ništa ne zna sa sigurnošću. Da je klub na prodaju, jeste. Da li već prodan ili se radi na tome, to više niko ne zna.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2020, 00:54

Pa nije da nije bitan jer pretpostavljam da bi i on bio suvlasnik kluba, a ni Bernard nije baš u cvijetu mladosti. :mrgreen:

Ali da je smiješno i čudno u isto vrijeme, da tip poslije ponoći ima potrebu demantovati nekog žnj novinara ilitiga insajdera... jest. Bolje da je prešutio, manje bi sumnjivo bilo. :mrgreen:

Već počinjem zamišljati LV dresove, koja bi to šminka bila. :kafa:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jan 2020, 01:02

Nije baš da je ovo neki žnj insajder. Imao je ovaj novinar ili ti ga pisac, dosta istinitih informacija. I nije baš da lupeta po svom nahođenju. Ali da ga prati sin jednog od najbogatijih ljudi današnjice, to je baš za raznišljanje. Ako se ništa ne dešava, čemu praćenje Twittera u ponoć? Jer kad te nešto ne dotiče ili nema istine u tome, na to i ne reaguješ.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2020, 01:20

Mah, nije ni neki ozbiljan novinar, više mi je tamo u rangu insajdera koji lupaju čim dobiju bilo kakvu informaciju. Imaju 2-3 relevantna novinara bliska klubu kojima se može vjerovati, sve ovo ostalo je za okačiti mačku o rep.

Armani je svjesno ili nesvjesno potvrdio neke stvari, tako da ne pušim priče kako uopšte nisu ni zainteresovani :mrgreen:

Giorgio Armani to Corriere della Sera: "Bernard Arnault strives to be in Milano and if he wants to acquire the Milan team I can also do: it's my city, here I work and breathe."

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: enzo777, meecko i 2 gosta.