Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Cuj cekati BiH pored Švice, Švedske i sl. 

Toliko se galame digne oko nekih igrača a obično na kraju od njih ispadne krš od fudbalera, sjetite se Tankovića i Halilovića.
Tačno. Međutim, to ne znači da treba odustajati od talentovanih igrača. Svaki igrač nam je dobrodošao. Ako propadne nikom ništa, a ako uspije, eto benefita.
Nismo Njemačka, Brazil ili Francuska da moćemo priuštiti da olako gubimo igrače.
Vaše Švedske da, naše BiH sigurno ne.
Zadnja izmjena: Mokes, dana/u 11 jan 2020, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zavisi kako se gleda na stvari. Ako se ce mo bas crno na bijelo, onda mozemo reci da nas ne bi bilo ni na svijetskom prvenstvu da nismo uspjeli dovesti Hajrovica u reprezentaciju. Zato i jeste bitno da oni koji imaju kvalitet, i zele da igraju za BiH, da dobiju tu mogucnost. Osiugras vise igraca na takav nacin, prosiris roster, a ne znas kad ce ko uspjeti i u kakvoj formi ce biti. Jednostavno moramo prosiriti fond igraca.
-
- Kontakt:
Omeragic za 9 milki u Milanu. Odlicna stvar pogotovo sto ce pobjeci iz Svice i biti pod manjim pritiskom njihove javnosti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Slazem se stobom!Wandelanoite je napisao/la: ↑11 jan 2020, 16:38Omeragic za 9 milki u Milanu. Odlicna stvar pogotovo sto ce pobjeci iz Svice i biti pod manjim pritiskom njihove javnosti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja koliko sam primijetio, Švedska i Slovenija najviše naših igrača 'pojedu', a sličan pritisak prave Švicarci. Omeragić je veliki talenat i nadam se da će ipak zaigrati za jednu jedinu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hvala, izvinjavam se ja sam otisao iz bosne s tri godine, otac mi je bio u logoru, sve sto sam nase naucio jeste bilo u kuci i na ovi sportski portala, nek se smije ko hoce al da vidim kako oni znaju engleski, ja se trudim da pisem, citam itd.. pravilo hvala ljudima na fine komentarebabino je napisao/la: ↑11 jan 2020, 08:26neka si ti njega dokucio...momak fino pise da zivi vani, pretpostavljam da nije vidio nase skole i ti mangup.drakensang je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:52dokucili smo problemSanaBosna je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:48Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
Steta ako izgubimo i njega.
Sad ko je kriv neznam, da li je savez ili je do momka,
sto se mene tice imam 30 god rodjen sam u bosni, zivim u dijaspori, da mi nudi australija da igram za nji i da mi jos na to daju 10 million dollara posro bi se na nji samo bi za bosnu igrao i da moram platiti igrao bi samo za bosnu.
Nerazumijem ovu omladinu nikako, kazu volu bosnu bla bla onda na kraju se odluce za drugog,kao Seferovic recimo on kaze da savez ga zezao i odabrao je svicu, ja bi radije jeo **** nego izabrati svicu, cekao bi za poziv bosne i znam da bi ga dobijo kad tad.
ne zna jezik ni mali haris iz svice s vidi se da bi ginuo za bih.

Imam djete od 4 godine i prije je poceo pricati bosanski nego engleskiVarg je napisao/la: ↑11 jan 2020, 09:25svaka castSanaBosna je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:48Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
sto se mene tice imam 30 god rodjen sam u bosni, zivim u dijaspori, da mi nudi australija da igram za nji i da mi jos na to daju 10 million dollara posro bi se na nji samo bi za bosnu igrao i da moram platiti igrao bi samo za bosnu.
Nerazumijem ovu omladinu nikako, kazu volu bosnu bla bla onda na kraju se odluce za drugog,kao Seferovic recimo on kaze da savez ga zezao i odabrao je svicu, ja bi radije jeo **** nego izabrati svicu, cekao bi za poziv bosne i znam da bi ga dobijo kad tad.
ma ima nas svakakvih, za tebe je lahko ali pitanje je koliko ces to djeci ili njihovoj djeci moći uspjeti usaditi, naravno da se i njih mora razumjeti

hrvatske kulture i
bošnjačkog patriotizma
tz tz tz tz tz tz
I tuzlanske tolerancije...
Maksuz selam za Harisa i SanaBosna, nase dobre Bosnjake u dijaspori!
Maksuz selam za Harisa i SanaBosna, nase dobre Bosnjake u dijaspori!

Uz tebe sam majstoreSanaBosna je napisao/la: ↑12 jan 2020, 00:35Hvala, izvinjavam se ja sam otisao iz bosne s tri godine, otac mi je bio u logoru, sve sto sam nase naucio jeste bilo u kuci i na ovi sportski portala, nek se smije ko hoce al da vidim kako oni znaju engleski, ja se trudim da pisem, citam itd.. pravilo hvala ljudima na fine komentare![]()

-
- Kontakt:
bravo momcinoSanaBosna je napisao/la: ↑12 jan 2020, 00:37Imam djete od 4 godine i prije je poceo pricati bosanski nego engleskiVarg je napisao/la: ↑11 jan 2020, 09:25svaka castSanaBosna je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:48Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
ma ima nas svakakvih, za tebe je lahko ali pitanje je koliko ces to djeci ili njihovoj djeci moći uspjeti usaditi, naravno da se i njih mora razumjetisto se toga tice za mene he bosna majka i tako moje djete mora to razumjeti i osjetiti vec je dva tri puta bio u bosni i boli otici.

Poližeš mi .jaje
Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 12 jan 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
tz tz tz tz tz tz
Švicarski portal sport.ch je Turkeša označio kao na fudbalskom tržištu najzanimljivijeg fudbalera iz 2. švicarske lige, kažu da je prerastao 2. ligu i da najkasnije od naredne sezone mora igrati u 1. ligi.
Kad podvucemo crtu, malo je bilo nekih kvalitetnih opcija koji su mogli uopce da doprinesu nesto a da su se odlucili igrati za druge reprezentacije.
Ne mislim na igrace tipa Ibrahimovic koji nije nikada bio opcija jer je covjek uvijek govorio da se smatra svedjaninom.
Haris Seferovic je jedini mozda koji nam je mogao pomoci i koristiti nam. Mimo njega, ne znam da li i za kime drugim mozemo uopće i zaliti. Svi su na kraju manje-vise polovni igraci.
Pricam za one koji su objektivno imali sanse da ih gledamo u nasem dresu.
Ne mislim na igrace tipa Ibrahimovic koji nije nikada bio opcija jer je covjek uvijek govorio da se smatra svedjaninom.
Haris Seferovic je jedini mozda koji nam je mogao pomoci i koristiti nam. Mimo njega, ne znam da li i za kime drugim mozemo uopće i zaliti. Svi su na kraju manje-vise polovni igraci.
Pricam za one koji su objektivno imali sanse da ih gledamo u nasem dresu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.