FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Evander
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Evander » 11 jan 2020, 22:17

Izgleda bez Suareza mozda cak i 3 mjeseca. Desi li se to, titula u Primeri je izgubljena.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jan 2020, 23:17

messilla je napisao/la:
11 jan 2020, 20:46
Da li će još večeras biti nogiran Mravojed? :hmmmmm:
pregovaraju s Xavijem a ovaj jos ima posao

ne moze nista bez cirkusa

ako Xavi kaze ne i ovaj kloc se vrati tek ce onda ispast klauni
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jan 2020, 23:39

Zakuhalo se tamo u Kataru sa Xavijem izgleda.
Ima da odradi to neko finale katarskog kupa sa svojim klubom, pa možda poslije toga dođe u Barcu. Mada ne treba puno vjerovati španskim medijima.
Moguce da ih je vec odyebo, pa samo cekaju bolji trenutak da to objave.

I kakva su ova srca, niste normalni :rol:

proklet bio ko mi ikad udari lajk

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jan 2020, 23:51

Valjda xavi smogne hrabrosti i prihvati se posla, po meni najbolje moguce rjesenje, prije bi njega nego klopa il bilo koga da se ja pitam, ima dosta boljih trenera od njega, njega ne mozes realno ni nazvat sad ozbiljnim trenerom, al je najbolje rjesenje uzevsi u obzir u kakvoj je situaciji nas klub i ekipa

Jasno je da nama treba prvenstveno motivator, pa tek onda znalac, recimo klop je sad 10 put bolji trener, no klop da dodje sledece sedmice sta bi se desilo, radio bi normalno po svom sistemu, i odmah bi uso u sukob sa starosjediocima i izbila bi pobuna jer nasi igraci ne bi mogli ni zeljeli slijepo slijediti klopove ideje safunjanja guzova i to bi zavrsilo na nacin da ti valja otjerati mesija i nekiliko glavnih igraca, il otjerati klopa

S druge strane xavi na osnovu prijateljstva i autoriteta moze izvuci jos nesto iz mesija i kicme ekipe, moze ih izvuci iz zapustenosti da odigraju ozbiljno u cugu jos neke dvije sezone recimo, a onda ima autoritet da sprovede i neku smjenu generacija, a osim njega ne znam ko bi to jos mogao osim mozda pepa da se vrrati

Sto se tice xavijevog neiskustva, nista to ne znaci, niz primjera smo imali da pocetnici ili anonimusi treneri naprave velike rezultate, a ionako mi smo u situaciji da evo dvije godine osvajamo ligu na nacin da bi je osvojili da nismo nikamo ni imali trenera, u ligi prvaka imali smo bruke takve da sad nemamo ni neka ocekivanja, neko normalno ispadanje sa xavijem niko nece smatrat tragedijom, liga cu se osvojiti onamo na motivisanost i ozbiljnost, tako da ova polusenoa savrseno moze posluziti xaviju da se usteli, a nikakvo cudo ne bi bilo da odmah recimo klepi tripletu, moze se i tako poklopiti

Xavi zna ekipu i zna citati igru fudbalsku, vrlo brzo on moze napredovati, vec za mjesec izgledati ozbiljan trener, a za dva tri mjeseca i vrhunski, naravno u barci, da preuzme npr new castle bilo bi prerano, al barcu siguran sam moze odmah

Onu zadnju sezonu u barci il sledecu da je bio trener igrac vjerujem da je mogao biti dobar, takav je mentalni sklop jednostavno, stvoren za trenera barce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 jan 2020, 00:06

Romariooo je napisao/la:
11 jan 2020, 23:51
Valjda xavi smogne hrabrosti i prihvati se posla, po meni najbolje moguce rjesenje, prije bi njega nego klopa il bilo koga da se ja pitam, ima dosta boljih trenera od njega, njega ne mozes realno ni nazvat sad ozbiljnim trenerom, al je najbolje rjesenje uzevsi u obzir u kakvoj je situaciji nas klub i ekipa

Jasno je da nama treba prvenstveno motivator, pa tek onda znalac, recimo klop je sad 10 put bolji trener, no klop da dodje sledece sedmice sta bi se desilo, radio bi normalno po svom sistemu, i odmah bi uso u sukob sa starosjediocima i izbila bi pobuna jer nasi igraci ne bi mogli ni zeljeli slijepo slijediti klopove ideje safunjanja guzova i to bi zavrsilo na nacin da ti valja otjerati mesija i nekiliko glavnih igraca, il otjerati klopa

S druge strane xavi na osnovu prijateljstva i autoriteta moze izvuci jos nesto iz mesija i kicme ekipe, moze ih izvuci iz zapustenosti da odigraju ozbiljno u cugu jos neke dvije sezone recimo, a onda ima autoritet da sprovede i neku smjenu generacija, a osim njega ne znam ko bi to jos mogao osim mozda pepa da se vrrati

Baš bi Klopp iz uređenog kluba koji je trenutno sami vrh fudbala došao sad u ovaj putujuci cirkus Josepa Bartomeua i njegove lude družine :crazy: ima logike.

Ali to nije fer ni prema Xaviju koji je (koliko god ga mi voljeli) trenerski početnik. Jednostavno tako stvari sad stoje. Covjek je zelen i trenerski potpuno neiskusan za jedan tako težak klub kao što je Barca.
I nema tu prijateljstva !! ovom klubu je trenutno najpotrebniji čovjek koji ce pretplacene lijenčuge nabiti nogom u guzicu , natjerati ih da trce i da ginu na terenu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 jan 2020, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jan 2020, 00:07

A bas bi neko htio da otjera Messija. :rol:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 jan 2020, 00:20

Xavi's contract is currently being drafted. [cope]
:kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 12 jan 2020, 00:30

Kako prenosi beIN Sports, Xavi Hernández je novi trener Barçe! No, i dalje čekamo zvaničnu potvrdu iz Barcelone. Prema navodima beIN-a, Svi detalji bit će sutra objavljeni, a njegov klub Al-Sadd će organizovati ceremoniju kako bi se zahvalili Xaviju.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 jan 2020, 00:32

Hahaha nemoguce da ovaj hadalj ode, majke mi moje treba janje okrenut ali ozbiljno, pa 2 i po godine nas siluje covjek, zbog debila sam propustao sve vise tekmi
27.10.2020

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 12 jan 2020, 00:35

Najavio sam ga prije par mjeseci :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

slika

EDIT:

Abdulaziz Al-Baraida (novinar kanala Al-Kass, koji je blisko vezan uz klub Al-Sadd) putem Instagrama: "S legendom Xavijem prije njegovog povratka u Barcelonu. Xavi se vraća. Uskoro opširnije. #FCBLIVE #Barcelona #Barça."

Ma gotovo je ovo ne bi Arapi bezveze lagali.
MES QUE UN CLUB!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 jan 2020, 00:36

Pljuvao sam po Superkupu i ovom formatu ali izgleda da je to najbolja stvar koja nam se desila u zadnje 2 i pol godine :tokralju:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 jan 2020, 00:37

Ako je ovo istina, ova tema sutra treba biti aktivnija nego u augustu kad je Neyo trebao doci hihihi

Najbolje pojacanje je odlazak neznalice, definitivno najgori trener Barcelone u zadnjih 20 godina, bar po igri, a kakve igrace smo imali kroz tih 20 godina, to mora nesto govoriti.
27.10.2020

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 12 jan 2020, 00:38

Prema informacijama sportskih medija iz Saudijske Arabije, uprava katarskog Al-Saada je navodno zamolila Xavija da ostane njihov trener do finala katarskog kupa, nakon kojeg će bez ikakvih problema moći otići u Barçu.

Katarski klub je navodno pripremao Xavija za trenerski posao u PSG-u, s obzirom da je on trebao preuzeti klupu ove ekipe umjesto Thomasa Tuchela (poznato je da je katarska kraljevska porodica vlasnik pariške ekipe).

Evo jos malo info.
MES QUE UN CLUB!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 jan 2020, 00:43

Ma jarane ako nista necu vise onu debilsku facu gledat i mrtvilo na klupi, taman da s Xavijem ovu sezonu budu gori rezultati, covjek je dijete kluba, moze ga se istrpiti, ne treba nesto sad posebno ocekivati covjek dolazi (ako dodje) u sred sezone pred najvaznije tekme, tek kad odradi ljeto, kupi koga zeli i odradi predsezonu, tek se onda moze nesto govoriti.

Ovo bi bila najbolja vijest u zadnje 2 godine za Barcelonu. Samo da ovaj ode.
27.10.2020

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 12 jan 2020, 00:43

BoixosNois1899 je napisao/la:
12 jan 2020, 00:36
Pljuvao sam po Superkupu i ovom formatu ali izgleda da je to najbolja stvar koja nam se desila u zadnje 2 i pol godine :tokralju:
:opaopa: :opaopa: Slažem se. Što se mene tiče ne moramo ništa osvojiti sa Xavijem dosta da je ovaj otišao. Nadam se napretku u igri jer su utakmice već odavno negledljive, propustim svaku 2/3 utakmicu
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 12 jan 2020, 00:45

ne vjerujem dok onom ne vidim leđa
kad od nekog čujem kad kaže "igra ko Barca" i pogledam ovaj jad... a nije davno bila 2012 ili 2015-16

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 jan 2020, 00:46

Ma normalno da ce biti napretka, pa ne moze gore od ovog. Covjek poznaje tim, igrao je sa ovim igracima, igrao je sa glavnim ljudima u ekipi, prije samo 5 i p'o godina.

Mislim, njega znas da nece levatit, ima autoritet i jos su ga tad slusali. Ovako ovaj hadalj samom pojavom si vidio da je nebitan covjek.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 jan 2020, 00:49

let3 je napisao/la:
12 jan 2020, 00:06
Romariooo je napisao/la:
11 jan 2020, 23:51

Baš bi Klopp iz uređenog kluba koji je trenutno sami vrh fudbala došao sad u ovaj putujuci cirkus Josepa Bartomeua i njegove lude družine :crazy: ima logike.

Ali to nije fer ni prema Xaviju koji je (koliko god ga mi voljeli) trenerski početnik. Jednostavno tako stvari sad stoje. Covjek je zelen i trenerski potpuno neiskusan za jedan tako težak klub kao što je Barca.
I nema tu prijateljstva !! ovom klubu je trenutno najpotrebniji čovjek koji ce pretplacene lijenčuge nabiti nogom u guzicu , natjerati ih da trce i da ginu na terenu.
Pa dobro Klopp je nijemac, tesko je ocekivati stranca sad sa ovom ekipom, mozda kad bude skroz smjena generacija. Sjecamo se Xavijeve recenice 2015 godine: "Lionele, jel zelis da ti Cristiano uzme jos jedan Balun" :tokralju: :tokralju:
27.10.2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 jan 2020, 00:55

:salut: :tokralju:

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 jan 2020, 00:58

Kazem ja treba janje sutra okrenut, taman nedjelja, steta sto nije ljeto
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.