Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Chat
Lajkajte me da se kur.čim u društvu
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 11 jan 2020, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo prilike za spamere. Sad imaju još više motiva.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lajk ako mislite da je Sarmelino nepravedno isključen sa foruma.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ko da Osimu fali motiv boga ti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hvala bogu da je Sarmelino poslat na smetljiste historije,ko bi sad slusao njegov cringe humor
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
makar coek ima neku poveznicu sa humorom, ti si @alemsa sa aliexpressaBosniaBoston je napisao/la: ↑11 jan 2020, 22:26Hvala bogu da je Sarmelino poslat na smetljiste historije,ko bi sad slusao njegov cringe humor
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba i dislajk, to bi se vise koristilo 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jel te stid levatuBosniaBoston je napisao/la: ↑11 jan 2020, 22:26Hvala bogu da je Sarmelino poslat na smetljiste historije,ko bi sad slusao njegov cringe humor
Popusis mi kurcinu mamlaze, banujte me ostavte ovaj post hvalaBosniaBoston je napisao/la: ↑11 jan 2020, 22:26Hvala bogu da je Sarmelino poslat na smetljiste historije,ko bi sad slusao njegov cringe humor
jel i vi nekad imate osjecaj da je sarmel tu među nama
Hvala @Rosicky na prvom lajku <3
U testamentu ću ti ostaviti profil.
U testamentu ću ti ostaviti profil.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovaj lajk na forumu je najbolji izum poslije tocka
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bolje onaj sa kljukusom, ili neki od Burzinih biseraBoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 22:37viewtopic.php?p=7236209#p7236209
Hajmo ovo napraviti najlajkanijim postom foruma
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 14 gostiju.