Ima jos 20 dana prelaznog roka...tako da i ja mislim da se ne moramo brinuti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- MocMahale444
Znaci opet mi se brise post.
Hajde pisite vi kako vama “pojedincima” odgovora.
Hajde pisite vi kako vama “pojedincima” odgovora.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne treba nista brisati osim ako se ne vrijedja neko u postu. Ako je vec krenula prica o Uprava neka diskutuju ljudi jbg. Samo je problem sto dolazi do vrijedjanja cim krenu te price. Ne znam sto se normalno ne mogu razmijeniti misljenja. Odmah neko neprijatelj kluba ako mu se ne svidja sad nesto ili nesto sto je bilo. Nigdje veze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Veca/Erić
Siniša/Stanić Aco/Aco/Kemo/? Pavić/E.Šehić
Meša/Dado/Bojo/Dž.Osmanović
Sinan/Mujić Štila/Subašić Veseli/Mehić
Lendra/Dženo
To bi bilo to braćo
Siniša/Stanić Aco/Aco/Kemo/? Pavić/E.Šehić
Meša/Dado/Bojo/Dž.Osmanović
Sinan/Mujić Štila/Subašić Veseli/Mehić
Lendra/Dženo
To bi bilo to braćo

Yebo ga uprava i nebo nećete me otjerati crknite!!!!!!!!!!!!!!!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
De pomakni se s mjesta, pu pu pu

Ne bi ni 5. bili kad bi neko zaradio karton ili slicno pa da ga zamjeni neko od tih.
Zašto Aleksandar Kosorić nije igrao za Balzam?
https://sportsport.ba/fudbal/zasto-alek ... zan/347639
https://sportsport.ba/fudbal/zasto-alek ... zan/347639
Naime, iskusni štoper je imao "parne" žute kartone te je protiv Slieme morao odraditi jedan meč suspenzije pa nije bio na raspolaganju treneru Jacques Scerriju.
Dobio coek kartone
Dobio coek kartone
-
- Kontakt:
Realno, ove sezone je Ognjen Đelmić u top formi, nije tako star.
Bolji je od svih krila koja trenutno posjedujemo kada je u pitanju realizacija.
Ima ugovor do kraja sezone, ali imao ga je i onaj crni Badara Badji pa je opet presao u TC.
Bolji je od svih krila koja trenutno posjedujemo kada je u pitanju realizacija.
Ima ugovor do kraja sezone, ali imao ga je i onaj crni Badara Badji pa je opet presao u TC.
Uz duzno postovanje tebi, forum postoji za raspravu. Pogotovo raspravu gdje se sire lazi, podvale i gluposti. Pa onda najbolje da ova tema lici na djecije obdaniste, da se samo pisu gluposti o Dubai, kokama s instagrama, to nisu gluposti to prolazi glat. Ako se pravi neka razlika onda obratite paznju i na druge gluposti.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Ma ja se ne brinem, bitno je da para ima i da ce biti pojacanja, bitno mi je da moj Zeljo igra dobro a ko ce doci, ovaj ili onaj meni je sasvim nebitno, znam da ce to Amar fino posloziti
Kakve lazi?Bezideja je napisao/la: ↑11 jan 2020, 21:14Uz duzno postovanje tebi, forum postoji za raspravu. Pogotovo raspravu gdje se sire lazi, podvale i gluposti. Pa onda najbolje da ova tema lici na djecije obdaniste, da se samo pisu gluposti o Dubai, kokama s instagrama, to nisu gluposti to prolazi glat. Ako se pravi neka razlika onda obratite paznju i na druge gluposti.
Momak ti nabrojao stvari koje znamo svi da su uradili ljudi koji su tu trenutno i to je kao neka laz?
Odmah si optuzio momka da nije navijac Zelje, da ne podnosi sportske uspjehe naseg kluba, a momak nijednu rijec nit je rekao o Amaru niti o bodovima. Spominjao licence, bruku na sudu, majice i sve je to istina. To se desilo u mandatu ovih ljudi i oni su krivi isto kao sto su prosli za stvari iz njihovog mandata. Nisu ovi nikako nevini za licencu vec pola krivice je njihovo, pola od proslih.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bezideja... Tebra ispeci pa reci...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
To se nije desilo u ovom mandatu, sve se izdesavalo zbog ljudi od ranije koji su u klubu. Siljak, Petrovic, Hadzija. I sve se radilo na tome da se ne dobije licenca, a radjeno je sve smisljeno, a ovi su ispali glupani.
Davno sam vec pisao da sam misljenja da Ustamujic i ostali trebaju napustiti klub. Mrsko mi je sad traziti post, al vrlo dobro znam sta pisem.
Drugo, biti tolike godine LP u klubu, potrositi tolike pare koje je klub zaradio od ranije, i jos na koncu svega kad su otjerani u svezi s krmkom nam sloze evropu ko posljednjim levatima. Nema opravdanja, al na kraju krajeva vise cu biti za ove, nego za krmka i hadzije na baterije.
Pusti se meni tih djecijih objasnjenja molim te. De ti s ovim Mhalom i ostalom djecom nastavi..
Davno sam vec pisao da sam misljenja da Ustamujic i ostali trebaju napustiti klub. Mrsko mi je sad traziti post, al vrlo dobro znam sta pisem.
Drugo, biti tolike godine LP u klubu, potrositi tolike pare koje je klub zaradio od ranije, i jos na koncu svega kad su otjerani u svezi s krmkom nam sloze evropu ko posljednjim levatima. Nema opravdanja, al na kraju krajeva vise cu biti za ove, nego za krmka i hadzije na baterije.
Pusti se meni tih djecijih objasnjenja molim te. De ti s ovim Mhalom i ostalom djecom nastavi..
Sta se nije radilo?
Nije se govorilo da cemo 100% dobiti licencu, da je Savez kriv, da su nam sanse velike na sudu i sta smo dobili na kraju? Klinac jedan veliki.
Ti i ne das da covjek sa tobom diskutuje jer bilo ko da krene u svakom postu ti ces pokusati da uvrijedis, ponizis nekog. Mi kao nemamo pojma samo ti najbolje znas. I onda poslije mi pisemo gluposti i slicno.
Budi za koga hoces jer je to tvoje pravo, ali pusti i druge neka budu za koga zele. To sto mozda onaj momak je vise bio zadovoljan radom prosle Uprave ne znaci da nije navijac pa da mu stavis tu etiketu.
Nije se govorilo da cemo 100% dobiti licencu, da je Savez kriv, da su nam sanse velike na sudu i sta smo dobili na kraju? Klinac jedan veliki.
Ti i ne das da covjek sa tobom diskutuje jer bilo ko da krene u svakom postu ti ces pokusati da uvrijedis, ponizis nekog. Mi kao nemamo pojma samo ti najbolje znas. I onda poslije mi pisemo gluposti i slicno.
Budi za koga hoces jer je to tvoje pravo, ali pusti i druge neka budu za koga zele. To sto mozda onaj momak je vise bio zadovoljan radom prosle Uprave ne znaci da nije navijac pa da mu stavis tu etiketu.
Ja isti stav imam prema takvim licno imat cu i ovdje. To za mene nisu navijaci i tacka.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 11 jan 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Savez = mafija.
Uprava “Licenca” jesu ispali amateri, ali su im gurali skije sa svih strana. Nemojte biti naivni.
Mohikanac je pisao o toj sponi, kako se igra protiv nas.
Uprava “Licenca” jesu ispali amateri, ali su im gurali skije sa svih strana. Nemojte biti naivni.
Mohikanac je pisao o toj sponi, kako se igra protiv nas.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 11 jan 2020, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Možel mi neko lajkati post, hvala
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Obratite paznju na dio klub istomisljenika i neistomisljenika!
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 11 jan 2020, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kakvi su ba ovo lajkovi? Sta je ovo? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.