Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Bolje biti prvi bilo gdje nego klupa bilo gdje.
I da vas preduhitrim sa kreveljenjem, ne mislim ništa vezano za Šehića.
I da vas preduhitrim sa kreveljenjem, ne mislim ništa vezano za Šehića.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ljudi sad sam procitao na portalu da je Ac Milano ljut na Donnarumo. Nije produzio ugovor i sada pise na svicarski medije, da ga zelju na tribinu poslati. Donnaruma nije produzio zato sto zeli sto prija u Real otici. To bi znacilo da ce konkurencija izmedju Reina i Begovic biti. Moguce da se varam. Mada da sam to danas poslje utakmice procitao. Neznam istinu iz te price...
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne razumiju to forumski stručnjaci. Oni se dive tome što će mu pored imena narednih pola godine pisati AC Milan, a to što će 90 minuta provesti na terenu u istom tom periodu je manje bitno.
Nema on 23 godine pa da svaku "grešku" može ispraviti, ovo mu je bila posljednja prilika za to. Čak i da je u Qarabagu ostao i osvojio titulu, bilo bi bolje i za njega i za reprezentaciju.
Nema on 23 godine pa da svaku "grešku" može ispraviti, ovo mu je bila posljednja prilika za to. Čak i da je u Qarabagu ostao i osvojio titulu, bilo bi bolje i za njega i za reprezentaciju.
1921
Reina je u Aston Villi. Zato i dovode Asmira.Harise je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:10Ljudi sad sam procitao na portalu da je Ac Milano ljut na Donnarumo. Nije produzio ugovor i sada pise na svicarski medije, da ga zelju na tribinu poslati. Donnaruma nije produzio zato sto zeli sto prija u Real otici. To bi znacilo da ce konkurencija izmedju Reina i Begovic biti. Moguce da se varam. Mada da sam to danas poslje utakmice procitao. Neznam istinu iz te price...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Steta. Ja ne znam sto se raja ovdje raspavlja. Kad neko kaze nesto lose za Begovica odmah se Sehic spominje.
Pa valjda bi svako bio sretan da imamo dva tri golmana koja su standardna u ligama petice.
Sehic brani u jako losem klubu u drugoj ligi a Begovic se odlucio za tim u kojem ce tesko da dobije sansu. Losa situacija
Pa valjda bi svako bio sretan da imamo dva tri golmana koja su standardna u ligama petice.
Sehic brani u jako losem klubu u drugoj ligi a Begovic se odlucio za tim u kojem ce tesko da dobije sansu. Losa situacija
Ocigledno da ne bi svako bio sretan.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ja ne kontam zašto Aston Villa novog golmana trazi. Imaju pored Heatona, koji nece svakako igrati do kraja saisone braniti, Nyland i Kalinica. Obadvoje igraju za reprezentaciju! Nyland za sad ne brani lose, a Kalinica su vratili u prvu ekipu jer su se Heaton i Steer povrijedili. To znaci da ce biti konkurencija izmedju njih dvojca. Neki dan su cak vratili crnogorca Matija Sarkic iz skoske lige tacno iz livingstone. Cuo sam da je tamo dobro branio za njih...Mokes je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:14Reina je u Aston Villi. Zato i dovode Asmira.Harise je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:10Ljudi sad sam procitao na portalu da je Ac Milano ljut na Donnarumo. Nije produzio ugovor i sada pise na svicarski medije, da ga zelju na tribinu poslati. Donnaruma nije produzio zato sto zeli sto prija u Real otici. To bi znacilo da ce konkurencija izmedju Reina i Begovic biti. Moguce da se varam. Mada da sam to danas poslje utakmice procitao. Neznam istinu iz te price...
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 11 jan 2020, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Na stranu prepucavanja i cinjenica da mnogi, pa i Sehic, mogu samo sanjati da dodju do klupe Milana, Begovic je svojom slobodnom voljom sebi zatvorio vrata prvih 11 reprezentacije.
Nije on pao u nemilost trenera (jer je Bosnjak), pa ga ovaj klupirao, Begovic je izabrao da bude na klupi i kao takav ne moze u prvih 11.
Nije on pao u nemilost trenera (jer je Bosnjak), pa ga ovaj klupirao, Begovic je izabrao da bude na klupi i kao takav ne moze u prvih 11.
Moliti Boga da sto dalje doguraju u kupu 

eto vi da možete stanovat u MIlanu ili nekom engleskom shitu od grada, izabrali bi ovaj drugi , jah
ide covjek malo sa zenom po italiji da uziva u veliki klub, koliko god on se srozao danas, ipak je to Milan jbg
ide covjek malo sa zenom po italiji da uziva u veliki klub, koliko god on se srozao danas, ipak je to Milan jbg
Znaci Sehic brani i u barazu
Posteno,kad je branio sve utakmice do sad nek brani i baraz vala

Posteno,kad je branio sve utakmice do sad nek brani i baraz vala

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ja se samo nadam da ovo znaci prodaja Donnarumme, a da uprava Milana jos ne smije izaci pred navijace i saopstiti. Inace je skroz glup potez Begovica. Cuj Engleskom shitu od grada. Ko da je West Ham i London losa opcija, ako je uopste bila opcija.
Znači, prodaja starijeg donnarumme
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ljudi zasto se prvo ne informisete prije nego sto pisete gluposti. Ima sve fino pise u engleskim medijama, howe opstruira transfer u aston villu i west ham . Oba kluba su htjeli asmira po svaku cijenu, ali neda papak nece da pojaca direktne Konkurente . I na ljeto howe je stopiro mu transfere u druge klubove engleskog premiera. Asmir zeli da brani pise vam svugdje , sa Villom je sve bio dogovorio, cak je dosta manje para trazio samo da ode i da brani . Ali onaj papak jede ****, a nezna da mu se sprema ispadanje sa bournemouthom . Kazna ce ga stici . Zasto mislite da covjek hoce da sjedi na klupi, sta je vama covjek branio 10 godina u najboljoj ligi svijeta na najvecem nivou, takvi sportisti uvjek hoce da se dokazuju i da igraju. Pa nebi iso u daleki qarabag da vraca formu ako mu se ne brani, i ako samo gleda na pare. Dosta je on vec zaradio za 2 zivota . Najjace je ismijaje se transfer u Milan

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sjo ironije

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JohnCleese
- Kontakt:
Bournemouth ce stici Božja kazna. Zapamtite.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Coolpanda24, forgempp, Micron i 61 gost.